rasaNori hele nestazuj sa, ty aspoň niekam ideš ![]()
Stěžovací vlákno
Mrakoplas kamaradka resila ubytko, a na jednom obrazku byly kamna na drevo. Tak ji pisu jestli videla predpoved a ze kamna berem:D
rasaNori v Chorvatsku bude snezit?des!
Ja uz dnes zrusila cestu do ceska,protoze muz ma cas jen v sobotu a to ma byt nejhur.Si tam zajedu pristi tyden,snad se to trochu umoudri.
Ja si stěžuju, že nám sice spravili notebook (Lenovo dva měsíce po záruce
) , Ale od té doby to hlásí, že je slabá nabíječka a nabíjí se jen když je vyplý. Nabíječkou to není, zkoušeli jsme. Tak tam pojede znovu...
Pristi tyden ma byt 6st.
to je tedy sesup po tech triadvacitkach.....
Zarinya u nás aktuálně 7stupnu, včera to bylo na kraťasy. Myslím má i sněžit příští týden.
tv u nas je 8st,ale s tim uz jsem pocitala,ze o velikonocich bude hnusne,jen jsem doufala,ze to po velikonocich zase prejde a ono ne.![]()
naopak bude jeste hur....![]()
tv mě to teplé počasí trochu děsilo (i když bylo úžasně), protože takhle teplo bylo, když byl syn mimino a to byl ten rok, jak bylo od května do října 35 a zapršelo asi třikrát. To bych si nerada zopakovala. Mohlo by se to držet tak okolo 15 stupňů, těch 6 je fakt málo.
A já jsem ráda! Po péřovejch spacákách jsem stihla vytáhnout nový kabáty jen párkrát! Tak ještě přijdou ke slovu ![]()
Evaeva sluníčko super, ale na mě na jaro až moc velké horko. Taky mě hned napadlo, že bude moc sucho.
Doufám, že když už se ochladí, aspoň dost zaprší, nejen nějaké zbytečné mrholení. Vím, že už jsem s tím otravná, ale u nás už je zase sucho.
Pinot Noir ono asi neni moc spodni vody, to mokro bylo jen na povrchu. My jsme sli jeden den bahnem, ze jsme meli vysoke boty obalene ke kotnikum, a asi za 3 dny jsem sla stejnou cestou suchou nohou, mokro bylo jen v tech nejhorsich stinnych usecich. Za dalsi 3 dny jsem tam jela s vnukem na kole uplne po tvrdym.
Mám leta vypozorovaný, že jakmile vykvete zlatý déšť, ochladí se.
barbucha Jenže těch inzerovaných 5 stupňů je tak na tu zimní bundu. ![]()
Jako chápu, že 25 stupňů není v tuhle roční dobu ideální, ale tahle sprostá zima je hnus.
Mám leta vypozorovaný, že jakmile vykvete zlatý déšť, ochladí se.
fakt?To jsou zmetci,uz je nemam rada.![]()
Catherinne Nám zlatý déšť nevykvetl, protože nám ho loni vykopali elektrikáři, a stejně se ochladilo. Kde to mám reklamovat?
Catherinne nám vykvetl včera, takže něco na tom bude ;)
Catherinne Já mám zase léta vypozorovaný, že jakmile vyperu a uložím zimní bundy, ochladí se. ![]()
Potvrzuju! Zimní věci už jsou uložený a po dnešku i zimní boty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my