Já jsem si pobrecela dneska, že ani nejsem schopná udělat jednoduchý úkol na školení na zítra. Mám pocit že jsem na vše sama, děti furt za zadkem, do toho práce, se sambem není řeč protože se učí na zkoušky, rodina daleko, nikam nemůžeme... No, musím ještě 2 měsíce vydržet.
Stěžovací vlákno
Holky, Holky všem vám přeji hodně sil, někdy je to zatraceně těžké. ![]()
Sadla som si po dlhej dobe po obede so synom k prác.zositu, že ho vypracuje, zrazu rána ako z dela a otec odpadol! Hneď mal pod hlavou kalužu krvi. Takže prišli záchranári, zobrali ho na urazovku a strávila som s ním v nemocnici 5 hodín. Ranu má zašitú, zdá sa, že nič sa mu nestalo a ten kolaps mal z toho, že bol vysileny z dialyzy. Takže teraz sa ho budeme s mamou báť nechať samého.
letfenixa panebože! To museli být hrozné, ještěže je tatínek (celkem) v pořádku.
Evaeva bolo to hrozné
Fakirka neviem ta povzbudit inak ako ze sa mi v zivote potvrdilo vzdy ze vsetko zle je na nieco dobre. Pride to lepsie bude lepsie ![]()
letfenixa teeeda ufff . To je riadny sok . Nech je mu lepsie a nech je v poriadku ![]()
Janulik03 ďakujeme
letfenixa ajaj to znie desivo, držím vám palce.
Tlapkam vsechny
A pripojuji se k tem, co nemaji tu blizkou kamaradku, na kterou by se mohly se vsim obratit atd. A posledni dobou mi to zacina chybet.
Fakirka pridavam se k tem, co rikaji, ze v takovehle situaci je dobra odborna pomoc. Vim, ze ted v dobe covidu se bude terapeut/psycholog/whatever hledat spatne, ale aspon treba nejake jednorazove popovidani by pomohlo.
Rikam to bohuzel (bohudik?) z vlastni zkusenosti. Po nekolika letech, co chodim na terapii, jsem ted v utery konecne zazila ten aha moment, kdy mi nektere veci zapadly na svoje misto. A musim rict, ze ten pocit je skvely. Dost me to nakoplo. Jeste mam teda pred sebou spoustu prace to zmenit, ale to pochopeni je pro me dost dulezite.
letfenixa Uf, to zní děsivě. Přeju, ať je to bez následků. Ale máš to hrozně těžké, chybí tu objímající smajlík.
letfenixa Tlapkam moc. Jednou takhle sebou seknul muz, osklivy zazitek.
Snad to tady mou stížností trochu odlehčím
Při splachování mi spadly brejle do záchodu a jedno sklíčko nenávratně zmizelo v kanalizaci ![]()
taky se mi to stalo,ale sklicko vydrzelo.![]()
Kora
jako by nestacilo ze si musim hlidat mobil, po jedne takove akcicce![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my