Karja INCOM1 eless Taky prispeju svou troskou do mlyna, kdyz jel naposled manzel do Makra, privezl mi krabici ledovych kastanu, aby je nemusel kupovat po jednotlivych kusech pri beznem nakupu. Driv jsem jedla jenom poradnou cokoladu v mnozstvi dve tabulky za rok. Ted je pulka krabice kastanu pryc. Je vam trochu lip? ![]()
Stěžovací vlákno
Myrtila Záleži, kdy tam jel! No já hodně teď pila ta ovocná piva, tak to už jsem si dala stopku;-)
Karja Nejsou to ani 2 tydny ![]()
edit: A na ovocnych birelech jsem prezila vloni cast tehotenstvi, zase je teda od te doby nemuzu ani videt.
Myrtila Kdyz bylo prvni dite mimino, muz mi takhle vozil z Makra krabice Lindtek, mela jsem jednu na vecer!
Karja můj denní standard je řádek Milky triolady denně (ta má pořádné řádky), dva dílky po obědě, dva večer. Ale moje tělo s tím už asi počítá, já nepřibírám, akorát se mi pořád drží ty kola, co mi zbyly po dětech.
Garfie To mam k tem kastanum, kdyz je dite v rustovem spurtu a chce porad pit
Jako fakt ted jim uplne silene, prijde mi, ze doslova honim kalorie, jak k ty soucasny situaci jeste kojim.
Myrtila já měla v těhotenství hroznou chuť na normální pivo, ještě že existují nealko.
Evaeva Ja mela chut kazdy tyden na neco jinyho
Uz jsem tady nekde psala, jak v lockdownu a tom vsem silenstvi na jare manzel shanel jahody, broskve, birela, bezinkovou stavu, jedny konkretni slane tycinky... on by mel mit svatozar ![]()
Myrtila já se v tomhle směru obstarala sama;) já měla obecně chuť na cokoli studeného, limonády, zmrzliny,... Rodila jsem v listopadu a pamatuju si, že ještě ten den mi bylo horko:)
Myrtila Evaeva ty tehotenske chute vubec neznam. Dokonce v prvnim tehotenstvi jsem mela nechut ke sladkemu asi do poloviny, to jsem si rikala ze mi mohlo vydrzet a nevydrzelo
zato ted
v listopadu jsem se pustila do hubnuti (+20kg ve druhem tehotenstvi), slo to hezky dolu, ale ted v breznu jak jsou zavrene skolky a mam obe deti doma, tak na sklidneni nervu uzobavam, tu lzicka orechoveho masla, tu radek cokolady, tu trocha zmrzky... k tomu malo pohybu a je po hubnuti
Potrefenáhusa Jo a kafe! No to je skoro místo jídla!
no já piju furt bezkofeinovy, normální kafe občas zkusím a bejva to špatný, ale už se mi skoro ani nestejska
Evaeva Mne to nosil manzel az do postele
mela jsem strasny nevolnosti, jenom jsem lezela uplne rovne a snazila se to nejak prezit.
Myrtila tie gaštany ti absolútne závidím! Ja už nesmiem nič mliečne, ani s cukrom.
ostali mi celozrnné Vanesky
letfenixa nesmieš ani cukor? Ty máš toho tuším veľa, tlapkam teda moc!
Abyste vedely, tak ja mam cokoladu schovanou za formama na peceni, kam manzel nikdy nekouka. Ale ne proto, ze bych se za ni stydela. Aby mi ji nesned!
Myrtila to je blbý ty nevolnosti, to já neměla, jen úplně malinko. Švagrová s nimi skončila několikrát dokonce v nemocnici.
mnum já neměla žádné chutě jako ve filmu, to zas ne, ale na některé věci jsem měla chuť víc než obvykle. V obou těhotenstvích jsem taky nabrala 20 kilo, ale zbylo mi jen pět navíc. Bohužel zmizely všechny svaly, takže opticky je to určitě víc.
Hm, ja mam niektore cokolady uz asi aj po zaruke. Uz cca tyzden mam otvorene esicka a este som ich stale nedojedla.
Kokoska moja mama dnes isla piecť synovi tortu na zajtrajšiu oslavu. No, musela použiť lindtky a všelijaké dobre čokolády, lebo tie na varenie jej otec zjedol
. Sama uznala, že ich blbo schovala :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my