andulka01 Hele, tyhle typy "za pět let dovolená v Jugoslávii" to tak prostě mají. Nějaká jinakost a vybočení z toho jejich způsobu života je mimo jejich chápání. Roli tam může hrát hodně faktorů, od té závisti i třeba po to, že má o tebe starost a nedokáže to dát najevo. Možná kdybyste se spolu někdy přiopily, pročistilo by to vzduch.
Ale taky to může sklouznout do ještě většího průseru, takže jako metodu to tak úplně nedoporučuju!
hele, ne vsechny :) ja jsem presne ten planovaci a sporadany typ, byla jsem odmalinka hodna, mila (a nudna) holka. A rozhodne jsem vzdy mela pochopeni, nekdy obdiv (a nyni se 2 detma na krku i kapku zavisti) pro moje bohemske kamarady co si uzivaji svobodneho zivota plneho spontannich napadu. naopak, mam pocit ze odkdy mam deti a nejsem skoro vubec flexibilni, tak nase vztahy z jejich strany oslabuji, proste je muj zivot prestal zajimat. Nestezuji si, jen uvadim stav z te opacne pozice ![]()
tim se ale nijak nevyjadruji k situaci andulka01 , tam snad jen ze je mi lito kdyz sourozenci potrebuji jeden druheho vychovavat a nerespektuji zpusob zivota toho druheho