Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2021 18:57

Pinot Noir pokud by rezervace nebyla podmínkou, ale možností, tak by tam v ty tři místo tebe někoho pustili.

Offline Pinot Noir
29811 příspěvků moje polička 09. května 2021 19:03

Evaeva no a když ten s tou rezervací přijde až odpoledne (nebo vůbec), tak mu bude blokovat vstup někomu jinému celý den?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2021 19:06

Pinot Noir předpokládám, že by si musel koupit lístek, tak by asi dorazil. Když to funguje jinde, proč ne u nás? Takhle tam můžeš se dvěma dětmi dorazit chvíli po naplnění, nechtěla bych jim vysvětlovat, proč to nejde.

Online Tabea
8050 příspěvků moje polička 09. května 2021 19:15

Ty rezervace jsou koupě vstupenky on-line. Takže je fuk, jedtli někdo nepřijde. Na kase není fronta. Jen se lístky nascanujou. 
U nás je teď teda zoo jen s platným testem, vnitřní prostory zavřené, venku všude FFP2 (14+) nebo roušky (6+). Pred zoo postavili testovací stanici....

Offline Pinot Noir
29811 příspěvků moje polička 09. května 2021 19:16

Evaeva no já bych tam o víkendu nešla ani náhodou. A to ani před covidem.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 09. května 2021 19:16

MPLee to je hrozné, všechno co píšeš. Lituju tě moc a nevyčítej si nic! Hodně lidí jsou fakt do sebe zahledění tupci. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2021 19:28

Pinot Noir my byli asi před 14 dny, bylo to v pohodě, vlastně díky kovidu. Ale bylo celkem zima, proto jsme taky šli. Zas aby si bral muž dovolenou kvůli zoo. První opravdu hezký víkend je to vždycky špatný, lepší mi to přijde po prázdninách, to už jsou asi všichni unavení:)

Offline Myrtila
5295 příspěvků moje polička 09. května 2021 19:49

MPLee Jako by to psali moji pribuzni veterinari  "nejlepsi" zazitek asi byl, kdyz jim tam pani privezla na kastraci kocoura, evidentne papirovou rasu, a uz se pro nej nevratila, mobil nedostupny, pani nedohledatelna. Takze chudak kocour bydlel asi 3 dny na operacnim sale, my jsme si ho nikdo vzit nemohli, pak se mu ho podarilo dat nekam do docasky a po nejake dobe si kocoura nekdo vzal natrvalo. 

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:04

Pinot Noir tak ty máš deti jeste ve školce, i kdybych si na to vzala dovolenou (!), tak je musim omluvit že školy a pak s nima večer dodělat úkoly. 

Ono se to i před covidem dalo, pokud tam člověk nelezl o prázdninách. Teď bych se na to popravdě vykvajzla, jenomže dítě o tom mluví, odkdy tu zoologickou otevřeli. Dvakrát se už u nás kvůli tomu brečelo, to zas nedám já. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2021 20:12

continuity s těmi většími je fajn, že můžeš vyrazit třeba na tu třetí a být tam do zavíračky. Já jsem asi ve všední den byla v zoo akorát se školou.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:14

Myrtila kocour po kastraci je ještě dobrej! Nám zbyl agresivní středoasiat po ortopedické operaci v řádech desítek tisíc. Po 2 týdnech se ukázalo, že majitelé si jen jeli zalyžovat a to by se psem po operaci nešlo, tak ho nechali na klinice. Neřekli nám to, protože bychom ho tam nechtěli  Telefonáty ve 4 ráno tipu - vadí kočce že slízala náplň do lázeňských oplatek? Stalo se to včera a nic jí neni, ale teď nás napadlo se zeptat.... Případně přeposílání vyfocených účtů a zpráv z jiných veterin a dotazy jestli bych to nemohla udělat já levněji nebo jinak a kamarád kamaráda má psa a ten pes už týden nejí a jen leží a co mu teda je? K veterináři nepůjdou, to je drahý a já jsem přeci taky veterinář... No nebudu lhát, jsem už na lidi docela alergická. Když mi minule po další sérii zpráv, kde se dotyčný dožadoval ať mu donesu léky zdarma, my to přece určitě neplatíme  mi kamarádka napsala, že jela s 2 měsíční dcerou na pohotovost v noci z neděle na pondělí, protože malá měla rýmu už týden a nelepšilo se to. Všude je to asi stejné, ale aspoň jela na pohotovost a nevolala na soukromé číslo pediatrovi nebo známé doktorce... 

