Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:13

Zarinya tu mam taky rada, cvicila jsem s ni v tehotenstvi, tam mi to tempo vyhovovalo

Offline Gatita
8597 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:15

Kokoska jo, "uz to nekupuj", u nas taky moc nefunguje. A kdyz uz jednou vyhovim, tak pak cely vecer slysim, jak se otviraj a zklamane zaviraj dvirka od spajzky. Treba desetkrat, jako by se tam samovolne neco mohlo urodit.

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:19

Pinot Noir to je taky na potlapkani to chybějící "doma u maminky".

A do statistiky - nemám záklopku na nic - můžu sladké, slané, tekuté, studené, teplé. Naštěstí jsem prosta faktoru "mateřská", tak mě ty chutě tak nehoní. Základní pravidlo je nemít nic z těch lákadel doma. A když jdu občas do kanceláře a při uzávěrce je potřeba uklidnit nervy, tak ten útok na automat s cukrovinkami je aspon podmíněn dvěma patry po schodech. Balíček Polomáčených hořkých nikdy neskončí nedojezený v šuplíku, ale zásadně prázdný obal v odpadkovém koši.

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:21
Reakce na Gatita:

Kokoska jo, "uz to nekupuj", u nas taky moc nefunguje. A kdyz uz jednou vyhovim, tak pak cely vecer slysim, jak se otviraj a zklamane zaviraj dvirka od spajzky. Treba desetkrat, jako by se tam samovolne neco mohlo urodit.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:21

Makara Aach, doma u maminky... Nebyla jsem 15 mesicu  zrovna ted jsme tam meli byt...

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:23

mnum taky ti posílám náhradní objetí. Všem, které to mají k blízkým daleko.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:27

mnum to je teda hodne dlouha doba. Snad uz to brzo pujde.

My teda pojedem az po Velikonocich, nebo aspon ja. U nas to teda neni Co mi maminka uvari dobreho, ale Co bych tak uvarila nasim dobreho

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2021 10:28

Zarinya vyzkoušej, je to hodně posilovací, často se mi stane, že něco nezvládnu. Ale za ty dva měsíce cítím pokroky.

Offline Pinot Noir
29802 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:31

mnum to je teda hodně dlouho :( Já "teprve" 7, ale kolik jich nakonec  bude, to radši ani neodhaduji :(

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:31

Makara Kokoska dekuji 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 28. března 2021 10:34

Pinot Noir je to hrozny. Zrovna v lete kdy slo cestovat,  tak jsme nemohli kvuli memu terminu porodu. verim ze do leta to uz vyjde, anebo prijedou oni za nami... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:04
Reakce na mnum:

Zarinya tu mam taky rada, cvicila jsem s ni v tehotenstvi, tam mi to tempo vyhovovalo

​tak jsem ted dala dve dvacetiminutovky a je taky dobra.Vyzkousej.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:05

Evaeva jj prave jsem dala dve dvacetiminutovky a myslim,ze i driv vycvicim ty ruce do novych letnich satu.

diky za odkaz, je fajn.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:07

Pinot Noir mnum Kokoska taky doufam,ze na recke velikonoce uz se do cech dostanem,moc chci pomuchlat Marcelina,roste jak z vody.

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:13

Zarinya To ti verim, ty miminka se strasne rychle meni a cloveku je lito, kdyz u toho nemuze byt.

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2021 11:31

Zarinya vy muzete, sem jezdi nemecka auta,malo,  ale jezdi. jen zpet si musite udelat test.

Cesi hranice nezavreli, Nemci pro Cechy ano. Zdravotnici kteri pracuji v Nemecku nesmi treba do obchodu, pred OC policiste v civilu, pokuta 1000 euro a jeste zabavi nakup. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:36

Antje no je to dost komplikovane,ja vim,ze me nemci pusti zpatky domu,ale jezdit na navstevu se proste nesmi a v cesku zavrene okresy......nechce se mi pokud by nekdo stavel,vymyslet,ze je nekdo nemocny.to bych nikomu neudelala.

Recke velikonoce jsou zacatkem kvetna tak snad uz to bude lepsi i kdyz tady se to zas zveda.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:43

Antje a jeste je povinna karantena po ceste z ceska,to si muj muz nemuze dovolit.

minimalne 5dni kdyz bude test negativni po tech peti dnech.

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2021 11:43

Zarinya jj, taky bych se bala to rikat, aby se to nesplnilo.

Preji at miminko brzo uvidis ! Sambo byl ted v patek na cestach, spocitala jsem ze prejel 8 ( mozna vic) okresu a nestavel ho nikdo.

jenze asi jeden chlap v aute ,  ve vsedni den , je vic pravdepodobne ze jede pracovne , nez kdyz jedou dva lidi spolu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:45

Antje prave,muze to byt bez problemu nebo taky ne.V lednu jsem mela stesti tak nechci moc pokouset.