viktorka_od splavu dekuju. ![]()
Stěžovací vlákno
Fakirka to je mi líto
Držím palce, ať se vše v dobré obrátí.
Fakirka Někdy když se pokazí jedna věc, tak se zdá všechno špatně. Určitě se to minimálně trochu upraví a přestane se ti to zdát bezvýchodné. ![]()
Já jsem dnes mám blbou stížnost. V pátek si mám vyzkoušet pod dozorem práci na recepci a ve středu tam mám být sama. Jednak nesnáším telefonování, jednak se ráda bavím s těma lidma na ambulanci a největší strach mám, že za jeden den nezvládnu náš šílený program, kde člověk musí hlídat asi 30 různých věcí.
Určitě v tom udělám nějaký bordel. Jedinou výhodu to má, člověk je tam sám a nemusí mít respirátor.
Lama_z_Lana Fakirka tlapkam moc. Dnes byl den dírou ke zdi, stěžovala jsem si uz rano. U mě se nakonec ale všechno na dobré obrátilo, problémy v práci se vyřešily způsobem, který dokázal, že pravdu jsem měla já.
Moc přeji, ale jste taky uviděly to pov stane světlo.
Fakirka ještě chci tobě říct, že konec manželství neznamená konec světa. Většinou je to nový začátek. ![]()
Taky to mám za sebou, ani ne z vlastní vůle, strašné to bylo, třezalka taky, ale nakonec říkám, že je to jedna z nejlepších věcí,co se mi v životě stala. Nevíme, co život ještě přinese.
Moje kamarádky, které jsem znala léta, mě nechaly úplně na holičkách, ale hrozně mi pomohly ženy z jednoho fóra ( bylo to víc teda komorní než tady) a pak známá psycholožka, ani jsem ji neznala nijak dlouho, byla to manželka jednoho z majitelů naší firmy, ale fakt me nakopla Tim správným směrem.
Holky, moc vám děkuji. Manželství není příčinou mého smutku, spíš jedním z hřebíků do rakve. Taky to. U nepřispívá, že jsem předminulý týden oslavila druhé narozeniny s číslem 5 na začátku. Prostě ta lepší polovina života je za mnou a já vidím, že zas tak skvělá nebyla. A posledních 10 let na houby a posledních 5 let průser.
Fakirka moc bych ti přála, aby ses z toho dokázala rychle dostat. Určitě život nekončí (ani s tou pětkou na začátku, fakt ne). Já, když mi fakt bylo zle, jsem našla pomocnou ruku tam, kde bych to vůbec nečekala. Určitě se nějaká dostane i tobě. Věřím tomu.
Fakirka Drž se, a hlavně prosím nepočítej ztracené roky a nebilancuj ( jak tu někdo postoval na Nový rok, bilancovat není nutno, nejsi národní banka). ![]()
Fakirka Jej, já když četla ten první příspěvek, o té beznaději, tak jsem si říkala, že to je hrozně smutné, když se ti takhle na stáří rozpadne manželství, ale tohle? Prosím tě, polovina života je teda už asi za tebou, ale skoro stejná část může být ještě před!! A to je pěkná várka, pamatuješ si vůbec, jak je to dávno, co ti bylo 10, 20, 30? Člověk si potřebuje trochu posmutnit, když se mu život sype, ale ještě toho dobrého opravdu můžeš zažít víc než dost! Držím pěsti. ![]()
Lama_z_Lana Hele, lituju, to se tak někdy přihodí.
Pevně věřím, že se to trochu zlepší s lepším počasím. Slunce se mnou dělá divy. Zima je pro mě smutná a pochmurná. Fakt jsem dojatá, kolik z vás se mě snaží povzbudit. Dekuju vám všem moc a moc. Moje kolegyně z práce taky tvrdí, že kdykoli ji bylo fakt zle, objevil se někdo, kdo ji s tím pomohl. A pak se jí že života zase vytratil. Ke mně ale nikdo nepřichází, tak AI ještě není tak zle.
Fakirka
Ja bych tady ráda byla kamarádkou všech, co to potřebují. Určitě potkáš někoho blízkého, kdo ti pomůže se aspoň pár hřebíků z té pomyslné rakve zbavit, ať už to bude ženská nebo chlap nebo příbuzný, určitě to bude!
nonemy Je to na H..no. Teď je i blba doba se s někým scuchnout! Ale vis co, doroste ti dcera a budeš mít, budeš mít! To je zas takovej hezkej plán, že ten vztah s tou nejlepší kamarádkou do života si můžeš teď začít pěstovat;-)
Karja já bych tě za kamarádku brala hned. Jsi moje oblibenkyně. Miluju tvoje příhody s holkama a sambem. Máš dar popsat i tu neobyčejnější věc velice zábavným způsobem a to si muslim, že máš fakt naloženo.
Fakirka ja to mám jako ta tvoje kolegyně.
continuity diky ![]()
Budu doufat.
Fakirka Nic moc čtení, ale otepluje se, věřím, že za chvíli skončí i poměrná část současných omezení a svět bude veselejší a bude i více prostoru pro "věci příští". Drž se
.
Fakirka Tak víš co, holky jsou fajn, jen je jich moc na nonstop provoz:-D.
Lama_z_Lana Malááá, malááá, hezká a šikovná
(chybí takový ten ksichtík, který hladí po hlavičce).
whiskas díky, už aby to bylo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my