Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:44
Reakce na clothilde:

​Me zasoba optimismu taky zacina nejak dochazet...

Holandsky lockdown prodlouzili do 20. dubna, malicky ustupek je, ze vecerka je posunuta z 21.00 na 22.00.

Dekuju za to, ze synator chodi do skoly /je v maturitnim rocniku/, ja chodim do prace a dostanu se mezi lidi. Manzel je uz rok na HO, to by me kleplo..... Ale moc bych si prala treba jit na vernisaz, do divadla. Nebo se jen posadit do kavarny a pit kavu z hrnicku... Snad se dockam, vlastne vsechny se dockame...

​Mně se o tom nedávno zdálo. Že jsem v kavárně a servírujou mi cappuccino do porcelánu.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:49

Candance Uvidis, ze tchyne a vycitky budou nakonec na cely kauze to nejhorsi. Snad aspon ty deti jeste dokazou mit obyc. rymu. 

Online clothilde
2045 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:50

Lenze jo, kava do porcelanu, na to se strasne tesim...Me z papirovyho  kelimku kava moc nechutna. A bambusovy kelimek nebo hrnek sebou nenosim

Online clothilde
2045 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:52

Fakirka docitam se zpozdenim. Moc Ti drzim palce

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:53

clothilde Já si nosím nerez termohrnek. Ale není to ono, ke kafi prostě patří klid. Tonetky, příjemná hudba a hlazení kavárenský kočky... Snad už brzo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:54

Candance Obyčejné nemoci kupodivu pořád existují. Holky od bráchy teď dotáhly (od kamarádek z ulice) nějakou hrůzu na antibiotika. Brácha se 40 teplotama byl asi 4x na covidua neměl ho. 

Online clothilde
2045 příspěvků moje polička 25. března 2021 21:56

Len tak jasne, klid, noviny, knizka, casopis a kavarenska kocka - je to uz uplne kavarenske nebe...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:00

Renusatko ja ale nechci ani rymicku - rozumej - musi chodit do skoly, ja do prace a byt na HO sama doma.

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:05

clothilde tak ja dnes s kamarádkou na výletě, nakonec to hodilo 20km a na závěr kafe u benzinky do kelimku a seděly jsme na obrubníku. A bylo to fajn, byl to hezký den.

Já si užívám takový malý radosti. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:06

Candance Já to chápu. Nemoc, žádná, se nikdy nehodí. Ale kolikrát to chození několikrát na test zavání tím, že tam někdo něco lapne a donese. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:13

clothilde ja bych taky tak sla na drink,kafe......uz me ty domaci hadry nebavi.

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:14

clothilde klidně budu doma ještě rok, když děti budou chodit do školy

Offline Karja
44504 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:21

Candance Určitě jen nastydla;-). Teď měly nastydnuti všechny děti od sester, já taky jeden den rýmu, bolest hlavy. Mi přijde že ten přerod zimy do jara je takovej na nachlazení úplně jasnej. Do školy se snad půjde az nějak druhý týden v dubnu, tak to bude dcera už určitě zdravá. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 25. března 2021 22:23
Reakce na Gatita:

​ha ha, no a vis co se deje u nas? Usinam, uz skoro zabiram, kdyz tu se pristracha manzel, rozsviti si na sve pulce lampicku (v takovem uhlu, ze mi ta hiszoricka trisetwattova zarovka sviti akorat do ksichtu), zacne se sacovat, zjisti, ze si dole zapomnel mobil. Tak odejde, dole se s tim mobilem zapomene, a ja se tam skvarim v tom svetle.

​tak a uz vim kde je Sambo na sluzebkach, bydli s tebou! 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:30

Tak Betty To je vrámci současnýho stavu naprosto luxusní den

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:36
Reakce na Antje:

​ha ha, no a vis co se deje u nas? Usinam, uz skoro zabiram, kdyz tu se pristracha manzel, rozsviti si na sve pulce lampicku (v takovem uhlu, ze mi ta hiszoricka trisetwattova zarovka sviti akorat do ksichtu), zacne se sacovat, zjisti, ze si dole zapomnel mobil. Tak odejde, dole se s tim mobilem zapomene, a ja se tam skvarim v tom svetle.

​tak a uz vim kde je Sambo na sluzebkach, bydli s tebou! 

Antje

Mne to prijde az nefer, co tu o nem pisu. Protoze mne se to zda jako desne vtipna historka, ale to je tim, ze ja ho znam. Kdyz si to precte nekdo cizi, tak to asi vyzni jako nic moc a zakladaji se odbojove skupiny. Ale verim a doufam, ze u vas je to taky tak.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:43

Gatita No, je, ale ten, kdo jde spát pozdě a rozsvítí jsem téměř vždycky já. Ale úhlím mimo ksicht. A nemám žádné dole, kde bych mohla něco zapomenout. Jen čtu a nahřívám dečku. 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 25. března 2021 22:45

Gatita to ne, spíš asi tobě to zas moc nějak nevadí, jinak by to nedělal, to je jasný. pro mě je to uplně zřetelná představa fakt strašlivýho zážitku - prostě su cíťa

Offline Antje
příspěvků moje polička 25. března 2021 23:09

Gatita jj, ja se jen pousmeju, kazdy mame neco.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. března 2021 04:05

clothilde Tak ten kavárenskej servis mi taky chybí.