Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Janulik03
20172 příspěvků moje polička 26. března 2021 13:15

viktorka_od splavu objednal, frajer.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 26. března 2021 20:07

Kdy je nejlepší moment, aby se rozloučil notebook? Ano, právě, když doděláváte dokument (dlouhý, jak jinak) a navíc v pátek pozdě odpoledne . Jak z blbého filmu, tři zbluňkavé tóny v PC melodii a pak už jen tma. 
A technik "možná" dorazí v pondělí a možná prý nebudou díly ...  To bude prima tohle vysvětlovat v práci. 

Offline Myrtila
5288 příspěvků moje polička 27. března 2021 01:02

Karoleena Kokoska Jo, to se mi ted deje pravidelne, tenhle tyden zase jedina hodina, kdy nejsem doma, ale s ditetem u doktora, a hodinu predem pise DPD, ze mi dovezou balik. Ale jejich kuryr uz to tu zna, uz mi tu nekolikrat schovaval balik na zahradce, tentokrat taky  Pristi tyden mi ma zase neco privezt, se vsadim, ze to bude v hodinu, kdy jdu s malym na ockovani. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. března 2021 06:31

to se deje uplne neomylne, maji dorucovat a v upresnujici zprave napisou presne tu hodinu, kdy mam online meeting. Uz se mi to stalo asi trikrat :) 

Online Potrefenáhusa
38703 příspěvků moje polička 27. března 2021 06:35

Myrtila jinx u nás jezdí ppl zásadně do čtvrt hodiny po tom, co usne dite, řidič už si asi zvyknul, ze mu šeptem rikam, ať to položí na sloupek

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. března 2021 06:41

zacinam verit na spiknuti :D

nejblizis termin, kdy to muzu otestovat bude pondeli, konecne prijede slon z Vitry

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. března 2021 06:43

jo a v pondeli prijede proto, ze mel puvodne prijet uz v patek, ale v case, kdy jsem opravdu nemohla :)

Offline tina
6296 příspěvků moje polička 27. března 2021 06:43

jinx ooo, ty se mas

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. března 2021 06:49

tina dekuju! vsak jsem si na neho taky pockala! 

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 27. března 2021 08:07

Kdyz muzu, tak pri objednavce volim zasilkovnu nebo balikovnu, jeste PPL  ujde, protoze se da balik presmerovat. Kdyz ovsem prijde upozorneni mailem driv nez ranni SMS, ze "dnes v case 8 - 18 budeme dorucovat". U toho DHL to snad ani presmerovat nejde, no tak holt bohuzel, stane se nekdy, ze jedou zbytecne.  Jednou takhle rikam, jestli to teda muzou ulozit do jejich parcelshoou, pry ne, jen privezt druhy den. OK, mela jsem byt doma, tak cekam. Cekam, cekam... ve 4 odpoledne jsem se podivala do trasovani a balik byl ulozeny v parcelshopu

Offline 999
19732 příspěvků moje polička 27. března 2021 08:23

Já se naučila říct větu: nechte mi to vedle v hospodě pod 2 vteřiny, takže se to schová pod: omylem jsem si vypnula mikrofon :-). Když přišel slon, naštěstí jsem byla doma, protože výdejním okénkem by se jim tam blbě cpal. Navíc je ten slon nakreslený přímo na krabici, takže by si asi ťukali na čelo :-).

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 27. března 2021 08:39

999 tak ja mam zaplou kameru a kuryr mi vola, takze vsichni vidi, ze mam hovor. Mikrofon mam vypnuty defaultne, pokud zrovna nemluvim.  ...a pak se z te schuzku na chvili omluvim a normalne si to dojdu vyzvednout. Spis mi slo o to nacasovani, ze na to maji fakt snad sesty smysl. 

Offline 999
19732 příspěvků moje polička 27. března 2021 08:48

jinx U nás teď telefonuje kurýr permanentně, protože kromě mých balíčků začaly chodit i manželovi. On dlouho on-line nakupování ignoroval, teď už je to dlouhé u na něj, tak se do toho pustil. To, že mu to moc nejde, je už jiný příběh...:-).

Online Karja
44504 příspěvků moje polička 27. března 2021 10:15

999 Nám jednou vedle v hospodě nechali zimní gumy, nadšený z toho tam nebyli, navíc to vůbec nebyla naše iniciativa, cemuz v té hospodě nevěřili, a ani se nedivím:-D. 

Minuly týden v té kose jsem posílala balík, jedno polovysvleceny dítě s sebou, druhý vyběhlo nahý s revem:-D. Tak tento týden rovnou řidič říkal ,,já vám vezu balík a nechám ho za dveřmi,,:-D

Offline 999
19732 příspěvků moje polička 27. března 2021 10:18

Karja No vidíš, jak se učí :-).

Offline Garfie
28460 příspěvků moje polička 27. března 2021 12:50

U nás je teda běžný, že mi vyklopí balík u ségry, která bydlí asi dva kiláky daleko, navíc má branku s předzahrádkou, kam se to dá případně hodit. Už nás ti dpd chlapíci tak znají, že jednou mu ségra řekla ať to hodí ke mně a on na to, že to těžko, ve středu odpoledne nebývám nikdy doma a minule mi zas ve dveřích přihodil balík i pro ségru, prý nestíhá, tak jestli to může nechat u nás.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2021 13:16

KarjaNo to znám. Pod náme ve vchodě je firma. Jednou mi někdo přivezl balík a sám mi řekl, že kluky z té firmy zná a že mi to tam nechá. Když jsem si pro něj šla, tak jsem si teda něco vyslechla, že bych jim to alespoň měla ráno říct, ře to takhle nejde a kdesi cosi. Protivní neskutečně a přitom nechápu o co šlo. Oni tam sedí, někdo tam balík strčí a někdo si ho vyzvedne. No kdybych to věděla, tak se domluvím s kamarádkou, která má firmu vedle ve vchodě a bydlí tam, protože doma nebo v práci bývá pořád. 

Online Karja
44504 příspěvků moje polička 27. března 2021 13:42

Garfie :-D To je dobrý. Hele moje ségra teď posílala něco z parcelshopu, vrátilo se jí to tam zpět kvůli spatne adrese, tak ji ten týpek z parcelshopu volal, a ona ho poprosila, ať ji to odešle, že mu pak penize přinese s dalším balíkem. Jako už teď jsem si rekla, wtf. Jenže on ten shop z ppl vůbec nepřijímal, takže ten týpek ji s tím došel na poštu:-D. Tomu říkám služby. 

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 27. března 2021 14:32
Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 27. března 2021 14:58

Karja

no a to je přesně to, co neumím. Viz diskuze v koronavlakne.