Mrakoplas Pred par lety se mi stalo, ze jsem vecer obchazela jipku a jedna pacientka byla dost zarazena, kdo pry jsem a ze urcite nemuzu byt sloužící doktor. Ze sesterny to slyšel sloužící neurochirurg a prisel mi "na pomoc", akorat ten byl jeste asi o rok mladsi a dost na to i vypadal. No pani se asi s takovým týmem moc dobre nespalo
Stěžovací vlákno
Karja Taky jsem v porodnici potkala skoro samé mladičké doktory, nebo možná bez respirátoru by působili jinak, ale ten doktor, co mě přijímal, vypadal tak na 27 a doktorka, co mě propouštěla, tak na 16 ![]()
Ja jsem kdysi udelala trapas, na nejake schuzce bylo asi 5 doktoru chirurgu v bilych plastich a jedna mlada holka, mela takovy nemocnicni saty trochu dozelena. A kdyz jsme si vsechno rekli s tema doktorama, ona porad mlcela, tak ji rikam, co k tomu ma za postrehy za sestry? A ona se urazila, ze je doktorka XY, ale fakt urazila, byla pak vzdycky strasne neprijemna.
Kokoska Tohle nechapu. Ja asi na doktorku nevypadám, tak jsem na osloveni sestri byla zvykla nekolikrat za den a nijak ukřivděne si nepripadam. Proste se slusne představím nebo to přejdu uplne. Vzdyt o nic nejde.
Jos mozna mela nejaky problem, ze vypada jak holka ze zdravky, zvlast jestli se ji to stavalo casto, co ja vim. V kazdym pripade sebevedomy clovek se tomu spis zasmeje a prejde to, taky mi to nebylo prijemny.
Kokoska me z toho pribehu spis pichlo to, ze tam byli panove doktori a jedina zena (tj.urcite nejaka popurna profese...). Ja vim, ze to bylo spis o veku, ale pripomnelo mi to, jak jsem s pracovnicema personalnich agentur domlouvala pohovory, kterych se mel ucastnit kolega a ja (nejsme v nadrizenem ani podrizenem postaveni) a vsechny ty HR pipiny automaticky presly do modu: "pohobor s vasim sefem a vami" ![]()
Pavlena to vubec ne, ale kvuli tomu, ze to byla zena, by me to nenapadlo. Spis ze se chovala tak upozadene, vetsinou se doktorky v podobnych debatach dokazaly dost vehementne ozvat. I ti chlapi si ji jakoby moc nevsimali. Navic vzhledem mi taky prisla jinak, no proste jsem placla podle sveho pocitu, moje blbost a pouceni pro priste.
continuity pokud myslíš druhé kolo s dětmi, tak to by ten můj nedal. Už teď na to nemá moc nervy. Za pár let by ho z dětského vztekaní a pubertálních výlevů odvezli.
Jsi mě uklidnila.
Makara mladá odejde na mateřskou
Ale je pravda, že na dětské patří "děti" do 19 let a kolikrát ti kluci jsou už mužský a mně čerstvě 25 - tehdá ještě bezstarostná, vyspaná, děti žádné - vypadala jsem mladší .. Vtipné to kolikrát bylo![]()
Kokoska taky dnes se podle oděvu už moc nepozná, jestli je to doktorka, nebo sestra.. dřív to bylo jasne: bílý plášť nebo sesterský kroj. Dnes se nosí různé haleny, asi i zdravotnických profesí je víc, nez když jsem byla v dětství v nemocnici. Zdravotní bratři atd. Bez jmenovky bych dnes asi byla docela zmatená :)
Tulipe vsak ono je to dost let, ale jak jsem si pak davala pozor!
Resch to věřím, že to muselo být vtipný. Můj syn už byl fakt chlap, když opouštěl dětské.
Já mám zejtra ty první mainstreamový narozeniny, muž je o 11let starší, poznali jsme se, když mi bylo 21. Doteď vykládá, že mu to přišlo hrozně málo, ale nakonec si nemohl pomoct. Děti jsme si ale pořídili až po mé atestaci, takže jsme holt ve středním věku s malinkými dětmi. Bývá mi to někdy intenzivně líto (a ano, muž bude mít důchodový věk a děti nebudou ekonomicky aktivní), jenže to prostě nespravím. Měla jsem jenom špatnou a druhou špatnou volbu...
edit: a ještě k těm doktorským a sesterským rolím... já jsem mudr a můj muž je zdravotní sestra ![]()
marieu vsechno nejlepsi! Jinak my se sambem jsme o 9 let a taky jsme se seznamili v mych 21 letech a on slavil po prvnim rande tricetiny. No a najednou mrk a za 3 tydny slavi ctyricet...nechapu!
711990 strašně to letí, my spolu budem příšti rok 20 let. Neskutečný... ad kulatiny, přijde mi to furt dobrý- člověk je na vrcholu sil a při tom už není takový tele. Samozřejmě bychom se rádi někdy vyspali, není to značka ideál, takhle malý děti, ale co už.
marieu Ja na to ted nekolikrat koukala v televizi, proc se jim nerika bratr? Na obrazovce chlap a pod nim napis stanicni sestra![]()
Jinak v mainstreamu uz vsechno nemusi byt nejlepsi, ale preju, at je to dobre!
marieu Tes se, 40+ je vyborny obdobi, ja bych si prala, aby trvalo co nejdyl /lepe bez covidu/. 20+ jsem toho moc nevedela, 30+ bylo zcasti velmi stresovy a dost smutny, 40+ obcas neco boli, ale dobry to je!
Makara Zrovna to pisu...
Bylo to mysleny, ze kdyz clovek nebere zlatou, ze se z toho...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my