Zarinya tu mam taky rada, cvicila jsem s ni v tehotenstvi, tam mi to tempo vyhovovalo ![]()
Stěžovací vlákno
Kokoska jo, "uz to nekupuj", u nas taky moc nefunguje
. A kdyz uz jednou vyhovim, tak pak cely vecer slysim, jak se otviraj a zklamane zaviraj dvirka od spajzky. Treba desetkrat, jako by se tam samovolne neco mohlo urodit.
Pinot Noir to je taky na potlapkani to chybějící "doma u maminky".
A do statistiky - nemám záklopku na nic - můžu sladké, slané, tekuté, studené, teplé. Naštěstí jsem prosta faktoru "mateřská", tak mě ty chutě tak nehoní. Základní pravidlo je nemít nic z těch lákadel doma. A když jdu občas do kanceláře a při uzávěrce je potřeba uklidnit nervy, tak ten útok na automat s cukrovinkami je aspon podmíněn dvěma patry po schodech. Balíček Polomáčených hořkých nikdy neskončí nedojezený v šuplíku, ale zásadně prázdný obal v odpadkovém koši
.
Kokoska jo, "uz to nekupuj", u nas taky moc nefunguje
. A kdyz uz jednou vyhovim, tak pak cely vecer slysim, jak se otviraj a zklamane zaviraj dvirka od spajzky. Treba desetkrat, jako by se tam samovolne neco mohlo urodit.
![]()
Makara Aach, doma u maminky... Nebyla jsem 15 mesicu
zrovna ted jsme tam meli byt...
mnum taky ti posílám náhradní objetí
. Všem, které to mají k blízkým daleko.
mnum to je teda hodne dlouha doba. Snad uz to brzo pujde.
My teda pojedem az po Velikonocich, nebo aspon ja. U nas to teda neni Co mi maminka uvari dobreho, ale Co bych tak uvarila nasim dobreho ![]()
Zarinya vyzkoušej, je to hodně posilovací, často se mi stane, že něco nezvládnu. Ale za ty dva měsíce cítím pokroky.
mnum to je teda hodně dlouho :( Já "teprve" 7, ale kolik jich nakonec bude, to radši ani neodhaduji :(
Pinot Noir je to hrozny. Zrovna v lete kdy slo cestovat, tak jsme nemohli kvuli memu terminu porodu. verim ze do leta to uz vyjde, anebo prijedou oni za nami...
Zarinya tu mam taky rada, cvicila jsem s ni v tehotenstvi, tam mi to tempo vyhovovalo
tak jsem ted dala dve dvacetiminutovky a je taky dobra.Vyzkousej.![]()
Evaeva jj prave jsem dala dve dvacetiminutovky a myslim,ze i driv vycvicim ty ruce do novych letnich satu.![]()
diky za odkaz, je fajn.
Pinot Noir mnum Kokoska taky doufam,ze na recke velikonoce uz se do cech dostanem,moc chci pomuchlat Marcelina,roste jak z vody.![]()
Zarinya To ti verim, ty miminka se strasne rychle meni a cloveku je lito, kdyz u toho nemuze byt.
Zarinya vy muzete, sem jezdi nemecka auta,malo, ale jezdi. jen zpet si musite udelat test.
Cesi hranice nezavreli, Nemci pro Cechy ano. Zdravotnici kteri pracuji v Nemecku nesmi treba do obchodu, pred OC policiste v civilu, pokuta 1000 euro a jeste zabavi nakup.
Antje no je to dost komplikovane,ja vim,ze me nemci pusti zpatky domu,ale jezdit na navstevu se proste nesmi a v cesku zavrene okresy......nechce se mi pokud by nekdo stavel,vymyslet,ze je nekdo nemocny.
to bych nikomu neudelala.
Recke velikonoce jsou zacatkem kvetna tak snad uz to bude lepsi i kdyz tady se to zas zveda.![]()
Antje a jeste je povinna karantena po ceste z ceska,to si muj muz nemuze dovolit.![]()
minimalne 5dni kdyz bude test negativni po tech peti dnech.
Zarinya jj, taky bych se bala to rikat, aby se to nesplnilo.
Preji at miminko brzo uvidis ! Sambo byl ted v patek na cestach, spocitala jsem ze prejel 8 ( mozna vic) okresu a nestavel ho nikdo.
jenze asi jeden chlap v aute , ve vsedni den , je vic pravdepodobne ze jede pracovne , nez kdyz jedou dva lidi spolu.
Antje prave,muze to byt bez problemu nebo taky ne.V lednu jsem mela stesti tak nechci moc pokouset.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my