DruI To neni vtip, tak to je.![]()
Stěžovací vlákno
Karja dynda Gatita Holky, co blbnete, život se zase vrátí do normálu. Možná to bude jiný, ale lepší.
![]()
to, že dneska neumíme dohlídnout, co nám to přinese, neznamená, že to nebude dobrý.
jak se říká v Báječném hotelu Marigold: Všechno bude nakonec dobré. A jestli to není dobré, tak ještě není konec.
OliveOyl Já snad poprvý v životě neumím vidět ten zlatý kraj. Budu se snažit ti věřit.![]()
JankaM A co si na ty naše nervy koupíme?
Sweet Potato Brambůrko, já ho teď taky nevidím, ale vím, že tam je!!
Karja pořád hledáš boty? Já lustrovala Fridu na Answear, ale jinak potřebuju podprsenku a spoďáry ![]()
JankaM Nakonec jsem si jarní boty připravila, vyprala a nejsem na tom tak špatně, ale když na ně narazim, tak koupím;-). Ale jako asi bych do zimy nic kupovat nemusela:-D. Letní věci mám v pytlích pod postelí, to nevím, jak na tom jsem. Ale určitě nemám plavky, tam bych mohla ukojit svou nákupní horečku:-D
JankaM To tě lituju. Já už mám ty velké, tak se naopak rozčiluju, že v 8 ještě spí, i když už mají být online. A já mám po dlouhé době volný den, od rána jsem se zvedla zatím jen otevřít Rohlíku a Woltu.
Pred pár dnami som sa vo vedľajšom vlákne sťažovala na bolesť ľavého chodidla. Tak dnes som si narazila pravý členok, tak už ma bolí aj druhá noha
. S dvomi deťmi doma, to fakt chces.
Mrakoplas ach jo, tak veľa octanovej masti
Doposlouchala jsem Naslouchače a zjistila, že třetí díl ještě nevyšel. Už zase..![]()
![]()
Drtí mě pančelka ze školky. Předškolačka má povinné distanční vzdělávání, zadávají se úkoly přes fb skupinu 2x týdně ve větším než malém množství. Úkoly je nutné vytisknout- to zvládnu v práci jen jeden den v týdnu, ale jsou lidi, kteří dělají ve fabrice a nevytisknou nic. Už došlo i na upozornění, že máme hotové úkoly zveřejňovat...Když odhlídnu od úkolů, který mám problém sama pochopit, dere mě soutěž ostatních matek. Kdo líp kreslí a kdo líp počítá a kdo toho udělal nejvíc. ![]()
marieu Dělám ve fabrice a MÁM doma tiskárnu, chceš ji vidět? ![]()
Ta soutěživost je na zš hrozná, pamatuji jednoho dědečka, který chodil na všechny akce a vždycky se zapojil i do projektu vnučky, létající drak, ptačí budka, kompostér, natrhl zadek všem.
Kan no, myslím konkrétně na jednu romskou rodinu, v podstatě jsou to sousedi tady na sídlišti. Mají dva kluky, mladší chodí do třídy s naší velkou. Vždycky se k ní hrozně má a venku na sebe halekají, v zimě spolu sáňkovali. Maminka je strašně slušná ženská. Oba s mužem makají na směny v blízké fabrice a tiskárnu prostě nemají. Dvakrát je to 5-10 listů A4 k tisku...
marieu nemám tlačiareň doma a do práce nesmiem ísť. Sama pracujem so žiakmi tak, aby nič tlačiť nemuseli.
letfenixa tohle je ze školky. Myslím, že celé je to takové ne úplně šťastně vymyšlené i s tou fb skupinou... koupila jsem nějaké pracovní sešity pro předškoláky a tam jsou ty úkoly mnohem lepší. Takže něco málo děláme z těch zadaných úkolů a zbytek pracovní sešity.
marieu A co s těmi výtisky děláte?
marieu úprimne, poslala bych to celé někam. Co se stane, když to neudělá? Požadavek na zveřejňování práci je v rozporu se vším, musíš to nikam věšet. Asi bych d lala, co jsi nakoupila a na konci roku jim to hodila o hlavu.
Btw: Já pracuji v kanceláři a tiskárnu doma nemam, do prace teď vůbec nesmím. Daňové přiznání mi tiskne muž (bo ten slavný portál Schillerove hapruje), jinak jedeme elektronicky.
Nevíte někdo kde seženu obálky? Na poště je fronta na hodinu a budu tam muset ještě s těmi dopisy. ![]()
andulka01 pěkně je jak stádečko všichni nafotíme a nasdílíme v té fb skupině. Spousta z toho je samozřejmě vymalovávání navázané s nějakou tou předškolní matematikou, slabiky, ale teď už byla i písmena (obtáhnout předtištěné S, obrázek sněženky, obtáhnout T, obrázek tulipánu a pod tím vybarvit kroužky s dotčeným písmenem). Nezvládli jsme třeba úkol dokreslit druhou půlku květiny- např rozpůlený narcis včetně té "trubky" uvnitř květu. Dělají jí ještě problém číslovky- když má vybarvit daný počet obrázků... naší je ještě do léta 5 let, půlka věci z toho zadaného, mi přijde doopravdy moc. Některá zadání jsou naprosto nejednoznačná- dva sloupce obrázků, které se spojují ve dvojicích tak, aby se rýmovaly. Boule-koule. Jenže koule vypadá jako míček, babička-sklenička, ale dítě mi řekne sklenice, kravička-travička, ale obrázek vypadá jako louka s kytkama... no prostě jsem z toho otrávená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my