Mrakoplas Pinot Noir Lamicka Zarinya ďakujem, sme teraz s mamou nervozne, len keď sa pohne. A keďže na dialýze je trikrát do týždňa, tak to bude náročné.
Stěžovací vlákno
Kora Ne ne! To je teda pech. Ale odlehčení to je. Hlavně pro peněženku ![]()
Taky si odložím - včera mě nas...l tchán, my se teda už několik let nebavíme, ale jsme sousedi přes plot. Když se náhodou stane a jsme ve stejný čas na stejném místě, má pravidělně hnusný kecy. Většinou si říkám, že mi nesahá ani po kotníky a říkám si jaký je to ubožák, ale jednou za čas mě to nase... a měla jsem včera co dělat, abych ho neposlala někam
.Ale neudálám to kvůlit tchýni, ta je hodná a nezaslouží si, aby byl na ni hnusný kvůli mě. A stejně se snad budem v létě stěhovat, tak nemá cenu to hrotit.
Blbý časy, fakt. Všichni už maj nervy na pochodu... Včera se v sámošce zhádaly dvě tetiny (mladší než já, upravený a pěkně oblečený, žádný notoričky nebo houmlesačky) ve frontě u kasy tak, že ve finále na sebe začly na férovku najíždět vozejkama!
![]()
Kora prepáč, ale ![]()
marieu nejhorší mi připadají ty soutěžící matky. My už to máme taky, a to je kluk v nejmladší školkové třídě. Máme skupinu na WhatsApp, učitelky tam teď, co je školka zavřená, posílají každý den pohádku, kterou dětem načetly, plus jednou týdně přehled, co by děti tvořily a procvičovaly, kdyby byla školka otevřená. No a některé matky jsou jak posedlé, ještě ten den pošlou všechno nafocené, vyplněné, plus každý den fotky, co dalšího s děckem doma namalovali, vytvořili, upekli... Takže se skupina, kde jsme děti omlouvali a učitelky tam připomínaly, co se má donést do školky a že se našly rukavice, proměnila v chlubící tapetu
u nás jela školka přes měsíc (možná dva) v nouzovém režimu a chodit mohly jen děti, jejichž rodiče chodí do práce. Jednou dcera dostala dopis od chlapečka Emila, o kterém vím, že existuje, ale dcera o něm nikdy neřekla ani slovo a rodiče jsem taky v životě neviděla. Na obálce byla jeho fotka a nalepené kamínky. Uvnitř dopis vytištěný v barvách duhy na tiskárně. "Milá x, moc rad dostávám dopisy, tak ti taky něco posílám. Černý papír na vyškrabání obrázku, něco na vymalování a ještě nějaký tvoření...Budu mít radost, když se taky ozveš." Musím říct, že jsem celkem pěnila, jak někdo cizí takhle udílí úkoly cizím rodičům, aby potěšil vlastní dítě.
barbucha jako!
to bych asi chtela videt.
nonemy Jo... moje nejlepší kamarádka se bude vdávat, s břichem... jednu ránu (stěhování) to přátelství celkem ustálo, druhá (covid) byla už trochu vážnější, a tahleta třetí... připadá mi, jako by mi odplouvala na lodi, já ji držela za ruku, ale je jasný, že musím pustit.
třeba je to dočasný nebo tak... ale je mi z toho smutno.
viktorka_od splavu jooo, muj mobil jednou tesne minul misu, nastesti...![]()
letfenixa bože, to je hrůza. Taky se mi to stalo, táta byl ve svém bytě o patro výš, a ta rána je strašná, když někdo upadne. Otřáslo to celým domem a já hned věděla, co se stalo ![]()
Držím palce, ať je líp!
Aranel jo presne tyhle pocity jsem
mela, odplouvani na jiny breh. No s nekteryma kamoskama jsme se na druhem brehu zas potkaly. Akorat az za cas no...
viktorka_od splavu taky bacha na snubáky a náušnice ![]()
Mohučanka keď bezvládne ležal na zemi, bledý jak stena, myslela som si, že dostal ďalšiu porážku
letfenixa Uf, to musel být hrozný zážitek. A pak ty nervy, že se to kdykoli může stát znovu...
Jednou takhle zkolaboval můj muž, měl za sebou dlouhou cestu autem s rozbitou klimatizací (ve vedru), doma ještě něco ťukal na notebooku v hlubokém předklonu, pak si šel otevřít ledničku a svalil se tam. Naštěstí spadl šikovně, nic si neudělal. Ještě mi pak vynadal, že jsem ho vzkřísila moc rychle, prý to byl nádherný pocit, někde si tak lítat ![]()
711990 jo, ty rozestupy ve fronte, to je kapitola sama
k nekterym lidem se ta informace jeste nedonesla... Nedavno me predbehla pani, kdyz jsem cekala na samoobsluznou pokladnu v Albertu. Pry jak muze tusit, te cekam na pokladnu, kdyz stojim tak daleko.![]()
Lamicka
strasny
Lamicka barbucha ja sem se takhle "poprala" s pani v Bille asi pred tydnem
ona mela dojem, ze mam pred sebou ve fronte prilis mnoho mista(rozumej 2m rozestup) a zacala do me strkat, abych uhnula a ona si dala veci na pas....
já se přiznám, že se od jisté doby, kdy jsem dostala vynadáno, že dodržuju odstup, bojím chodit nakupovat :-) radši jedu tam, kde mají samoobslužný pokladny a mám klid
Magráta no nedivim se, me to rozcili uz predem, ze se to zase urcite stane![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my