Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. března 2021 15:43

Ja jsem poprve viceme porusila pravidla a pustila dceru ke spoluzacce, oni uz covid meli (krome te holcicky). Mela uz depky a tak,stejne jsou spolu ve skole.... proste jsem to riskla.

No a po trech dnech dceru boli v krku a ma rymu. Ta holcicka taky. Do....

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 15:43

Jennyfor

To je mi moc líto, ten "čas utíkající bez obsahu", to je přesný vyjádření. Mně teda hezké počasí pomáhá, i když třeba jen za oknem. Ale já jsem teď na tom docela dobře, naši se drží, máma snad i trochu lepší (abych to nezakřikla), ségra je tam na homeoff. a snad jí to tak i vyhovuje, v Praze se víc bojí covidu než tam. Takže tam jedu podle svých možností nebo ji vystřídám na víkend, aby mohla někam sama. 

Je škoda, že nemůžeš nikoho požádat, aby s tatínkem aspoň hodinu-dvě 2x týdně počkal, aby ses šla trochu projít. Věřím, že to je ubíjející.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. března 2021 15:53

Aranel já jsem to přestala sledovat. Co na mne nevyskočí v náhledu třeba když jdu do soukromýho mailu nebo v karikatuře od TMBK, tak nevím. Už se tomu vyhýbám.

Očkování pro mou skupinu je v nedohlednu. Mám sice chronické choroby, ale jiné, než ty "povolené". Taky slibovali, že i pracovníky VŠ 55+ budou očkovat, i o tom ticho po pěšině. Takže stejně ven nepolezu, i kdybych mohla, už těch úmrtí kolem mne je moc. Naposledy o víkendu exšvagrová, mladší o pět let. Ani si neužila to poslední, čtvrté vnouče, narozené o vánocích.

Takže teď je táta po svačině, chvíli si zdřímne, já mám udělaný kus práce a tak zkusím kromě odpadků i zaskočit pro kytku. To jediný mi teď dělá radost. 

Včera jsem si pouštěla paní Hegerovou, ale nebyl to dobrý nápad před spaním.

Dneska musím najít něco optimistickýho, třeba přenos ze spartakiády, to by mohlo fungovat. Poupata, ženy s kužely a naše vojsko v pyramidě z polonahých těl

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 16:26

Evaeva nekdo ma asi proste pocit, ze kdyz bude stat o ty 2m dal, tak se zdrzi o pul hodiny. 

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 25. března 2021 16:40

Ještě jednou všem děkuji za pochopení a povzbuzení. Dneska je líp, to počasí dělá hodně. Najednou je všechno méně temné. V porovnání s některými tady, které mají fakt dost naloženo, mi teď moje strasti připadají malicherné a bezvýznamné. Vím, že zase přijdou zle okamžiky, ale teď si zkusím trochu užít klidu, který zrovna cítím. 

Online Dadoo
11633 příspěvků moje polička 25. března 2021 16:43

Ženy, držte se..

Myslím na vás, na všechny, a všem vám strašně držím palce.

Ja si taky prošla svým a vím, že všechno zlé jednou skončí. Myslete dopředu, plánujte, co uděláte až to půjde a preckejte ty zle časy.

Taky je mi obcas smutno, jsem pořád sama, ale pak si uvědomím, že vlastně je mi dobře, mám klid a potěšení aspoň přes sítě.. Tady, telefony, whatsap.. Si představte, jak bychom na tom byly, kdyby nebyl internet

A tady je to fakt léčebna duše. Strašně moc jste mi tady pomohly a pomáháte dal, každé, která to potřebuje.

Fakirka Jennyfor i vy ostatní, nebojte, bude určitě zase fajn! vy to určitě zvladnete,protože prostě musite a protože ženská vydrží víc, než člověk

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 25. března 2021 16:48
Online eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 25. března 2021 18:31

Aranel Já musela vlákno Koronavirus na nějakou dobu úplně přestat sledovat. Zjistila jsem, že mi to nedělá dobře, že už těch informací je moc. Teď tam občas nakouknu a hned pryč.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:19

Nesnasim! kdyz si sedim zabalena do deky u TV, muz prijde, proklika si programy, co kde je, odchazi a ovladac polozi mimo muj dosah.

