Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. března 2021 19:44

Luna No tak čekárna v nemocnici je děs, tam se nedá dodržovat vůbec nici kdyby člověk chtěl. 

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 19. března 2021 19:44

Karja já se spíš bojím, že pokud budu mít tu šanci tak spíš budu říkat - no všichni jsme remcali ale nikdo nic neudělal, až..dzizisketa já bohužel taky.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 19. března 2021 19:47

Renusatko No tak aby zrovna v tehle -you-know-where- cekarne mohly byt rozestupy, tak by to museli presunout na Strahov.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 20:09

Luna tak 300 lidí v nemocnici na jednom fleku, to bych radši mrzla venku i před kovidem:)

Offline letfenixa
10846 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:24

999 ja s tebou súhlasím a verím, že to tak bude, aj keď mi to príde skoro neuveriteľné (snívalo sa mi, že som s kamarátkou v tescu a ľudia nemali respiratory a bolo mi to divné), ale ako učiteľka uciaca rok (okrem toho poldruha mesiaca na jeseň) hovorím, že ma to už vôbec, ale vôbec nebaví, ani žiakov a výsledky sú žalostné, pre nich učiť sa znamená odsedieť si on-line hodinu. Dnes, po 2 týždňoch preberania nerovnic sa má dve žiačky pýtali, prečo je niečo tak ako to je a preberali sme to hneď na tej prvej hodine plus teda to bol fakt, ktorý sa musia naučiť, to ani nebolo na pochopenie. Tak ma to znechutilo.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:35

letfenixa ale tak bud rada, ze se aspon zeptaly.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2021 20:54

999 

Já jsem si třeba rok před covidem říkala, že už je to nějaký divný, že to musí brzy prdnout, že ten růst nejde držet do nekonečna. Ve snu by mě nenapadlo, že to bude zrovna takhle! Teď už věřím jenom tomu, že možný je úplně všechno.

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 19. března 2021 21:20

999 ne ne, optimisti jsou potreba, rada jsem si to precetla.   

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 21:34

dynda to s tím růstem jsem si taky říkala. Ale čekala jsem nějakou ekonomickou krizi, tohle mě ani ve snu nenapadlo.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. března 2021 21:56

999 Souhlasím do puntíku. Něco nám to vezme, ale i dá. Spoustu věcí  nebude problém vyřídit online, včetně těch škol. Já už měsíc jezdím na propadlej techničák a můj táta  řidičák a úřady říkají, že to nevadí, hlavně sem nechoďte. Pohoda, klídek.

Offline viktorka_od splavu
49212 příspěvků moje polička 19. března 2021 21:57

Kan pohoda klídek by byl, kdyby se taková kravina dala vyřídit online. ale to ne, kdepak

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 19. března 2021 21:58

Evaeva to se nevylucuje.

No nic, nechci tu nejak trapne syckovat, jdu si hledat nejaky optimisticky serial nebo film na vecer:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2021 22:06

Gatita jo, s tím bohužel musíme počítat. Ale zase když budeš moct třeba za rodiči nebo děti do školy nebo dokonce na výstavu, bude se to snášet líp s tím vědomím, co teď získáme.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 19. března 2021 22:17

Gatita Doporučuju Dům z papíru. Mně se ten seriál tak líbí! A přitom jsem do něj chuť neměla.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 20. března 2021 11:13

999 

Jako jo, něco se do normálu vrátí, resp.když se zruší například zákaz vycházení/cestování, obchody, hospody... tak tohle  pak normální zas bude, to jo.

O ekonomice mam jistý pochybnosti anžto nás dojezd tý katastrofy teprve čeká, zatim pohoda proti tomu co bude - až se ukáže, kolik živností/podniků zkrachovalo, až se zvýšej (nevyhnutelně) daně... až se státu zasekne tiskárna peněz (což prostě jednou nastane) a nebude na ty sociální výdobytky... tak ti nevim.

Po válce byla jiná situace, to panovalo všeobecný nadšení... navíc lidi uvažovali trochu jinak - neměli za sebou desítky let komunistický totality která jim zkřivila charaktery... a to bych řekla že mě děsí úplně nejvíc, jak se to zase vrátilo: udávaj se mezi sebou, poslušně se hrběj před zvůlí "vrchnosti" (jako debaty pod těma policejníma zákrokama jsou za všecky prachy kolikrát), a záviděj každýmu nos mezi vočima (nejlépe když je někde debata jak špitály to jest zdravotníci na koronáči vydělávaj)... to ve mně přílišnou důvěru v jasné zítřky nevyvolává. Zas vybublalo to nejhorší, a bude hůř - sůl země bude zoufalá a bude nenávidět "úspěšnější" stokrát víc (což se projeví minimálně u voleb).

Ráda bych se pletla, ale moc růžově to nevidim. Rozhodně ne s Burešem a Zemanem v čele.

Offline 999
19728 příspěvků moje polička 20. března 2021 11:53

barbucha Jenže já se na to dívám z globálního hlediska. Ekonomika ve světě pojede a my nezůstaneme jako ostrůvek zoufalců v moři uprostřed Evropy, i kdyby se Zeman s Babišem stavěli na hlavu ( a taky doufám, že Babiš půjde na podzim od válu). Myslím, že zažijeme obrovskej vzmach, katarzi. Sůl země bude skuhrat pořád, to jo, ale oni už skuhrali před covidem. 

Offline andulka01
12792 příspěvků moje polička 20. března 2021 12:15

CtSport. 2 kilaky před cílem laufarskyho závodu s velmi zajímavým vývojem to přehoděj na reklamy a biatlon kde se holky teprve rozcvičujou? Na to čumím půlku závodu a nic.

Offline Torrah
3305 příspěvků moje polička 20. března 2021 12:23

999 byla bych moc ráda, kdyby to tak bylo. Věřím tomu, že se vše vrátí do starých kolejí, ale taky doufám, že si lidi konečně uvědomí, jak křehký je ten náš život tady na zemi a začnou se o tu planetu nějak víc starat. I když, to bych asi chtěla moc, já vím.

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 20. března 2021 13:32

999 

Globálně souhlasím

Ale budeš mít pravdu jen v tom případě, že zůstaneme v EU. Zatím žijeme v zemi, kde nadpoloviční většina voličů dodala kreaturu Zemana, estébáka Babiše... kde bereš jistotu, že nám nezaříděj ještě někoho horšího (jehož program bude samozřejmě referendum, to jest vystoupení z Unie)? Teda potěšilo by velice, kdybych ti na podzim mohla napsat, žes tu pravdu měla!

Offline Janulik03
20166 příspěvků moje polička 20. března 2021 14:01

barbucha sol zeme? Co je to?