Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. března 2021 15:29
Reakce na Garfie:

andulka01 Hele, tyhle typy "za pět let dovolená v Jugoslávii" to tak prostě mají. Nějaká jinakost a vybočení z toho jejich způsobu života je mimo jejich chápání. Roli tam může hrát hodně faktorů, od té závisti i třeba po to, že má o tebe starost a nedokáže to dát najevo. Možná kdybyste se spolu někdy přiopily, pročistilo by to vzduch.  Ale taky to může sklouznout do ještě většího průseru, takže jako metodu to tak úplně nedoporučuju!

​hele, ne vsechny :) ja jsem presne ten planovaci a sporadany typ, byla jsem odmalinka hodna, mila (a nudna) holka. A rozhodne jsem vzdy mela pochopeni, nekdy obdiv (a nyni se 2 detma na krku i kapku zavisti) pro moje bohemske kamarady co si uzivaji svobodneho zivota plneho spontannich napadu. naopak, mam pocit ze odkdy mam deti a nejsem skoro vubec flexibilni, tak nase vztahy z jejich strany oslabuji, proste je muj zivot prestal zajimat. Nestezuji si, jen uvadim stav z te opacne pozice

tim se ale nijak nevyjadruji k situaci andulka01 , tam snad jen ze je mi lito kdyz sourozenci potrebuji jeden druheho vychovavat a nerespektuji zpusob zivota toho druheho

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. března 2021 15:29

Garfie jo, a drzim palce s tou skolou, verim ze to vyjde

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 18. března 2021 15:34

Aranel no vidíš to. Já jsem měla dnes v práci obě děti, to mě omlouvá!

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 18. března 2021 15:37

A tohle už nemuselo bejt!

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 18. března 2021 15:41

tv ježíš  Krásný, ale před dvěma měsíci!

mnum  Taky pamatuju časy, kdy jsem pořád někde pařila a cestovala a kamarádka s dětma na krku mi volávala "času teto z Velkého světa, přijeď nás někdy osvěžit...." 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. března 2021 15:43

Garfie tak nejak

Offline Jitka77
1917 příspěvků moje polička 18. března 2021 16:10

tv Ale je to krása! U nás taky sněžilo, ale nedosněžilo - jen vířily vločky vzduchem.

Offline brrr
12308 příspěvků moje polička 18. března 2021 17:03

Garfie Držím palce, ať to klapne se školou. Cvičně jsem mrkla na stránky té školy, co jsi sem dávala, je tam kroužek hry na kytaru. To je fajn, ale oni hrajou všichni společně. A ve zpěvu, jak mají ty štíty, to mi přišlo těch dětí lehce líto. No nic, chtěla jsem jen říct, že to je pro nás, nebo minimálně pro mě, úplně nepředstavitelný svět.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. března 2021 17:15

andulka01 

Já si losera představuju trochu jinak. Že se někomu nepovede všechno, co si naplánoval nebo co by rád, to je život. Doufám, že si uvědomuješ, jakou roli sehraješ všude, kam vlezeš? Podle toho, co tu o tobě víme, mám asi celkem představu. Pár takových lidí jsem v životě potkala, dokážou tmelit partu, co tmelit, udělat. Ono zase tohle všechno se dělá těžko, když máš ty děti, psa, kočku, manžela... Se podívej, rasanori ani nádobí neumyje nebo co, Karja nezdobí chlebíčky, já třeba chodím spát dlouho "před zavíračkou" , prostě všude je něco. A v týhle debilní době jen doufám, že jednou nebudu litovat, že ty děti máme. Ve smyslu, jestli budem chcípat hlady / suchem / xtou mutací covidu, chcípalo by se mi mnohem líp bez dětí. 

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 18. března 2021 17:41

dynda Ježíš neblázni, vždyť ti v tom testu vyšlo 32 a ty napíšeš takovejhle závěr!

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 18. března 2021 18:24
Reakce na Karja:

dynda Ježíš neblázni, vždyť ti v tom testu vyšlo 32 a ty napíšeš takovejhle závěr!

​Jaky test?

