Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:36

Já taky patřím do té staré sqadry tady. Letos oslaví 60. Fakt divné číslo. Vůbec mi nepřijde, že patří ke mně.

Ale Teda teď se cítím na mnohem víc. Z té věcné samoty a zimy mi už hrabe. Potrebuju sluníčko a teplo a pak bude líp.

Jennyfor navrhuji, až to půjde, uspořádat sraz starejch pák, kde se budeme vzájemně ujistovat, že jsme pořád ještě prakticky mladé holky v rozpuku

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:42

Jennyfor uz jsem to tu psala, ze se mi nelibi, ze mi s tim debilnim covidem utikaji roky z toho mozna mala dobrych, ktere mi jeste zbyvaji. Jestli je ti 30 nebo 33, je jedno, ale 65 nebo 68, to uz rozdil muze byt. Tak jen doufam, ze to pak jeste chvilku pujde, az se svet zase vzpamatuje.

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:42

#viktorka_od splavu No jasně, ono je to lepší každým dnem;-). Včera jsem si dokonce dala na sedačce kafe, když byly obě vzhůru, normálně jsem deset minut v klidu seděla a pila ho;-D. Me to nakoplo na celej den, ono se to nezdá, ale fakt se mi to nestalo snad třičtvrtě roku, ony na mne hrozně visí nejen obrazně, ale i fyzicky:-D. To jen jsem měla pocit obhájit ten svůj stárnoucí krok;-)

Jennyfor No jasně, to já vím, že je to přechodný, ale dlouhý, už je to dlouhý. Už fakt degeneruju:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2021 21:42

Len to je ale moc hezké, výborný dárek si mu dala. A navíc máš vystaráno do konce života:) Můj druhý syn se narodil na narozeniny mojí ségry.

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:43

Karja má pravdu viktorka_od splavu 

My měli dítě ve dvaceti a je to super.  Když byla ještě doma, často jsme vyrážely na holčičí nákupy, lezly jsme si navzájem do skříně, povídaly si. Bude to super, vydrž

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:46

Dadoo jak stara paka? Nebylas to ty, kdo rikal pokrocile mlada?

Offline Liesel
1661 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:53

Karja ja mela holky ve 30 a 32 a doba nez odpadla primarni pece (pliny, krmeni, kocar, .. ) byly narez a s obema temer bez hlidani. Az bude aspon jedna z holčiček ve skolce, uvidis jaka to bude pohoda a obe ve skolce, to bylo super obdobi,jeste zadny ukoly, svaciny, . A ted je jim uz 16 a 14 a jak to pujde,pujdem spolu parit

Do statistiky: rocnik 74

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:54

Kokoska básnický obrat

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 21:54

Karja no, desnej drive... vocud pocud. Vcera jsem chodila 2 hodiny po lesoparku s kocarkem a starsim, ktery mel kolo. Obcas to vypadalo tak, ze jsem jednou rukou strkala kocarek, druhou vlekla kolo a chlapecek se vlekl a narikal, ze ten kopecek nevyjede, ze je unavenej. Pak jsme dosli zpatky k nim domu a protoze mala porad spala, poslala jsem toho znavenyho za maminkiu a jeste hodinu jsem pochodovala. Usnula jsem teda vecer hodne rychle

A dneska mi chlapeckova maminka poslala video, jak ten malej unavenej nemohouci broucek dela doma na gauci salta. Fakt kotrmelce ve vzduchu.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:00

Kokoska přesně, každý rok je za minimálně tři v období mezi třicítkou a čtyřicítkou. A je to takový skokový.

Zatímco v tom mladším věku jsem na jaře oblíkla bez přemýšlení stejný oblíbený věci jako vloni a chystala se na stejný aktivity, najednou je divný si brát šaty na ramínka nebo tílko, věci na dovolenou už taky člověk nehází do kufru automaticky, jako dřív, ale všechny projdou přísnou revizí, taštička s nezbytnými léky se zvětšuje, odvaha riskovat naopak zmenšuje.

Kde jsou ty doby, co jsem si sbalila pár věcí do malýho baťůžku, jedno triko, ustřižený džíny, vítr ve vlasech a můžeme vyrazit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:01

Kokoska to píšeš o našom? :) Vonku fnuka ako je unavený a bolia ho nožičky a vo chvíli keď prídeme domov sa z neho stane nezastaviteľná strela, čo tu skáče, behá a jaci. Dnes nám zas susedia zdola búchali. Ja som prišla z Bratislavy totálne vyflusnuta, len som ležala na posteli a decká ma preskakovali a robili si prekážkovú dráhu. Jako bordel to bol riadny, tým susedom som sa ani nečudovala

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:07

Kokoska cha, já si ještě pamatuju ty marný snahy unavit dítě, že jako odpadne a bude líp spát.. po celodenní túře se robátko vleklo, v šalině mu padala hlavička.. a po příchodu domů, v té vteřině, tornádo.. dospělci samozřejmě totálně odvaření

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:07

Jennyfor Tak tančit, zpívat a pařit bych šla klidně hned, ale předváděla jsem v práci otočku s kopem alá Van Damm a švihlo mi v kloubu.

Online mirajo
2638 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:08

Liesel Hlasim se do rocniku. Na parbu si musim jeste chvili pockat, ale se starsi 12 uz jsme daly parkrat latte. 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:19

Mrakoplas viktorka_od splavu nojo, jsou to ďáblové

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:29

Vzhledem k tomu, ze jeste na pekle me nekteri zarazovali 70+, tak jsem zvedava, kdo to trumfne

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:41

moora neke, vždyťs dávala fotky i tam

Tak Betty s tebou jsem to mamko trefila od počátku

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:44

viktorka_od splavu to rozhodně,taky si  pamatuju.

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:47

viktorka_od splavu jo a dělala jsem vepřový žebra podle tebe a připálila jsem je. Na vyhození to nebylo, ale. Dám tomu druhou šanci v budoucnu.

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 13. března 2021 22:50

Janulik03 nedavalas kdysi fotku z maturiťáku r.83? Tak to bys byla stejně mladá jako já!!!