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:27
Reakce na Kokoska:

Nesnasim! kdyz si sedim zabalena do deky u TV, muz prijde, proklika si programy, co kde je, odchazi a ovladac polozi mimo muj dosah.

​ha ha, no a vis co se deje u nas? Usinam, uz skoro zabiram, kdyz tu se pristracha manzel, rozsviti si na sve pulce lampicku (v takovem uhlu, ze mi ta hiszoricka trisetwattova zarovka sviti akorat do ksichtu), zacne se sacovat, zjisti, ze si dole zapomnel mobil. Tak odejde, dole se s tim mobilem zapomene, a ja se tam skvarim v tom svetle.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:33

Gatita taky dobry. A dvere zavira? Obcas pochybuju, ze meli doma kliky.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:34

Kokoska Gatita a jeste zijou..? Ze vy jen cekate na zformovani toho mistniho lopatovyho sesterstva..?!?

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:35
Reakce na Pavlena:

Kokoska Gatita a jeste zijou..? Ze vy jen cekate na zformovani toho mistniho lopatovyho sesterstva..?!?

jako ovladač mě netankuje, ale Gatita to (by) udělal jen jednou

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:36

Candance hele, nenabadam k lehkovaznosti, ale co by sis rekla v dobe predcovidove..? Doprcic, chytly od sebe nachlazeni. A dost mozna to tak je i v dobe covidove. Opatrne, vyckavejte a pripadne testujte, ale no stres a nic si nevycitat..

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:38

Pavlena dneska rano mi teda zas udelal radost, rikala jsem, ze az bude mit cas, potrebuju... a vstal okamzite od prace a udelal to. Takze zatim klid, sestry! 

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:39

Pavlena kdyz on se tam vplizi, ohleduplnost sama, potme, naboso...a pak takovy lapsus

Kokoska kliky meli, zavira. Ja si tu z nej nechci delat soufky, ale s tim ovladacem jsi mi trochu nahrala.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:40

viktorka_od splavu a co bys udelala? 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 25. března 2021 20:42

Kokoska no to co jsem udělala, když to udělal poprvé (a naposled:-), já teda spala, rožnul, strašně jsem se lekla, zaječela a vylítla, samozřejmě že ne schválně, jsem lekavá a navíc by mě teda v životě nenapadlo rozsvítit na člověka, který spí/usíná, to je nehoráznost. takže jsme si to vysvětlili a prostě už to nedělá, protože mi nechce dělat zle.

Offline clothilde
2045 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:06
Reakce na Pavlena:

Maureen to sis ale tylovou zástěru měla nechat..! docela tě v ní vidím.. Já bych ji (krom vernisáže) vzala do divadla a na nějaký avantgardní večírek třeba. Jooo, jestli něco takového ještě někdy bude. Taky mě nějak došly zásoby optimismu..

​Me zasoba optimismu taky zacina nejak dochazet...

Holandsky lockdown prodlouzili do 20. dubna, malicky ustupek je, ze vecerka je posunuta z 21.00 na 22.00.

Dekuju za to, ze synator chodi do skoly /je v maturitnim rocniku/, ja chodim do prace a dostanu se mezi lidi. Manzel je uz rok na HO, to by me kleplo..... Ale moc bych si prala treba jit na vernisaz, do divadla. Nebo se jen posadit do kavarny a pit kavu z hrnicku... Snad se dockam, vlastne vsechny se dockame...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:44

Pavlenarekla, rekla bych si i ze ma alergii a tak. Jenze ja uz jsem cela napnuta, ze uz to musime chytit, ze nas to furt obchazi a tak. Do toho mi tu ryje tchyne, ze jsem ji nemela poustet, furt ji nosi caj, dcera je nervni. ..

Dnes jsme byli na AG vsichni a i jejich rodina. Jenze AG no...

A ja jsem zodpovedna povaha a prohlasit to jen tak za rymu je proti memu presvedceni i kdyz to udelat chci a porad vaham