Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 25. března 2021 12:43

Lamicka u nas v lidlu byly takove velke znacky/nalepky na podlaze u pokladen.. nezeby to uplne pomohlo, ale aspon trochu.. no uz jsou smazany:-( a lepi se lidi fakt desne

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 25. března 2021 12:47

ja to v tom pripade delam tak, ze pred sebou si drzim odstup a pokud je za mnou nekdo jooo hrrrr, tak mam vozik prave za sebou a to ho jeste pripadne drzim natazenou rukou. Nikdo zatim nic nerikal, ale ja se umim i jen ocima zatvarit dost skarede :D

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 25. března 2021 12:48

jinx ten kosik vzadu je dobrej. Ja mam s sebou jeste kocar, ale ten nechci pouzivat jako zivej stit

Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 25. března 2021 12:58

na to se muzu naprosto spolehnout, ze se to stane kazdy tyden, ze kdyz stojim ve fronte u pokladen, tak jak mam, ze me nekdo predbehne, vetsina lidi se teda omluvi a rekne, ze si nevsimla, ale uz jsem videla i mladiky, co se tvarili, ze jsou hlusi, proste naprosto nulova reakce a stali na svem ukoristenem miste jak zarezani...

Offline barbucha blogger
35670 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:12

711990 

No ale ty "moje" dvě důry do sebe strkaly vzájemně a schválně, to byl normální souboj eště za nerudnýho poštěkávání: Já totiž chodím do práce, na rozdíl od vás! - Já ale taky chodím do práce! - No moc na to nevypadáte! atd.

Vůbec to nebylo pěkný, koukala jsem rychle vypadnout

Offline Torrah
3306 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:26

barbucha to je drsný, tohle absolutně nesnáším, taky bych brala roha

Offline Magráta
8120 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:27

711990 to je dobrý, kočár vepředu, košík vzadu a nikdo si netroufne :-)

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:34

barbucha jezis

Magráta no:D

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:51

Vsem posilam hodne sil, drzte se! Nekdy to v zivote vypada na hledani vhodne vetve, ale nakonec se to vzdycky obrati k lepsimu! Ted si nejde ani udelat radost nejakym vyletem nebo divadlem, ale snad uz se taky dockame. Aspon ze se otepluje a vylezlo slunce, dny se prodluzujou, bude vic svetla, to cloveku taky udela dobre.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 14:06

711990 ty odestupy! Teď se mi párkrát poštěstilo po dlouhé době navštívit obchod. Vždycky si někdo stoupnul hned za mě. Když vrhnu významný pohled, tak většinou odstoupí. Obvykle následuje šeptanda s doprovodem. Naposledy to nepomohlo, paní pokračovala v boji o místo na pásu. 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:11

Evaeva ja si vzdy ky stoupnu na konec pasu a neuhnu, nepopojdu, dokud to nemam vylozeny. A jeste vetsinou s kosikem za sebou. Taky jsem par drcancu a osklivych pohledu vyfasovala, ale tak holt jsem protivna baba, co uz.

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:12

711990 aaa strkani ve fronte, to nenavidim ze radsi jezdim pres cele mesto do globusu, tam maji scan&go:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 14:14

Kokoska já beru jen košík do ruky, mívám pár věcí. S respirátorem mi to může být jedno, ale dodržovat alespoň nějaký odestup by ty lidi mohli covid necovid. Posledně se přes mě paní natahovala k tomu pásu, stála jsem na konci právě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 14:15

rasaNori oni stačí samoobslužné pokladny. U nás je vždycky fronta na tu normální a tady nikdo.

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:18

Evaeva jo ale ty maji treba jen v tescu a maji tragicky sortiment v posledni dobe

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:22

rasaNori ty jsou už skoro všude, ne? Billa, Albert, Kaufland.. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:27

Kokoska já sem teď moc nestíhám, jedu zas nějakou akci, při který musím být ve střehu a nalepená na PC imrvére, ještě pátek a pak asi upadnu večer do komatu.

K tomu s tátou to taky není dobrý. No se*e se to na všech frontách. 

A tahle doba. Takže to na mne padá mnohem víc než dřív. A paradoxně to sluníčko a jaro mi to zhoršuje, protože mám takový pocit, že jako "mne se to netýká". Že i když bude hezky a pokvetou kytky a budou zpívat ptáci, tak pro mne se nic nemění, furt tu budu sedět zavřená jak ve vězení. Jen s těma odpadkama to bude jednodušší, obuju birkeny a běžím.

Jedině snad, že až skončí doba kovidová, seženu někoho, kdo mne na chvíli vystřídá a třeba ještě někdy uvidím les, rybník, hory. A ani si netroufám představit, že bych viděla moře.

Naposledy jsem byla venku večer v hospodě v červnu 2019. Od té chvíle už to nešlo. Dokud nebyl kovid, mohla jsem třeba ještě chvilku po práci, ale být do šesti doma. A i to skončilo vloni. 

Takže se mi ta naděje blbě tahá až z paty. Jsou to tak obyčejný věci, ale teď jsou nedosažitelný. Jít se jen tak courat do parku, nebo projít se lesní cestou, procházet se starou Prahou, jet na výlet vlakem...

Vnitřně vím, že to co dělám, je správný, ale to neznamená, že mi není líto, že mi ten čas tak utíká bez obsahu. 

A s kamarádkama to mám podobný. Ta nejlepší se mi odstěhovala před pár lety do tramtárie a i ty telefonáty pomalu utichaly. Další dvě to utnuly tak pozvolně samy, co se mnou, když nikam nemůžu. A tak mám teď kamarádku dobrou jednu, je v podobné situaci, tak máme společné téma. A pár známých, z různých období, zavoláme si, pokecáme, ale žádné velké důvěrnosti.

Někdy to fakt stojí za prd.

Online Maureen
příspěvků moje polička 25. března 2021 14:50

Pavlena neboj,to víš,ze mě napadlo to zde nabídnout...ale byly to ty černý chlupatý pantofle-a jako fakt bych chtěla vidět,kdo je bude nosit..jsou hrozně těžký,nepohodlný-myslím,ze se fakticky nepovedly...

no a taky jsem vracela tu tylovou zástěru-co v ní bude zářit 999 ...ale já bych ji neměla kam vzít......a to si skromně myslím, ze mi to v ní seklo...

Jo!!!...a dneska se kurýr dostavil...takže odesláno,ale příště si to radši hodím na depo sama...a nebudu objednávat rozmařile..možná...asi???

Offline Aranel
6565 příspěvků moje polička 25. března 2021 15:30

Jennyfor

Hodně myslím na tebe a Jiná Realita . Že to jsou ještě úplně jiný "kruhy pekla". No a dneska jsem se přistihla, že si chci pročíst vlákno Koronavirus, abych byla v obraze, a že normálně přivírám oči a rychle scrolluju, abych to jako měla odbytý a za sebou ...

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 25. března 2021 15:35

Maureen to sis ale tylovou zástěru měla nechat..! docela tě v ní vidím.. Já bych ji (krom vernisáže) vzala do divadla a na nějaký avantgardní večírek třeba. Jooo, jestli něco takového ještě někdy bude. Taky mě nějak došly zásoby optimismu..