Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:54

Tak Betty podle toho receptu z Rohlíku? ten je ale časově hrozně poddimenzovanej, já je pekla o moc dýl

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 13. března 2021 23:03

viktorka_od splavu aha, tak z rohlíku ne. To jsem nenašla. Z nějakých stránek- pro ženy. Ale byly dobrý, no jen trochu připaleny.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 13. března 2021 23:09

Tak Betty tak to me mrzi:-(ja je doma delam nerada, protoze bez konvektomatu to prakticky nejde. ale jaktakz recept

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 14. března 2021 06:50

dynda tvoje narozeniny byly rozhodně velkem nářez. A neskočilas, protože ženská vydrží víc než člověk. Tak se jmenuje jedna kniha...

Karja pití horké nebo teplé kávy začerstva JE velká věc. Každé dopoledne, kdy se naše holky zabaví bez mé asistence natolik, že třeba vytřu, nebo uvařím, jsou malý svátek.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 14. března 2021 07:54

Umřel Ba'al.

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 14. března 2021 08:54

Jennyfor mne se moc libi, jak pises, umis krasne vystihnout ruzne pocity. 

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:09

K diskuzi o veku: taky uz ani nevim, kolik mi je, ta menici se cisla jsem nikdy moc neprozivala. U me se to zatim lamalo spis tak pocitove s nejakym zivotnim zlomem, treba konec studentskeho zivota, narozeni ditete. U posledne zmineneho mi prislo, ze jsem zestarla spis mentalne nez fyzicky, najednou se mnou nebyla zadna sranda, zacala jsem vic hrotit blbosti a zasekla jsem se i kulturne, nebo jak to popsat. Jakoze si vecer pustim pratele z roku 98, misto abych se koukla, co je noveho. Vlastne hrozne malo zkousim nove veci obecne, vic hledam duvody, proc neco nejde. To je podle me jasna znamka stari, i kdyz taky to bylo dane tim, ze moc nebyl cas, fulltime a malinke dite. Ted si taky pripadam - jako vsichni - okradena o ty moznosti, dlouhodoby pobyt doma mi nesvedci, blbe vypadam a blbe se citim, do toho me porad boli zada a objevuji se prvni sediny. Dny stravene v domacim obleceni pokydanem prikrmy, moukou a saponaty od vecneho myti zachodu mi nejak neslusi. Nic moc proste. A potvrzuju, ze po tricitce to utika fakt desne.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:40
Reakce na Dadoo:

Já taky patřím do té staré sqadry tady. Letos oslaví 60. Fakt divné číslo.

​Nebuď drzá, já už mám to číslo za sebou! Ti dám starou squadru a starou páku!

Rovněž tak na srazy seniorů zapomeň. Tady je právě dobrý že se zúčastněj i mladší ročníky, anžto nás pak má kdo odnýst!

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:44

barbucha aby pak starsi trenovane rocniky neodtahovaly ty mlade kusy, ktere na materske odvykly!

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:48

Stazujem sa ze ked sa sem dostanem pribudne tu hrozne vela diskusii a ja napisem jeden prispevok a uz zas musim od toho odist.  

Vilemina ano pamatas si to dobre. Maturita v 83’ kruci to je doba, ufff

Kokoska zlato videla som ta tak nekecaj .

Baby ja by som tak niekam vyrazila. 

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:49
Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 14. března 2021 09:57

Janulik03 no tak to nejsme podobne mlade ani nahodou, to je fakt skoro 10 let rozdil!

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:06

barbucha Kokoska Dadoo taky nesouhlasím se separaci životem zkušených. Já jsem teda zrovna v tom blbým věku "mládí v háji, do důchodu daleko", tak se teď snažím užít si toho co už/ještě můžu. No, třeba jsem měla v plánu začít jezdit s manželem na jeho služební cesty jako turistický doprovod. Tak třeba příští rok.

Poslední tři roky jsem spoustu příjemných činnosti, hlavně to cestování, odkládala na až... Až budu mít po operaci, až dokončíme v práci ten projekt, až dorekonstruujeme barák. Chyba! Taky se může stát, že se člověk toho "až" nedočká.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:15

Makara a to ja mela koncem 2019 pocit, ze jsme nejak moc courali, a ze by nebyla spatna mala prestavka. Ze teda jeste v 2020 ten Vietnam, po kterem touzil muz, Norsko, kam jsem chtela ja, a neco na podzim na prodlouzeni leta, ale jen tak pianko v pohode, zadny prijedem, vyperem a odjedem. No a ta prestavka se teda povedla, jen bohuzel jinak, nez jsem si predstavovala. Jak se rika, dej si dobry pozor, co si prejes, mohlo by se to splnit. Norsko nam o rok odlozili, ale ztracim nadeji, ze v cervnu pojedem.

Online continuity
42772 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:24

Makara před koronou jsem plánovala s mužem letět do Soulu. Tak to už je passe navždy. No jsou jiné cíle, nejsem až tak velký cestovatel jako jiné tady a stejně mě to trochu mrzí. 

A přesně, mladí v prdeli, do důchodu daleko a děti ještě malé!

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:25

Makara počkej, počkej, žádnou separaci! Já to myslela jako bonus, nadstavbu takovou prémii. 

Ale jedno vám řeknu, přiznám se.. Já vám závidím, že někoho máte. Resp. Že máte může. Mě to tak nebaví, byť úplně sama. Chybí mi něčí blízkost, jiskricky v očích.. 

Ale třeba taky ještě někoho potkám..

Ale bude to asi těžký, protože mně ti "přiměřeného věku" přijdou docela starý.

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:27

Kokoska já si něco procestovala před dětma, takže mi to při nich moc nechybělo (povalování na pláži nepovažuji za cestovani).Ale jak odrostly,tak už jsem to zase začala plánovat.

A zrovna ten váš způsob je mi dost sympatický. Třeba to Portugalsko.... No, jsem optimista.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:46
Reakce na continuity:

A přesně, mladí v prdeli, do důchodu daleko a děti ještě malé!

​ja tenhle věk považuji za fajn období! Zkušenosti a nadhled už člověk má, zároveň stale dost energie a sil, aby nevadilo, ze do důchodu je ještě daleko :) a děti přece už nejsou tak malé

Korona snad už taky brzo přejde a budeme si zase moci užívat to cestování a další radosti, doufam :)

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 14. března 2021 10:49

Makara na povalovani na plazi s mym muzem muzu zapomeniut, to musim s kamaradkou nebo jsme jezdili s mladyma, dokud nemeli mrnata. Ale uz jsem tak vycvicena, ze kdyz jsem s kamaradkou byla naposled u more, byla jsem treti den nervozni, ze se nic nedeje. Aspon jsme si teda pujcily auto a udelaly par vyletu, jinak bych se asi ukousala nudou. Porad to stejny - rano na plaz - vecer do hotelu uz moc neumim.

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:05

continuity tvůj Soul asi bude s těch situaci, kdy člověk spíš lituje toho, co neudělal. Ale zase je to jen výlet, nic zásadně ovlivňujícího život. A není všem dnům konec. Ještě pár let bys to tu měla zdobit, tak se tam ještě určitě podíváš. Vždyť je to jen 12 hodin letu.