Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 17. března 2021 14:57

Lamicka Ach jo, ségry! Přesně vím jaké to je chodit kolem po špičkách a dělat žehličku. A stejně to k ničemu není! Ta moje je o 10 let starší ( už v důchodu), neprovdaná, nikdy žádný partner........ Takže tlapkám, dobrou radu nemám...

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:05

Lamicka To je strašný, je mi tě moc líto! A s těmi dětmi...má vlastní? Možná by stačilo si s ní na rovinu promluvit, pokud je má tak ráda. Ne během konfliktu, ale když je klid, abys to mohla formulovat. Vím, že se to nedá srovnat, ale třeba moje  sestřenka říkala dceři takovou negativní zkomoleninou jména, něco jako "Kačeno" Katce, nebo tak, přitom jen z legrace, ale dcera nějak nabyla dojmu, že ji nemá ráda. Taky jsem jí to řekla a nechala toho. 

Já měla se ségrou taky v dospělosti problém, příčina byla trochu jinde...ale výsledek podobný, moje ségra je takový "rozštafný typ", samý fórek, někdy trochu přes míru, je starší a měla tendence mě tak různě shazovat před mými přáteli, jakože vtipně, ale hrozně mě to sralo. S prominutím teda. Jednou jsem se dost důrazně ohradila a ona byla fakt zaskočená, myslím, že ji ani do té doby nedošlo, co dělá. 

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:14

Lamicka tak to ťa obdivujem aj sa ti čudujem, že roky znášas takéto správanie. Súhlasím s postupom Zarinya 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. března 2021 15:58

711990 Zarinya Manuka Garfie letfenixa Diky vsem. Segra deti nema a donedavna zila spokojenym single zivotem a mela takove pohodove obdobi, kdy si po praci uzivala masaze, mani, pedi, cestovala (az jsem ji kolikrat tu volnost zavidela) jenze tohle vseho skoncilo s covidem a myslim, ze pro single lidi musi byt tahle dobra horsi nez pro nas, co nevime kam driv, placame se mezi kuchyni, HO a online vyukou.. jenze si to nemuze vybijet na nas. Mluvit s ni nebudu, to vzdycky dopadne spatne, opravdu nema cit pro vzajemny dialog (nebo jak to napsat), jen bych lila olej do ohne. 

Tak trochu tusim, ze to jednou bouchne a nedopadne to dobre, ale zatim udrzujeme krehky mir a balanc. Ted me ale dozrala s detmi a ockovanim, ze to muselo ven. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. března 2021 16:12

Lamicka no,treba ti zavidi tu rodinu,nikdy nevis.

U nas to defacto bouchlo kvuli memu synovi,jsou proste veci ktery uz nejdou prekousnout a urazeny odchod predvedla dokonce na maminy narozeniny,no trapny az na pudu,ovsem z jeji strany.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. března 2021 16:40

Zarinya Dlouho rika, ze deti nechce a rekla bych, ze to mysli vazne, ale tezko rict. Do hlavy ji nevidim a nejsme si tak blizke, ze bychom se sverovaly s podobnymi vecmi. 

To je smutne no... hlavne tyhle vybuchy jsou strasne zbytecne a ano, je to vetsinou trapas.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:00

Lamicka Já si taky myslím, že to může být trochu závist. Možná i podvědomá, třeba tak nějak úplně nechce děti. Prostě chce, to co máš ty, vidí jen to hezký. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:45

Garfie jenze s tim asi nic nemuzu delat dokazu to pochopit, ale to je jedine, co muzu delat. Jen nechci aby takhle utocila na nas a deti. Promluvit si s ni nechci. Po jednom sporu jsem se zarekla, ze uz zadne traskave tema neotevru. Bylo to hodne osklive a nasi z toho byli dlouho spatni. 

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 17. března 2021 17:50

Lamicka boze to je dost narocna situacia  a dost tazko riesitelna ak clovek nechce ist do priameho konfliktu. Jedine drzat si odstup

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:04

Lamicka jasne,ze ty s tim nemuzes nic delat a ani neudelas,to proste jednoho dne bouchne a pak se uvidi.

On je to vlastne jeji problem a ty uvidis jak dlouho to zvladnes snaset.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:16

Lamicka Je to těžký, fakt ti nezávidím. :-( Asi ti nezbývá, než se jí co nejvíc vyhýbat. 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:18

Lamicka rekla bych, at si to vyridite mezi sebou bez rodicu, jenze jestli je sestra jak nekteri moji pribuzni, stejne jim vsechno vyklopi.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:22

Lamicka kdyby štvala akorát mě, tak to nechám plavat, ale pokud by se mi navážela do dětí, tak bych to řešila. určitě teda bez rodičů. no asi to musí zlobit i manžela, ne?  přeci jen mezi váma se to nakonec nějak zas srovná, ale živelnýmu výbuchu do ktrerýho můžou být zatažení další lidé bych se spíš snažila předejít... naštěstí nemám sestru

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 17. března 2021 18:57

Lamicka my sme so sestrou boli cely zivot ako najlepsie kamaratky. Denno denny kontakt. Potom do toho vstupilo nieco (niekto) ja som sa nezachovala tak ako by si ona predstavovala, dupla sim si a povedala svoj nazor na chovanie niekoho a uz sa to pokazilo. 

Teraz po case opatrne okolo seba naslapujeme, pri stretnutiach je to troch take nie spontanne mozno aj prezo ze mi to odhodlanie uplne ignorovat niekoho nevyslo a hlavne by jej to ublizilo. A je mi z celej tej situacie smutno. Na jednej strane tuzim po casoch pred na druhej strane mi odlahlo ze som povedala pravdu (aj ked teda to sposobilo dusno) . Rada by som spat svoju veselu sestru ale nejde to. Stred jej vesmiru je snaha udrzat si za kazdu cenu nieco ....,, aaale sorry za kecy

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. března 2021 19:12

Bože ja som tak blbá. Nabúrala som susede predok auta pri cúvaní. Auto pipalo ako zbesile ale ja som to vôbec nevnímala, nechápem kde som mala hlavu (teda chápem, jaciace deti). Druhá vec tento rok, ja už snáď za volant nesadnem . Jako je to blbosť a cez poisťovňu sa to vyrieši ale prečo, prečo? Čo som fakt úplný mimon? 

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 17. března 2021 19:13

Mrakoplas tlapkam a sucitim 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. března 2021 19:14

Mrakoplas po tom co jsem vzala v sobotu kovovy sloupek,soucitim moc a moc.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. března 2021 19:16

Janulik03 Zarinya ďakujem. No musím si teraz dávať sakra pozor lebo ma už sambo za volant nepustí .

Inak mi je ľúto tej susedy, pred mesiacom si dala spraviť nový predok lebo do nej niekto nabúral a ja som jej ho hneď zničila

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 17. března 2021 19:20

Mrakoplas jasne ze to cloveka ser.. 

Offline kocoureksuggy
1378 příspěvků moje polička 17. března 2021 21:16

Mrakoplas 

Klid, žádný mimoň nejseš, holt se to tak někdy stane. Hlavně, že se nikomu nic nestalo, plechy vyřeší pojišťovna.