Je to na houby no. Ona to spousta lidí nějakým způsobem odnese, dojezd bude dlouhý, jestli to vůbec bude dojezd. Jestli to skončí, tak já se ráda zase aklimatizuju. To cestování mě štve hrozně. Minimálně to bude hůř dostupný. Já už před rokem přemýšlela, jak pojedeme se dětma někam daleko, do kdy to jako odkládat...
Stěžovací vlákno
dyndatake se mi trochu svira zaludek, kdyz si zkousim tipnout, jaky bude vyvoj do budoucna. Nektere scenare mi prijdou dost temne a divoke. Nicmene pokud by tohle melo razem skoncit, rada se aklimatizuji zpet. I kdyz si rikam, ze bych se v plnem divadelnim hledisti citila jako na trni...ale verim, ze bych si zvykla rychle.
Taky bych brala, kdyby to rychle skončilo, ale to už mi nepřipadá reálný. Co bude z těch debilních mutací
Spíš než očkování by to asi vyřešil nějaký nový zázračný lék. Necháme se překvapit?
dynda teď nedávno jsem četla, že jeden z těch léků, co se jmenují jako letní hit, měl v klinické studii tak dobré výsledky, že jim přišlo amorální dávat těm ostatním placebo. Bude to samozřejmě ještě dlouhá cesta a bůhví jak to dopadne.
dynda no nic jineho nam nezbyde. Ja si rikam, ze kazda s....a jednou skonci, at uz jakoukoli metodou, veda je celkem mocna. Jen me teda desi, kam az to cele povede. Kdyby mi nekdo nabidnul, at se kouknu do kristalove koule do budoucna za pet deset let, nevim, jestli bych mela odvahu. Ale jak rikam, moje scenare jsou velmi mlhave a nechci je prilis cizelovat
. Zatim se tu placam v kazdodennich cinnostech a vlastne se straslive nudim, i kdyz ziju v nejvic vzrusujici dobe za poslednich 30 let.
Já to mám zas trochu obráceně, neexponovaný místa jsem vyhledávala už před covidem, proto jsem se taky po 10 letech odstěhovala z Prahy, výlety a procházky v lese nebo prostě někde venku můj ideál. A ne že by se mi to nějak omrzelo, ale jak už trvá dlouho stav, kdy moc jinýho není, tak mi začala chybět nějaká větší civilizace a i větší množství lidí okolo.
Zrovna dneska se mi zdálo, že jsem někde na stadiónu na nějakých závodech motorek, hlava na hlavě a pro mý loňský já esence pekla, a moje letošní já si v tom snu řeklo, 'tolik lidí, to je super!´
Ja kdyz vidim ve filmu vetsi mnozstvi lidi pohromade, tak me vzdycky napadne Ti se maji, nemusi mit rousky. Clovek fakt zblbne.
Kokoska tohle mě poprvé napadlo hned vloni na jaře, když jsem viděla jakousi reklamu, kde dívka tančí někde mezi lidmi, už nevím, na co ta reklama byla, ale už tehdy jsem si říkala, kdy se dočkáme toho, že zas budeme tak bezstarostně chodit kam chceme a kdy chceme, na různé akce a tak. Rok se s rokem sešel, nechodíme nikam a kdoví, kdy začnem. Pevně věřím, že začneme, všechny pandemie a rány morové odezněly, tak snad odezní i tato...
Už se na to těším. I když už dávno nevyhledávám davy, zvlášť třeba v přírodě, tak občas prostě potřebuju jít mezi lidi, s kamarády, přáteli, na pivo, na pizzu, na nějakou akci. A chybí mi to už moc.
Torrah mne vyhovuje bydleni v klidnem miste nadosah velkomesta. To vedomi, ze muzu, kdyz chci.... no ted nemuzu a toho klidu je nejak az moc. Za chvili si zacnu vybirat outfity ne ze na cestu na postu a na nakup, ale na cestu ke krmitku a k popelnici.
Kokoska To si ted rikam skoro porad, kdyz koukam na nejaky film/serial.
Karja dynda Gatita Holky, co blbnete, život se zase vrátí do normálu. Možná to bude jiný, ale lepší. Nevěřím, že se přestane cestovat. Firmy začnou brát HO jako normální alternativu, začnou zaměstnávat bez problémů ženy s malými dětmi, protože už ví, že když budou děti nemocné, dá se pracovat normálně z domova. Chlapi nahlédli do tajů té úžasné mateřské dovolené, učitelé udělali za rok skok do 21. století, zjistili jsme, že si můžeme ušetřit spoustu času, když nám jídlo doveze Rohlík... Spousta těch, co žili práce, nákup, telka, si uvědomí, že je třeba chodit ven, protože poznali co to je, když nesmí...Ekonomika pofrčí, jak po druhé světové válce. Já vím, že jsou chvíle, kdy by se optimisti měli střílet, ale já věřím v lepší zítřky:-).
999 já taky věřím v to, co ty, krásně si to shrnula. Stejně to ukáže čas, tak proč se trápit dopředu.
999 ani nevis, jak rada jsem si tohle precetla!
Spíš bych tohle viděla jako předehru k potenciálně větším krizím, pokud by se mělo všechno vrátit do "normálu" jako předtím.
999 Já taky věřím, že se to vrátí do normálu, čekala bych spíš prázdniny a po prázdninách. Jednou si naši vnuci a pravnuci budou klepat na čelo, že jsme takhle blbli
. A máš pravdu, že se zjistilo, že člověk spoustu věcí může dělat jinak.
999 Dík že to říkáš!!!! Máš pravdu a je mi líto že tohle teď nezní častěji ![]()
999 dekuju za ten prispevek :) neco takoveho jsem potrebovala cist :)
dneska mi rekl muz, ze je vlastne super, ze se musime stridat na HO, ze tak moc s detmi nikdy nebyl :)
999 Ja teda taky doufam, ze to bude dobre. ![]()
Ovsem jak jsem byla tento tyden v nemocnici, kde je porad tech 300 lidi na jednom fleku, skoro jsem tam dostala panickej zachvat.
Tolik lidi jsem naposled videla predloni na festaku. Radsi jsem 3 hodiny mrzla venku.
Renusatko Hele já si to nemyslím, myslím, že podobná očekávání tu už byla, ale já zas o tom tolik nepremyslim. Já si tak přemýšlím třeba týden dopředu. Co budu vařit, jak zabavim děti. To jen občas mě to tak letmo napadne. Ale o těch potomcích už mě to napadlo, jak se mně vnučka bude ptát, proč jsme dělali tohle a tohle, copak jsme tomu věřili a tak? A já už úplně vidím,jak ji říkám ,,no tak o tom nebyl čas premejslet nebo něco dělat, každej žil svůj život,,. Tak jak to říkala babička mně;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my