Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:11

Dadoo jo, je teď obzvlášť těžký někoho noveho poznat nebo někoho znameho v nové životní situaci  potkat. Ale věř, že nějaký interesantni chlap už na tebe ceka. A jasně, vhodný věkem je max. padesatnik.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:17

Dadoo a doprcic, primereny vek partnera resim taky. Vzdycky jsem byla se starsimi, interesantnimi. To uz by ted moc neslo. Mladsi realne cili na zabky o 20 let mladsi nez ja. A vrstevnici? Maji cerstve rodiny, pokud je nemaji, tak je mini zalozit a nebo maji rodiny cerstve rozpadle a to je pro me no go zona. A do toho blbej covid, takze prilezitosti k seznameni nula. A trestuhodne jsem zanedbala sve davne zastupy obdivovatelu.. 

Ted to po sobe ctu, no to je teda zpoved zoufalky  Ale jako poslu to, aspon je to rada pro mladsi: udrzujte svuj seznam obdivovatelu plny..!!! 

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:19

Kokoska kombo "hotel u moře - polopenze - auto na celý týden" jsem dělala za mlada s kámoškou. Na první dovolené s mužem a dítětem jsme auto druhý den předčasné vrátili a zakoupili kyblicky a lopaticky. Těch pár let dovolených "all inclusive" mám za sebou a možná že za deset let si ji s vnoučetem užiju. 

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:19

Pavlena Jakože je mám občas šťouchnout na Facebooku nebo jak? :-D

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:21

Karja musíš občas vyměnit profilovou fotku, aby si chlapci všimli...taky to tak dělám.

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:28

Pavlena jo, jo. V pětadvaceti je čtyřicátník zajimavej.ve čtyřiceti padesatnik docela starej. A ještě sou ti chudáci ve štvanici. Bezdětné čtyřicítky je považuji za přijatelné budouci otce a single šedesátky za věkově přiměřeně partnery pro aktivní život bez (malých) deti. No, měla bych si toho svýho víc hýčkat.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 14. března 2021 11:38

Karja tv no prosim, tak nejak treba...

Makara no vidis to, pak nemam mit depreezi... 

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 12:07

Pavlena neztrácejí naději. Třeba uz těm "klukům" pětačtyřicatnikům, co jednu generaci mladých vyvedli, začne docházet, že řešit puberťáka v šedesáti není nic moc, a že by bylo fajn odcházet do důchodu s ekonomicky nezávislými potomky. 

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 14. března 2021 13:34

Pavlena Seš v blbý věku, je to jak píšeš!! Kamrádka to má podobně, neuvěřitelně hezká baba přitom, mám to v přímým přenosu, navíc to komplikuje to dítě, že nejsi prostě úplně sama za sebe. Ale neztrácej naději-a to platí i pro Dadoo. 

Kamarádky maminka ovdověla někdy po padesátce, je to už asi deset, patnáct let a je z ní veselá vdova!  Má partnera hrozného sympaťáka, před tím pár vystřídala, pořád někam jezdí, cvičí, nakupuje, na vnoučata nemá čas...já myslím, že ten čas ještě přijde!! 

Offline Resch
152 příspěvků moje polička 14. března 2021 14:00

Joo, věk ... Fakt, jste mě donutily spočítat, kolik mi je  já pořád žiju s přesvědčením, že jsem mladá .. Asi v době, těsně po vejšce v 25 na ambulanci, kdy přišli rodiče s dítětem k vyšetření. Já se představila, když jsem byla nová, dítě vyšetřila, zprávu napsala, podepsala, rodičům předala, rozloučila se a oni pořád stáli. Tak jim sestřička říká, jestli se chtějí ještě na něco zeptat, že už je to jinak všechno. A tatínek pronesl "Všechno? A doktor přijde kdy?" Akorát tohle bylo před dvanácti lety. Mladého ducha mi teda udržují vlastní potomci - si říkám, že mám dvouleté dítě, takže nemůžu být zas tak stará . A v ordinaci mám pořád pocit, že jsem těm pubertálním výrostkům věkově blízko a pak si vzpomenu, jak stará mi připadala moje mamka, když byla o "děsivých" dvacet let starší  A v duchu se jí omlouvám, že jsem se jí smála, když měla "depresi" ze čtyřicátých narozenin, že už nebude mít na začátku tu hezky kulatou (prsatou) 3, ale už bude psát hranatou židli (4). Joo, to mi bylo krásných dvacet. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. března 2021 14:10
Reakce na Makara:

