tak to je bozi.
Stěžovací vlákno
prave som sa dozvedela ze "vdaka" mojmu bmi mozem ist ako nahradnik na ockovanie proti covidu.
tlsta som a blba ze to zaslo tak daleko ale mne uz na nervy a nezblaznenie sa fakt pomaha len dobre jedlo a vino ![]()
![]()
eless Já se ti nedivím. Ale fakt nedivím. Teď je to prostě těžký se nakopnout a to fakt jak ze společenských, tak samozřejmě i z tvých osobních důvodu. Já jim taky na své pomery hrozně, příšerně, jako obědy máme dobré, protože chci děti stravovat dobře, ale co a jak sním mezi tím...Prostě jsem ti chtěla napsat, že je to úplně pochopitelný. Sice špatný, ale rozumím ti.
eless Ber jako velmi pozitivní tu možnost se očkovat a na váhu se teď vykašli. To můžeš řešit až na to budeš mít nastavenou hlavu a hlavně pohodu.
Já si stěžuju - a přiznávám se, že už z toho všeho jsem magor. Třeba. Jako pedagog jsem měla teda tu možnost očkování. Jako ovce migrující mezi "nikdy se nenechám naočkovat" ke stádu "očkování zachránilo svět už mockrát" jsem se nakonec teda zaregistrovala, dostala termín... a teď tady sedim a nevim. Třeba mě zabije vakcína. Možná mě zabije covid. Nebo mám třeba nějakou nemoc, co ještě nepropukla, a ta vakcína se s ní potká. A tak mě zabije ta nemoc probuzená vakcínou... Nebo...
....si dám víno. Já už tak strašně moc potřebuju normální život. Normálně už mi fakt cáká na maják.
eless hele přesně, přidávám se ke Karje, mám velký pochopení. Mě už rozbolely i zuby z toho, jak se pořád futruju čokoládou a to nejsem ani zdaleka v takové situaci doma. Přeju ti moc, aby se všechno v dobré obrátilo ![]()
Gellnerova Neboj, na psychické nemoce to očkování snad nemá vliv;-).
Promiň, se to nabízelo! Ty jo buď ráda, já ti to závidím! A určitě ti to tady závidí víc lidí, nebude ti líp, když si u toho vína řekneš ,,hmmm a holky mi to budou závidět?,,;-)
Gellnerova Neboj, na psychické nemoce to očkování snad nemá vliv;-).
Promiň, se to nabízelo! Ty jo buď ráda, já ti to závidím! A určitě ti to tady závidí víc lidí, nebude ti líp, když si u toho vína řekneš ,,hmmm a holky mi to budou závidět?,,;-)
Ja rozhodně závidět budu![]()
INCOM1 No přesně, u nás když jde sambo na nákup, tak ho vyloženě prosím (několikrát a i trochu ponizene) ať mi koupi nějaky cokotyčinky. No a když jedu já, tak jsem to vyšperkovala k dokonalosti. Mne vždycky děti pak sacujou ty nákupní tašky, vykládají nákup, takže ty svoje dobroty jsem musela nenápadné uklidit, což ne vždycky vyšlo, takže jsem to měla nacpane po kapsách a pak předstírala ,,Jeee maminka vám koupila samé dobrůtky, tady okurka, grep, bílý jogurt!). No tak ta dokonalost spočívá v tom, že už na to mám speciální igelitu, kterou už u pokladny nacpu tema svejma junkfood dobrotama a po příjezdu tu tašku seknu k rodičům do spajzu, který se na nic neptaj, a pak když večer děti spej, tak si to sem pronesu! Tak co, je vám všem už trochu líp?
Karja ![]()
dyť píšu, že mi z toho tady už hrabe. Ve spojení s houmofisem (a mojí povahou, co moc nedává samotu a stereotyp...)
Ale jó, tohle de. Závist parfuholek teda je to poslední, co by mě napadlo ![]()
Gellnerova Všichni to chtěj!!!!
Karja
o moc!
Karja Já myslela, že takhle nakupuje každá matka! ![]()
Garfie mladší nám vybaluje tašky z rohlíku: vyndá jogurt, prokousne ho, vytáhne sýr, rozcupuje obal a část sní,... Před ním jednou budeme muset zamykat ledničku:)
Potrefenáhusa Jo a kafe! No to je skoro místo jídla!
Karja náhodou,super to máš vymakaný. Mně to radši kupuje sambo z vlastní iniciativy, jednou mi zapomněl koupit karo (nenašel ho prý) a já se rozbrečela. Dítě zatím jen kouká a usmívá se, když něco jím.
Potrefenáhusa taky jsem zvlčila, ale už v těhotenství jsem dost jedla sladký ![]()
Karja Ty jo, mně líp není, já momentálně sladký nemůžu, tak ti závidím! ;o)
DruI No ale určitě vypadáš báječně!
Karja Ehm, ani ne :o) Jenom v tom sladkém to není ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my