Offline viktorka_od splavu
49216 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:16

MPLee netlačí tě když ležíš na zádech?!

.. myslím křídla

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:23

Evaeva 

My teda bývali v zoo do zaviracky vždy, ještě jsem jim tam koupila palacinku k veceri.

V týdnu to ted nedám ani na třetí,  za normálních okolností mají několikrát tydne odpolední skolu nebo nějaký kroužek. 

A to jsem během mateřské jezdila s dětma po podobných výletech prakticky jenom v týdnu. fakt si to užívejte, dokud můžete, tou školou se hodně věcí změní. 

Offline continuity
42777 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:26

MPLee říkala kamarádka sloužící dětskou pohotovost, že když otevřeli metro do Motola, situace se dramaticky změnila a běžně tam lidi s týden trvajícím problémem jezdí v neděli navečer cestou z výletu. když už mámo sedíme v tom vlaku, tak to rovnou zařídíme.  

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. května 2021 20:27

MPLee To s tou lidskou pohotovosti je klasika...My teda na veterinarni pohotovost parkrat vyrazili, ale vzdycky to melo padny duvod. U novofundlanda silne zvraceni (meli jsme strach z torze). A pak nas "skoro nesmrtelny retrivr": namatkove akutni laryngitida, tamponada srdecni (vetove maji zlate ruce!) nebo akutni pankreatitida (to asi nebyla pohotovost mozna). Vsechno tohle prezil az skoro do 15. Ale my mame jeste v zaloze prazskeho veta, ktery je prakticky porad v jedne ze 3 hospod a ordinuje za panaka Jamesona od stolu. Je neuveritelne sverazny, fakt neuveritelny typek se zlatym srdcem, jen kdyby trochu min paril. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:28

MPLee to je šílený!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2021 20:29

continuity já myslela o víkendu, týden je zabitý, to je mi jasné. Starší je zatím malý, takže na takové akci je už od tří, čtyř nepoužitelný, je hrozně unavený.

Já zatím s dětmi sama v týdnu moc nevýrážím. Kromě toho, že mě limituje moje neřízení po Praze, tak mladší spí v kočárku ne moc dobře, i oběd venku je s nimi pro jednoho náročný,... Nebo jsem prostě pohodlná:) My teda za normálních okolností skoro každý den máme nějaký kroužek, takže ani nemám moc potřebu.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:31

MPLee ja teda nejsem veterinar (ale dlouho jsem chtela byt!), ale tady diagnostikuju jednu kravu a vola za druhym. To snad neni mozne, ti lidi. 

Je fakt potreba nastavit hranice a ja nedelam pro nikoho nic (s malickyma vyjimkama), ta predstava "vsak na to jenom mrknes" je uplne mimo. 

Offline Myrtila
5295 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:31

MPLee Tyjo, takze jste tam meli nekde v kleci 2 tydny agresivniho psa?  Majitelum jste ten psi hotel doufam poradne priuctovali k operaci? (Na tohle nemusis odpovidat, jen si to predstavuju v tech "nasich" podminkach, pes by urcite musel do utulku, takove zvire by tam nebylo kam dat.)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. května 2021 20:31

dnes jsem videla odjizdet po strechu narvanou 112 smer zoo, vsechny jsem uprimne politovala