V pětadvaceti je čtyřicátník zajimavej.ve čtyřiceti padesatnik docela starej. A ještě sou ti chudáci ve štvanici

Já teda na starší nebyla nikdy, ale tohle mě pobavilo. Manžel je stejně starý. S nejstarším chlapem jsem byla ve 22, bylo mu 32 a přišel mi totálně mimo.

Zase to mělo tu výhodu bytu, rozhledu, výletů a na rozdíl ode mne uměl vařit, ale byla s ním děsná nuda (z toho mého pohledu tenkrát). Dnes má 31 můj synovec a přijde mi totálně praštěnej, říkám si kdy ho to přejde.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 14. března 2021 14:25

Renusatko  přesně přesně, usedlej nudnej třicátník! jako jo, měl auto a vlastní byt, ale..

Offline dzizisketa
8922 příspěvků moje polička 14. března 2021 14:36

Cha, tak pokud budu brát jen "vztahy", tedy něco, co zahrnovalo i rendez-vous, tak největší věkový rozdíl byl sedm let, kdy to dotyčnému přišlo jako moc, že bychom měli zvolnit, po třech měsících rande max. dvakrát týdně, prý velký věkový rozdíl

Jo, a to mi bylo 22.

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:21

dzizisketa Tak jestli mu bylo patnáct, tak třeba to bylo na něj moc hopem.

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:23

Resch Tohle se mi stalo v porodnici, dvě hodiny jsem si myslela, že to není doktorka ale sestra. Když mi to sambo vymluvil, dostala jsem málem hysterickej záchvat. No ne málem:-D. Já u Apolinare nepotkala nikoho staršího 30 let, ani na těch kontrolách před ani po, byla jsem z toho rozpačitá. Ale samozřejmě to nemělo žádnej vliv na nic, na naopak, ale lidi to tak asi cítí;-)

Offline Paris
příspěvků moje polička 14. března 2021 17:37

Jak to tady čtu a představuju si možné scénáře, tak to není příjemná představa. Pokud bychom se s manželem rozvedli, tak bych měla šanci ve svých 40+ ulovit tak akorát padesátníka. Manžel by mohl v klidu lovit třicítky. Nespravedlivé...

Chlapi to mají jednodušší... 

Offline Makara
3624 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:39

Karja Resch mě zase z míry vyváděli mladíci na ortopedii. Vypadali jak maturanti. I ten primář, co se tam jen mihl, je mladší než já. Kde je nějaká zkusenost? Nakonec jsem ale ráda za novou PL, kterou důvěrně nazývám "učnice" - aspoň mi neodejde do důchodu, dřív než se rozhodnu opustit tento svět. Ta původní, co jí předala ordinaci, byla starší než moji rodiče. A na gynekologii se taky radši objednávám k tomu mladšímu, aby mi vydržel.

Online continuity
42772 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:46

Paris znám několik panu kolem padesáti, kteří si ulovili tu mladší ( ani ne úplně mladinkou, třeba třicátnici). No jedou teď druhé kolo, pár let před důchodem, nic moc. Fakt jim není co závidět, spíš je to po zásluze...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:52
Reakce na Karja:

dzizisketa Tak jestli mu bylo patnáct, tak třeba to bylo na něj moc hopem.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. března 2021 17:55

Karja ja som mala pri druhom pôrode mladého doktora, ale ten vyzeral, že má snáď 15 rokov.  Tiež mi trvalo, než som prišla na to, že to nie je študent :) ale bol strašne milý a nápomocný a etse aj fešák, na ten pôrod spomínam rada