Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sweet Potato
40167 příspěvků moje polička 15. března 2021 12:58
Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:04
Offline Pinot Noir
29797 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:19

jinx

Ježiš, tak to sedlo! 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:29
Reakce na jinx:

Sweet Potato Pinot Noir ja si rikala, konecne nejake zajimavejsi cisla a ona to otviracka:))

​ale jako

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 15. března 2021 13:43
Reakce na Emerald:

​To bude kus od kusu. Ja mela po prvnim vztahu, ktery trval od mych 16 do cca 21, taky docela divoky obdobi. No a ve 24 jsem poznala muze. Takhle - za nic se nestydim, ale presny pocet proste nereknu!

​Haha, tak to máme podobně, s jediným rozdílem-že já muže potkala až před třicítkou... Doufám, že tu otázku nikdy neuslyším! 

continuity Jinak teda upřímně, "do deseti" mi taky přijde dost pro míň než patnáctiletý uši a vůbec, děti chtějí mít o rodičích iluze, nemysli si. 

jinx

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 14:08

711990 moje mamka se taky vdávala těhotná:) ale já o tom vlastně nikdy takhle nepřemýšlela. U nás poučování o antikoncepci nasadila korunu ta neplánovaná ségra, mě už bylo dvacet, ale ségře 16 a pamatuju si od ní pár vtípků.

Offline 999
19728 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:15
Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:21
Reakce na Garfie:

​ děti chtějí mít o rodičích iluze, nemysli si. 

​No ježiš, jen to pomyšlení že rodiče vůbec ještě spolu... to... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 14:29

Garfie ta otázka si podle mě (u dospívajících) žádá spíš nějakou diskusi. Zjistit, proč se potomek ptá, než akorát vypálit číslo, ať je jakékoliv. Prostě si o tom popovídat.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:36

barbucha Je mi jasné, že každy mladý projde obdobím, ve kterém si myslí, že právě on vynalezl sex a jeho rodiče o tom nic neví, nicméně krátká kritická úvaha na téma: jak jsem teda přišel na svět, by ho z tohoto bludu mohla vyvést. 

Jinak to bude asi rodinně specifické: Měla jsem ještě na VS kluka, který byl vychovaný velice otevřené a se sexu se s rodičema normálně bavil a to o takových věcech jako jsou sexuální polohy. Snad jediný dotaz, na který mu odmítli odpovědět bylo: jak je to se sexem po 50. Když jsem k nim jela poprvé domu čekala jsem teda lecos a byla tam taková milá paní, trochu při sobě, úplně mateřský typ.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:43

No hlavně to snad dělali jen jednou, maximálně 2x v případě dvou sourozenců!

continuity Takhle otevřený vztah má jedna moje kolegyně se svými dcerami, dnes už dospělými, ale vždycky mi to přišlo trochu divné. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:44

Jinak u nás aktuálně probíhají diskuze na téma nahota, zejména nevhodnost nahoty ve školním referátu, prakticky doloženo na renesančních umělcích. 

Už jsem byla na odchodu mezi dveřmi, takže jsem to nechala dopovědět babičku, která je v dějinách umění rozhodně způsobilejší než já. Musím se zeptat, jak to vlastně dopadlo.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:49

continuity To je náhodou super téma! Jako hrozný je, že mi přijde výchova těch holek svým způsobem jednodušší, asi proto, že jsem ženská? Ti kluci jsou takový oříšek, aspoň pro mě, vyrostla jsem v dost feminní rodině. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:51

Garfie divné mi to přišlo i tehdy, ale na druhou stranu byl produkt té výchovy přesně to, po čem se vola ve vlákně OMFG, tj. velice vnímavý mladý muž citlivý k ženským potřebám. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:52

Garfie tady nemůžu sloužit, jak ty kluky nemám, vůbec se tím nezabýváme. 

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:55

continuity A já myslím, že by ti šli kluci dobře! :-) A to je lichotka, by bylo jasno!

Ale myslím, že směrem, který naznačuješ se ubírat nebudu  I když věřím, že výsledky to vážně přinést může.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 15. března 2021 14:58

Garfie on se ten vztah nějak vyvine, ha tu výchovu beru jako produkt oboustranného působení, s jedním dítětem se to klidne vyvine tak a s druhým onak. 

Offline 999
19728 příspěvků moje polička 15. března 2021 15:00

Já jsem se kvůli mluvení o sexu naštvala na moji matku na své svatbě. Bylo to teda už večer, partička mých kamarádek seděla na baru a s nimi moje matka a taková velmi mladistvá teta. Samozřejmě už všichni něco vypili a někdo tam otevřel téma, kdy jsem měl naposledy sex. Moje matka řekla, dneska ráno a vyhrála. Mě to tehdy hrozně pobouřilo. Dneska se tomu směju, bylo jí 46 let :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. března 2021 15:04

Garfie pro mě je výchova kluků taky záhada. Dvě ségry, žádné opravdu silné mužské vzoru, samé sestřenice. Třeba mi není jasné, jak je naučím to, co se řeší ve vedlejším vlákně. Protože pouhá oznamovací věta asi nebude stačit:) Ale jasně, jsou ještě malí, ono se to vyvine.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 15. března 2021 15:12

999  To je výborný! No jo, přesně, rodiče nesouloží, to dá rozum!!!

Evaeva  Já myslím, že stačí vést ho respektu a gentlemanství tak obecně, uvidíme, třeba to později opravdu nějak vyplyne.