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 18. března 2021 18:27

tv no ten test mentálního věku. Je to v radostném vlákně;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2021 18:42

mnum souhlasím. Já taky žiju takový ten nalinkovaný život, dlouhodobý vztah, svatba, děti,... Moje ségra je přesný opak, moc neplánuje, dlouhodobý vztah nemá, na rodinu má teda ještě čas. Rozhodně si ale nemyslím, že by její život byl nějak horší nebo co. Naopak v některých věcech ji obdivuju, třeba v zápalu pro ekologii, v tom, s jakou láskou dělá svojí práci a tak. Sice nemáme nějak ultrablízký vztah, ale musím říct, že v některých názorech mě inspiruje.

Offline Garfie
28457 příspěvků moje polička 18. března 2021 19:05

tv To si běž zkusit, všechny jsme tu mentálně tak polovičního věku, než v reálu!!

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 18. března 2021 19:12

andulka01 takovou jsem mela kamaradku, ona delala vzdycky vsechno spravne, na vejsce se zaháčkovala, sestehovali se s pritelem, hned po promoci ji maminka zaridila misto na urade (tady teda musim podotknout, ze byla fakt sikovna a nejspis by zadnou primluvu ani nepotrebovala, ale bylo to v roce, kdy absolventi hledali dobra mista dost spatne), hned svatba, po vzniku naroku na materskou jedno dite, pak predpisove hned druhe... No ja se u ni vzdycky citila jak u vyslechu. Jestli uz nekoho mam a kdy budou ty deti, ze neni dobre to odkladat a ze ta kariera neni vsechno. Ja mela hned po promoci turbulentni a blbe obdobi, behem jednoho roku jsem x-krat menila praci, jednou me i vyhodili, pracovala jsem od nevidim do nevidim za 16 hrubeho, takze jaka kariera, jen jsem si chtela odkroutit povinnou praxi a na hledani partnera a deti to uplne nebylo. Proste stret dvou svetu.

Ja z nasich setkani byla uplne vystavena, vubec jsme se nebyly schopne bavit normalne, prislo mi to jak bubnova palba otazek a vyhybavych odpovedi. 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 18. března 2021 19:12

Garfie Mlady a neklidny! Ale snih v breznu, to jsem nechtela ani v tech 29, natoz ted, prohrat klouby uz chci a slunce nejenom v dusi

Offline rysamona
1105 příspěvků moje polička 18. března 2021 19:14

andulka01 děkuji. Pár let mi trvalo než jsem se smířila s tím, že ji prostě nezajímáme, já, manžel ani naše dítě, měla jsem z toho i zdravotní problémy, ale teď už dobrý. O to větší radost mi dělá její syn, můj synovec, mám ho  spíš jako mladšího bráchu (je mladší jen o 11 let) a je fajn a vůbec. 

Zarinya přesně. Já zezačátku vůbec netušila co se děje, až když  se o tom jednou zmínil táta, který za normálních okolností tyto věci vůbec neřešil jsem pochopila proč mě najedou tchýně (sestřina kamarádka) nemůže vystát (pomlouvala mě před ní)Naštěstí už to mám vyřešené. A vlastně se vidíme jenom jednou za rok na vánoce. Smutné, ale pro klid je to lepší. A vztah s tchýní se zázračně zlepšil když mě lépe poznala

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 18. března 2021 19:15

Karja Garfie tak jsem to našla a je mi o 12 let min.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. března 2021 21:56

Karja 

By mi bez těch úvah bylo tak 15

Offline Karja
44503 příspěvků moje polička 18. března 2021 22:07

dynda Hele, ale já si to tak někdy říkám, že se počítá, že bude svět jako dřív, ale já si to úplně nemyslím. Třeba cestování, obávám se, že do spousty zemi se tak lehce nepodivame, nebo nějaké velké akce, třeba je tomu fakt konec. Přijde mi, že za rok jsme se nikam extra neposunuli, a když vidím další zmrseny Velikonoce říkám si, třeba ty všechny zvyky a návyky prostě lidí přestanou bavit, odvyknou si. Vidím to i na sobě. Před tímhle lockdownem jsem byla za kamarádkou, šly jsme na hřiště, tam bylo dost lidí a já tam vůbec nemohla jít, ne kvůli covidu, já to zase tolik nehrotim, ale prostě to na me bylo moc. I teď dávám přednost nákupům a procházkách v hodně neexponovanych místech a časech, prostě jsem si odvykla, a společnost a ruch je mi neprijemnej.