Malenge Blbců bylo i mezi pejskaři vždycky hodně, a teď, když si psa kvůli covidu pořídil fakt každej druhej, se to bohužel moc nezlepšilo.
Stěžovací vlákno
Vypadá to že vyhráváš první cenu ![]()
barbucha no ja si myslim!
Ti lidi jsou fakt magori, ja jsem na medicinu chodila akorat na internet zdarma. A nekdy na zachod, bylo to v centru.![]()
Luna No tvl, to je fakt první cena :-).
999 No uz byli aspon tri! A vzdycky to tak pekne zacinalo...Ze jestli se chlapec muze na neco zeptat. Tak si rikam, ze bych se mu libila na tech krasnych fotkach a chtel by jit na kafe? No a von tohle!!!![]()
Luna Ne-e, to si děláš prdel?
S prominutím teda, ale to se nedá....
Garfie No neda, no...Fakt me to ale nastvalo, uz jsem si myslela, ze mi aspon jeden clovek napise, ze mne to treba slusi na fotce
Luna Jakože fakt obrácená strana popularity?
Hustý... to by mě ale vůbec nenapadlo. Mě by teda nenapadlo jít na ambulanci s třískou ani na veterinu mimo pracovní dobu.
Jo a na fotkách ti to samozřejmě moc sluší! Akorát teda nejsem perspektivní chlapec ![]()
Luna
to je sila!
andulka01 Tak nestalo se to mockrát, ale fakt nekecám.
A děkuju, no on se mi asi ani perspektivní chlapec neozve, myslím, že na raka moc chlapci neberou.![]()
marieu No já se obávám, že může být i hůř. Třeba až si můj komiks přečte Dušek a Hnízdil.![]()
![]()
MPLee moje máti je veterinářka a historky z její praxe a to, co popisuješ ty, jsou přesně ty důvody, proč mě nikdy nenapadlo studovat veterinu.
Luna chtěla bych napsat něco jako omfg, ale už mě taky jen máloco překvapí. Hemžím se samými zajímavými historkami v duchu, co popisuje barbucha . Ale teda můžu si za to sama, protože jsem "vychovaná" k takový míře přeochoty, že jsem se roky nechala vysávat od rodiny i spousty pacientek. Vrcholná historka, kvůli který se mi doteď posmívá celý oddělení se datuje tak 7 let zpátky. Jedna pacientka u nás prošla velmi traumatizující porodnickou zkušeností, kterou jsem jí shodou okolností provedla já a následne se na mě dost silně nafixovala. Celé druhé těhostenství chodila ke mně do péče, byla velmi, velmi opečovávaná i ze strany sestry, chodila středem, bez čekání a nakonec jsem si přerušila na den dovolenou (sic!), abych jí mohla jít k porodu, musel se vyvolávat. Šlo to krásně, hladce, za pár hodin krásný miminko a spokojená matka, všichni zdraví. Na kontrolu po šestinedělí mi přinesla dárkovou tašku. Byla nacpaná krabičkami Clexanu, který nespotřebovala. Že prý si to máme nechat na oddělení pro někoho, kdo by potřebovala. No tak jsem jí nakonec vlastně poděkovala JÁ a pak mě sestry na oddělení poslaly do... lékárny, páč tohle nesmí špitálem vůbec projít ![]()
Luna no tak zrovna ti se taky můžou vzít za ruce a odejít svorně...
marieu Hele, až mě ti dva zažalujou, tak mi noste do vězení kedlubny, ty já ráda.
Jinak ta přeochota je fakt mor! Já se toho taky musím zbavit.![]()
Luna taky nechválený dítě?!?
marieu No to je slabý výraz.
Rodině jsem o svém počinu zatím neřekla, protože se mi ještě nechce mít zkažený pocit.![]()
Luna jo jo, důvěrně známý studený odchov s pravidelným srážením k zemi, aby náhodou člověk nevyrost. Potýkám se s tím doteď, je velmi mnoho situací, kdy mi chybí zdravá sebedůvěra a opakovaně mi to překáží pracovně. Naprosto rozumím tomu, že si chceš užít čistou radost. Moji rodiče mě taky nikdy neslyšeli hrát ty nejnáročnější kusy- hrála jsem na klavír bezmála 20let, mám z toho dokonce i zkoušku, nicméně tu zdrcující kritiku na domácím poli bych bývala neunesla.
marieu Jako oni už to prý ví, že jsem něco vydala, ale dělají, že neví. A až si to přečte matka, bude se za mě vám všem omlouvat, že to víte, já jsem taková divná odjakživa, ale umím namalovat i hezký věci, třeba andělíčky...A do mé smrti mi bude denně volat, jestli už jsem to celý překreslila a jestli vymažu ty sprostý výrazy. Prostě mě nikdy nepřijali, smůla.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my