Ségra je lehce konfliktní osoba, se kterou když chci vycházet, tak si musím sakra dávat pozor na pusu (nesnese sebemenší kritiku a odpor), protože je schopná se sebrat a naštvane odjet z rodinného oběda, což mrzí naše, takže prostě kolem ní už roky našlapuju a nevyvolávám konflikty. Můj muž ji z toho důvodu téměř ignoruje, prostě s ní nic neřeší a myslím, že v zaujetí sama sebou si toho ani nikdy nevšimla.
No a už pár měsíců mě vydeptává přes děti. Že dostávám školení, jak mám děti vychovávat, poučení co dělám špatně a jak ona by to dělala jinak, přecházím. Teď mi ale opakovaně řekla, že naše děti jsou nejlepší antikoncepce (syn se kvůli něčemu vzteknul), až jsem se teď neudržela a řekla jí, že těch radostí je víc, než starostí. Ještě jednou mi to řekne a už jí pošlu někam! Mně to přijde strašně hnusné. Přitom je má ráda, chce s nimi trávit čas a pak o nich říká takhle hnusné věci.
No a dneska, aby toho nebylo málo, tak začala vypruzovat kvůli očkování. Že by se naši očkovat neměli a jestli opravdu chtějí tohle podstupovat. Achjo.