Mrakoplas to se prostě občas stane každému... a nejvíc to člověka štve v ten den, zítra to už bude určitě dobrý :) Mně už naštěstí auto ani nedovolí do něčeho vrazit. Ale třeba kola mám slušně ostrouhaná od chodníku a ten největší zářez se mi stal, když jsem s fungl novým autem přijela z showroomu
Stěžovací vlákno
Tulipe samo zastaví? Také potrebujem! Zadný senzor mám ale načo mi je keď ho zjavne filtrujem ![]()
kocoureksuggy vďaka za povzbudenie. Ešte mi pomohla sestra keď mi napísala do čoho všetkého už napálil jej sambo, hneď sa človek cíti ako menší mimoň :)
No nič, nalejem si víno a idem hlásiť škodovú udalosť.
Zastaví samo, i rychlost vyhodí. Je to takový zvláštní zážitek teda. Mně to někdy udělá na zahradě kvůli trávě, poprvé jsem se hodně lekla, co se stalo, ale manžela to zachránilo na parkovišti od nehody. Oni jsou to s těma dětma nervy, člověk se bohužel někdy nesoustředí na 100 %. Ale zase sis to vybrala tak lehce, dokud se mačkají plechy, tak vlastně o nic nejde.
Janulik03 Zarinya Garfie Kokoska viktorka_od splavu jeste jednou dekuju vsem
pomohlo mi se tady z toho tady vypsat a cist vase pribehy.
viktorka_od splavu Muz moji segru ignoruje od chvile, kdy ho pri uplne prvnim setkani servala
ne ze by ji treba nepozdravil, ale muz je nekonfliktni clovek, takze ji nechava vymluvit a prechazi to. Zaroven ma prirozenou autoritu, takze ona si smerem k nemu nic nedovoli. Bouchat neplanuju, taky nemam rada konflikty, ale vydrzet vecne se to taky neda. Uz jsem s ni pred casem kontakt omezila, tak je asi na case se k tomu vratit.
Mrakoplas Moje zazitky se szivani se s novou garazi jsou taky nadlouho...Chudaci blatniky a dvere![]()
Lamicka No víš co, je to na nic teda, takováto kombinace povahy a chovanu. Ale myslím si,že ty ti děti nemusí ani zavidet. Ona si nejspíš myslí, že jsi neschopná a neumíš ty děti dobře vést a vychovávat. Ty bezdětný si to totiž takhle myslej, vůbec nevědí kolik práce a kolik vlastně i náhody k tomu patří. Já si to tak taky myslelq, kdybych nemela děti, chytracim (nevím jestli v hlavě nebo nahlas) před segrama denně. Takhle si taky třeba něco myslím, ale radši držím pusu, protože kdoví jak to bude s náma, až budou moje děti ve věku synovců a neteří. No tak jsem ti to osvětlila a nic z toho. Pokud pozitiva převažují nad negativama, že si děti bere, jsou s ní rádi, všem to něco dává, tak bych to neřešila. Poslala bych ji v duchu do prdele a je to;-). Ale nezávidím ti to teda.
Tak vždycky se říkalo, že cizí děti se vychovávají nejlépe.
Tak Betty Ovšem teoreticky:-D
Karja no to víš
Protože z cizího krev neteče ![]()
Mrakoplas sucitim veľmi ![]()
miuu odkedy som oskrela úplne celý pravý bok pri dávaní auta do garáže, mám Blok tam s ním ísť/ho vybrať. Musí to spraviť buď partner alebo otec. Garáž teda nepoužívame denne.
Tak Betty a ešte sa hovorí, že keby si všetci vymenili deti, tak sú všetky vychované ![]()
Karja haha no presne. Jak jsem tu psala o tech nasich kamaradech, co maji pocit ze se za peci o deti dlouhodobe schovavam, abych nemusela uklizet/chystat jidlo atd na spolecnych akcich. Kde ty decka musis logicky hlidat vic nez doma ve vicemene neskodnem prostredi a taky hur spi (opet logicky) takze vlastne resis jen ty haranty...
rasaNori Jj, taky se mě zeptala jednou kamarádka, jestli budu zdobit chlebíčky. Řekla jsem jí, ,,ráda bych,, a vypadla za dětma:-D
Karja Ale myslím si,že ty ti děti nemusí ani zavidet.
ona to ani nemusi byt zavist na neco konkretniho,ale treba na celkovy zivot Lamicka
Ja vim presne o cem pise,kdo ma se sourozenci dobre vztahy,nepochopi.
Zarinya Jasný, může to být tak i tak. Ale myslím si, že ta ,,já bych to udělala líp,, je tam v každém případě;-)
Zarinya
Myslím si, přesně co ty. Navíc teda to ani nemusí být na nějakém reálném základu, že JE skutečně co závidět. Prostě ta osoba má jen takový pocit, chce co nemá. A ještě ta závist ze strany sourozenců může být nepřiznaná, nebo se k ní přidává nějaká křivda z dětství typu "vždycky tě měl táta raději, nebo jednou jsi dostala od babičky čokoládu a já ne..." nebo já nevím co, klidně nějaká totální ptákovina.
A můžu si tady odložit i něco pozitivního? :-) Když jsem si sem stěžovala. Z japonské školy nám napsali, že se teda se synem setkají osobně a odloží rozhodnutí. A že nás chtějí upozornit, že mají na celou školu jen dva asistenty do výuky, takže to je velký problém, ale to on pochopitelně vůbec nepotřebuje! Mám radost a doufám, že jeho osobní šarm zapůsobí!!!! Jinak mu totiž vnucují takovou speciální školu pro děti s různými poruchami, depresemi, úzkostmi a podobně....zmínili tu školu už ve třech mejlech, že si jako myslí, že by to bylo fajn!
Garfie presne jsi to vystihla.:-)
A moc drzim palce at to skola prehodnoti.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my