Tak dřív to byla pracující třída, dělníci a rolníci, prostě prostý lid (naopak od flákačů z řad inteligence)
dneska ten název na internetech poněkud zmutoval... v označení voličů Zemana, Bureše a jiných Pitomiů ![]()
Stěžovací vlákno
Moje ucitelka AJ zavrela jazykovku a dnes na me vyskocilo na fb, ze lektorka tance zavrela studio. Pitoma doba. ![]()
Lamicka Tlapkám. Můj učitel IJ to zapíchnul už loni v červnu a šel manuálně makat do zahraničí. Dodnes jsem za něj nenašla náhradu ![]()
Mermaid to me mrzi :( aj bude pokracovat jako osvc, uci online, ale tanec do online uplne prevest nejde a celkove to musi byt zla doba - zadna vystoupeni, zadne lekce, nic.
Lamicka Pro ty taneční školy to musí být hrůza. :-(
Prečo tie jazykovky? Moja jazykovka (teda, kam "chodím", nie že ju vlastním...) fičí cez Learncube.
slniecko Já jako bezdětná do jazykovék chodila furt. Ale do online bych nešla, já měla ráda to setkávání s lidma, různé ty party a tak. A možná jim ubyla i firemní klientela.
Karja hm, no to hej, tá firemná klientela asi...
vidíš, ja naopak, normálne nechodím nikam, teraz to mám ako "udržovačku"
999 souhlas,hezky vyjádřeno
jsem stejný optimista jako ty![]()
slniecko v obou pripadech nechteji uz drzet prostory a platit najem. Kompenzace chodi pozde, i se zpozdenim nekolika mesicu. Svetlo na konci tunelu daleko. Takze v jazykovce rozpustuli s.r.o a kazdy si jde svou cestou, online muzou vysilat z domova. Samozrejme i klienti ubyli. Jen z me skupiny 2. Popravde me online taky uplne nevyhovuje, ale nechci prerusit.
Karja u nás jazykové kurzy frčí jako předtím, jen on line. Ale my měli tak max 2 lidi na lektora. On line hodina, kde je deset účastníků asi postrádá smysl. jinak mi to přijde fajn. přes kameru je to sice jiné, ale pracovně se to změnilo taky, tak to dává celkem smysl.
Holky o výuku přišly, ale onemocněla jim učitelka, tak přestala dávat hodiny.
Lamicka já jsem taky radši preferovala prezenční výuku, online jsem držela jako poslední 'kontakt se světem před'
a taky jsem chtěla roztáčet ty kola ekonomiky, žejo..no teď jsem to musela přerušit, šef mi do mejch Deutschtage nekompromisně nasekal práci navíc..naštěstí moje učitelka má pro moji situaci pochopení a ozvu se jí hned jak to půjde :) a doufám, že to bude brzy, protože úplně cejtím jak krním, lenivím a zapomínam!
Ounz taky doufam, ze se brzy vratime (nekam) do ucebny, protoze pro me to bylo vzdycky nabijejici, nejen kvuli uceni, ale chodim tqm se super partou, je to jako jit s kamaradkama kazdy tyden na sklenicku, jen bez te sklenicky ![]()
Lamicka chápu. Já měla tuhle sama pro sebe a měla jsem moc ráda tam chodit, před hodinou kafe a horečnatý došprtávání slovíček a tak..ale chodila jsem i na goethe skupinově a to bylo taky fajn.
Ounz ja chodila na individal 2 roky pred tim a pak jsem potrebovala trochu zmenu. Oboji ma neco do sebe :)
Lamicka přesně tak :)
Dneska jsem vstala po šesté abych se v klidu nasnídala a trochu nabrala síly na celý den, školu atd. A co? Haranti se vzbudili v 6.15, hned se poprali o stavebnici a já tu už na ně řvu. Já chci pryč! ![]()
JankaM To si zvyknes, ja jsem prvnich 5 let taky chtela pryc, ale po osmi uz ti to neprijde.![]()
Luna Ehm, to mi připomíná ten vtip, jak přijde chlápek k věštkyni, ta se zadívá do své křišťálové koule a zadeklamuje: "Příštích sedm let budete chudý a nešťastný!"
Chlápek vytřeští oči a zděšeně vyzvídá: "A potom se to zlepší?"
A věštkyně odpoví: "Potom už si zvyknete." ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my