Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:48
Reakce na Zarinya:

​taky ji vyzkousim,ja jsem tedy vecny zacatecnik tak snad to dam.

Ja cvicim uz roky se still on the way,je dobra,ale hodne pomala,dobra na dobre drzeni tela,ale nezhubla jsem u ni nic.

​Tak ale to je jasný, podle názvu jsi ani zhubnout nemohla .

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 28. března 2021 11:59

Pinot Noir Mne taky vubec nechutna. Ale jidlo u maminky mi teda nechybi, neumi moc varit a taky vari velmi nerada...Vlastne jsem strasne dlouho nemela radost z jidla. Chutna mi akorat kafe, to muzu furt.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:18
Reakce na whiskas:

​Tak ale to je jasný, podle názvu jsi ani zhubnout nemohla .

​tak ona tam ma vicero videi a dokonce serii na hubnuti.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:25

Zarinya To byl pokus o vtip, vzhledem k názvu cvičebního programu .

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:30

Jak už se tu půjčovaly děti i miminka, tak já půjčím maminku, vaří skvěle. Čokolády máme v krabici od bot, dcera nemá záklopku.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:33

Luna já vařím denně, ale úplně bez radosti, prostě jen, že musím. Ani mne to nebaví ochutnávat a ani to nejím. Ale táta si nestěžuje, tak snad ok.

Taky jedu hlavně na kafe, kafe je v podstatě jídlo, jen jsem teda vyměnila ty od oběda do noci za bezkofeinový, dost to zlepšilo spánkový konfort

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:42

A když jsme ve stížnostech... dneska mi přivezli ten chodící stroj, byla to hrozná bedna, doprava byla placená za první uzamykatelný dveře.

Tak jsem doufala, že chlapy přesvědčím, že by mi to dopravili od výtahu až do bytu. Tak ne, i když jsem jim cpala bakšiš. Postavili to dole před výtah a nazdar. Do výtahu jsem to dostrkala a "...při výstupu ze zdviže už nám to šlo lehce"

No a teď mi to stojí v mezipatře a čekám na syna, jestli si na starou matku udělá čas. Snad to nikdo nezcizí, musel by to bejt chlap jak hora, má to přes 60 kilo.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:46

Jennyfor Oni ti nepomohli ani za úplatu ? Je to o lidech. Když mi dorazily bedny s krmením pro kočky a s podestýlkou, tak řidič PPL byl docela ochotný. Držím palce, ať má syn brzo čas a jsem zvědavá, co na ten "mučící" stroj  řekneš. Držím palce, aby ti vyhovoval. 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:46
Reakce na Antje:

Zdravotnici kteri pracuji v Nemecku nesmi treba do obchodu, pred OC policiste v civilu, pokuta 1000 euro a jeste zabavi nakup. 

ja se vcera vyptavala jak v britanii, ta opatreni jsou tam dost prisna, nicmene v realu se taky nicmoc dodrzuji​

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 28. března 2021 12:48

viktorka_od splavu Chceš snad naznačit, že Britové jsou (také) nezodpovědní ?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 28. března 2021 13:17

Ja bych někdy chtěla nemít radost z jídla :) ale vlastně ani ne, jen kdyby se nemusela hlídat vaha. V rodině má porad někdo chuť na indickou, korejskou,  středomořskou atd. kuchyni, jedna restaurace lepší nez druha, i me vaření baví, když mám čas, v okolí plno obchodů s delikatesami... sladkosti a chipsy raději moc nekupuji a přesto se taky někdy chodím s nadějí dívat do špajzu :) 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 28. března 2021 13:53

Tulipe Tak na to bych mozna mela chut taky, ale nic takoveho tu ani omylem neni. Nevyhoda bydleni v dire.

Online continuity
42775 příspěvků moje polička 28. března 2021 13:58

Jennyfor jsem doted myslela, že první uzamykatelné dveře jsou ty moje v bytě. Chápu příplatek za výnos do patra, ale výtahem? No potěš koště. 

Online barbucha blogger
35673 příspěvků moje polička 28. března 2021 14:05
Reakce na Tulipe:

Ja bych někdy chtěla nemít radost z jídla :) ale vlastně ani ne, jen kdyby se nemusela hlídat vaha. 

​Přesně tak. Já vařím dobře, milostpán taky, v práci vařej skvěle a ještě jsem si navykla chodit tam často na teplý snídaně (neméně skvělý), žeru furt jak nezavřená a podle toho to vypadá.

A dneska mi zas ukradli hodinu, fňuk fňuk. Jen přeřídit hodiny a budíky byla šichta... a zítřejší vstávání nechci vůbec vidět!

Offline Antje
příspěvků moje polička 28. března 2021 14:06

viktorka_od splavu tady jsou na pendlery prisni, pritom kde by bez nich byli, mohli by tu nemocnici a spoustu fabrik zavrit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. března 2021 14:24

Zarinya ja som podľa nej tiež kedysi cvičila, hlavne v tehotenstve ale odkedy už cvičím power jogu, tak mi hentai príde strašne roztahana a pomalá. Minule som si chcela od nej niečo rýchlejšie pustiť ale to sa nedalo. Polovicu času si tam štelovala padajúce ramienka a vyhrnajuce tričko . Normálne som na ňu po chvíli zakričala: Ježiši pohni sa a cvič

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2021 14:57

Mrakoplas ano, mě pak právě taky přišla pomalá:) tak ta, se kterou cvičím teď, je rychlá až moc

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 28. března 2021 15:04

barbucha já si vůbec nevšimla, že je jiný čas  jak mám všechno online, i hodiny ručičkový na nějaký vlny bo co, tak všechno běželo stejně. Že se mi nechtělo z postele, to mám furt, tak podle toho jsem to nepoznala. A méla jsem teď 14 dní fakt záhul, ani jsem nesledovala zprávy a nečetla ty internety, tak se to dozvídám až tady. Je teda jako o hodinu víc, než by mělo být? Chápu to správně? Ráno se vstává ve skutečnosti o hodinu dřív a večer bude dýl světlo, protože v devět bude teprve osm, že jo?
já si to totiž pletu.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 28. března 2021 15:10

continuity první uzamykatelný jsou prej ty od domu. A máme bohužel kromě přízemí výtah v mezipatře, takže je největší problém to dostat od výtahu k bytu, buď shora, nebo zdola. Pánové měli rudl, doufala jsem, že by to s ním nějak zvládli. Tak ne.
No já sama s tím nehnu, nejen, že je to těžký, ale ta krabice je obrovská a není za co jí chytit. Čekám tedy na syna, prý vezme gumycuky a nějak to spustíme z vyššího patra po schodech dolů.

a pak ještě akce v bytě. Už se těším. Konečně nějaký vzrůšo v korona nudě

Offline Kokoska
34698 příspěvků moje polička 28. března 2021 15:19

Jennyfor presne tak. Ja si to pamatuju jedine podle toho, ze na podzim mam narozeniny, tak mi jako k nim daji hodinu navic