No a ja som dnes večer zjedla balík Milka mini vajíčok, ktoré som kúpila deckam na šibačku. Tak dúfam, že ešte vo sobotu niečo kúpim, skôr sa to neoplatí, by som to zas zozrala ![]()
Stěžovací vlákno
Evaevau mne taky nyni tech 5. Jako do obleceni se vejdu do vseho, ale nesedi to tak jako predtim... Ted nejak nemam energii se nakopnout, ale az se bude dat, zacnu opet s jogou, aspon na zlepseni drzeni tela, spoleham ze to udela opticky hodne ![]()
Mrakoplas otrasné to je ![]()
Mrakoplas ja si pripadam jak magor, ale jinak hrozi, ze se budu tesit na cokoladu a ona nebude. Ja si vezmu treba 2 ctverecky za cely den, on dokaze za dva dny snist cokoladu. Jak sedi nad praci, tak pak prijde dolu a hleda neco sladkyho. A ji to uplne bezmyslenkovite. Jenze on cvici a ja jsem lina, takze na kom je to videt? :(
mnum já se právě do oblečení nevejdu. Ale já před dětmi docela sportovala, a ty svaly teď holt nejsou. Jógu teď nějakou dobu cvičím, našla jsem si docela náročnou, a je pravda, že se mi objevil pas. S tím covidem nějakého systematického hubnutí nejsem schopná, jsem na sebe měkká i normálně, natož teď.
stěžuju si na svou prokrastinaci...obrázky, které jsem v lednu donesla z rámařství, jsem vybalila až teď - a na jednom je háček přidělaný na špatné straně. To už teda nevím, jestli půjde reklamovat po dvou měsících, faktura bůhvíkde ![]()
No přinejhorším to vypáčím a přitluču sama ..to snad zvládnu.
Evaeva ja cvicim jen nekdy 20- minutovou doma, vic nedam. Ale efekt ma i tohleto, minimalne ty svaly citim
( ehm, mas odkaz na tu tvoji narocnou, kdybych se chtela hecnout?
) na sebe tvrda byt dokazu, ale posledni tydny mi dosly sily, musim se ted trochu dobit
711990 Taky mám doma takovýho, otevře si balíček sušenek, vezme si JEDNU a ten balíček zase klidně zavře a vrátí do skříně! :o)
Haha, taky nemám záklopku, a pak mi bývá i večer špatně, když to přeženu. Akorát co teď se poslední dobou vedle mě objeví natažená ručička a ozve se důrazné "na!", snažím se to korigovat.
711990 my to mame rozdeleny. Ja bagruju sladke, on chipsy. Tuhle mi rekl, at uz to nekupuju, ze ja si vezmu zpusobne tri platky a on dojede cely pytel. Doslo mi, ze to tak je, jenze ja zas nemam zaklopku na sladky. Celou cokoladu na posezeni nedam, ale nadvakrat za den uplne klidne
. Ale ja to fakt bezostysne svadim na tu koronu, ona materska je sama o sobe dost psycho, natoz v teto dobe, ta je taky uplne magorna. Ted jsem si stezovala mame a ona, ze mam typickou materskou osmdesatych let. Sedim doma, suruju dokola zadupanou podlahu a s kocarem max na sidliste. Ja to teda upgradovala jeste latkovyma plinama, abych to dotahla k dokonalosti.
Hm, ja mam niektore cokolady uz asi aj po zaruke. Uz cca tyzden mam otvorene esicka a este som ich stale nedojedla.
Tlapkáme.
Evaeva díky, prozkoumám to. Já většinou jedu podle Boho beautiful, ta má zase samé takové krátké (i kvůli prostředí, cvičí v nádherných sceneriích, tak když už nejde cestovat, aspoň se pokochám
)
mnum já na ní moc nekoukám. Navíc jsem zjistila, že už vůbec neumím cvičit v angličtině:( Tak jsem měla omezený výběr.
Evaeva tak ona moc nevysvetluje, vlastne nemusis ani poslouchat, staci opakovat co dela
jen musis trochu uz vedet jak se do danych pozic dostat a co je jejich principem, takze neni vhodna pro zacatecniky. Ale u te tve jsem nasla i kratsi videa, tak kdybych se dnes na chvili zbavila deti, zkusim to
DruI to je hrozny ale, s tim by se meli lecit!![]()
dzizisketa ja zeru zasadne kdyz rucicka spi, von sezere taky vsecko!
Gatita ty si to umis uzit ale![]()
Mně naopak v korona časech vůbec nechutná :( Nějak nemám na nic chuť a zhoršuje se to. Jím a piju nejradši s lidmi a úplně nejradši "doma" u maminky.
Gatita "už to nekupuj!" To taky slycham. Tak to teda nekoupim nebo si to dam nekam pro sebe a za par dni jde muz pro zeleninu do Lidlu a prinese ty jejich moravsky kolace nebo vanocku...
mnum je to tenhle kanál, paní dělá online lekce, ale já to cvičím jindy. Bohužel nemá moc krátkých, většina má 35 až 40 minut.
taky ji vyzkousim,ja jsem tedy vecny zacatecnik tak snad to dam.![]()
Ja cvicim uz roky se still on the way,je dobra,ale hodne pomala,dobra na dobre drzeni tela,ale nezhubla jsem u ni nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my