Jennyfor kdybys nebydlela tak daleko, půjčila bych ti svého syna, on stěhuje děsně rád. :D Nejvíc miluje věci, které neprojdou dveřmi a musí se naštelovávat.
Stěžovací vlákno
Kan tak to by se u nás vyřádil - zrovna nedávno jsme potřebovali dostat velký kuchyňský stůl z obyváku do garáže, to byl teda porod
u nás je to všude minimálně dvakrát zalomená úzká chodbička a schodiště s nízkým stropem a do zatáčky, chvilku jsme spekulovali že to vezmem oknem, jenže já ho nebyla schopná zvednout
Zarinya ja som podľa nej tiež kedysi cvičila, hlavne v tehotenstve ale odkedy už cvičím power jogu, tak mi hentai príde strašne roztahana a pomalá. Minule som si chcela od nej niečo rýchlejšie pustiť ale to sa nedalo. Polovicu času si tam štelovala padajúce ramienka a vyhrnajuce tričko
. Normálne som na ňu po chvíli zakričala: Ježiši pohni sa a cvič ![]()
Mrakoplas Evaeva pro zacatecniky,vecne zacatecniky,pro starsi a ne moc pohybove nadane je super.![]()
Zarinya prosím ťa ja som to najväčšie drevo v okolí
. Ale inak je to len aj o zvyku, pred zavrenim fitiek som chodila dva krát týždenne na Power a preto mi táto príde teraz moc pomalá. A ja som teda ešte dosť netrpezliva, tak ma prestoje rozčuľujú
. Najmä keď viem, že mám na to len chvíľu kým sa dovalia deti. Ale v tehotenstve mi jej videá hodne pomohli na chrbát.
Zemřel Krychlič. ![]()
Bledule achjo:(
Tentokrát opravdu? ![]()
Bledule Vůbec ho neznám, jen odtud, ale když jsem to četla, taky mi to bylo hrozně líto! :-(
Garfie Já ho znám taky jen odtud, ale legenda je prostě legenda. ![]()
Když jsem chodila na ZŠ, potkávala na zastávce, takže je to skoro osobní :-)
A dneska mi zas ukradli hodinu, fňuk fňuk. Jen přeřídit hodiny a budíky byla šichta... a zítřejší vstávání nechci vůbec vidět!
Připojuji se k fňukání, ta hodina mi bude chybět. ..
Ignis já na poště a na stalince furt :) smutnej hodnej pán...
vypadá to, že jak začal bejt k stáru populární, tak si to docela užíval, dělalo mi to radost.
mitford sister Já už ho dlouho naživo neviděla, jen o něm četla (a viděla ho v jednom videoklipu).
Tak jestli ho to těšilo, tak super.
Tohle vážně nevím kam dát. Suezský malér ze satelitu.

continuity hustý! to nemáme ani na D1![]()
Je krásne, na to sa nesťažujem ale zrovna na tie štyri dni čo bude aj sambo doma a mohli by sme na výlet, sa má ochladiť a snežiť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my