Luna sluší ti to na tej fotke!!!
Stěžovací vlákno
To je ale velmi smutné! A vypovídá to o nich...
Ty kresby, co jsem mohla zahlédnout v ukázkách, jsou skvělý, syrový, plně vypovídající, a naprosto nechápu, co by se mohlo někomu nelíbit...
Luna jejich smůla, jsi chtěla napsat! Mám to podobně, pro máti taky nikdy nebudu "dost", ačkoliv se kvůli ní můžu celej život přetrhnout a otec mě svým svérázným a nenapodobitelným způsobem sice asi, možná nebo tak nějak vzdáleně miluje, ale to se nesmí říct ani dát najevo a hlavně jsem stejně holka a mělo to bejt jinak a brácha měl bejt ten schopnější. A teď se mnou stejně nemluví, protože už mi bylo těch 40 a už se mi taky nechce nechat se furt rádobyvtipem napadat nebo buzerovat a tak jsem začla konečně domlouvat. To, že mám vystudováno, 20tiletý stabilní vztah, dvě fajnový děti, vlastní byt a hezkou kariéru nestačí. Bože, takových podobných scénářů všude, to je fakt hrůza.
Ta diskuze tady mi připomněla krátký video, který mi nabíd instagram: mladá holka venku skáče přes švihadlo (mírně při těle) a ze strany se naráz ozve 'okamžitě přestaň a jdi dovnitř, na tohle se nikdo nechce koukat' - zjevně rodič
člověku padá brada
Luna to nepřijetí že strany rodičů mě mrzí, je to hrozný, kdo jiný než rodiče by měl děti bezvýhradně přijímat. V tomhle je mi velkým vzorem mamka, která nás má opravdu ráda takové, jaké jsme. U táty vím, že by byl radši, kdyby se sestry chovaly jinak/ byly jiné, není to nijak výrazné, ale vím to. Mamka nás bere se vším všudy.
Luna jejich smůla, jsi chtěla napsat! Mám to podobně, pro máti taky nikdy nebudu "dost", ačkoliv se kvůli ní můžu celej život přetrhnout
Tak to jsem na tom byla mnohem líp, anžto moje matka usoudila - a všude veřejně prohlašovala - že jsem naprosto k ničemu, asociální sobec, kterej pro nikoho a zejména pro vlastní matku nehne ani prstem, i kdyby měla smrt na jazyku.
Nebylo tudíž nic jednoduššího než dát matince za pravdu i skutkem
taky proto, že tu smrt chovala na jazyku dobrejch třicet let ![]()
Luna Ty nás musíš s matkou představit. To bud rychlý :-).
barbucha pozor, sobec i u nás! Ve variantě "takovej sobec, že bys v životě nemohla dělat medicínu" v příhodných 17ti letech. A spousta dalších perel. Jenže já se snažila pořád dál no a vůbec mi to nedocházelo, donedávna jsem si myslela, že musím vydržet všechno.
marieu no ale to jsi dostala celkem hodnotný dárek, leč teda k ničemu...
tina já ale fakt dárky nečekám! Nutno říct, že už se ale vytrácí i to "děkuju", zvlášť v situaci, kdy člověk objektivně dělá víc, než je třeba. Bylo to nicméně poučný a už nejsem tam ochočená. Empatická a nápomocná vždycky, jinak by mě to ani nebavilo dělat, ale všeho s mírou.
marieu prostý děkuju často opravdu stačí. A jinak jsi prostě skvělá, musíme ti to říkat aspoň my tady!!!
Sobec byla zjevně velmi vyhledávaná výčitka. Škoda jen, že ji používali výhradně ti největší sobci ![]()
tina jej, až tak daleko bych nešla, taky nejsem každýho šálek kávy a nechtěla bych si sem chodit pro pochvaly. Jen jsem chtěla zareagovat na zkušenosti MPLee a barbucha v souvislosti s tím, že mi bylo dáno do vínku - a pak taky tou výchovou dost se krájet pro ostatní. A že za to opravdu stojí nakonec jen velmi málo lidí. Díky ovšem za ně, naštěstí jsem měla poslední dobou i pár opačných zkušeností a tím o to větší radost s dobře odvedené práce.
barbucha to teda. Zas je to takovej dobře čitelnej příklad v čem nepokračovat v dalším pokolení. V tom ostatním nezbývá než tápat ![]()
999 To je zbytečná práce, ona na lidi působí jako strašně milá a hřejivá osoba.
Mně to nikdo nevěří, proto si to nechávám pro sebe, občas to řeknu tady, protože se se mnou nehádáte. A to stačí.![]()
Luna Mě neoklame :-).
marieu ja jsem holt zastance pochval, kdyz je za co
Luna marieu U nás to ze strany mamky není o nějakých výčitkách nebo podceňování, ale pochvala ještě nikdy v životě za nic. Vždycky jsem byla ráda za babičku, která mi pochválila vánoční cukroví, vánoční dárek nebo nějaké vlastní výrobky, něco v bytě. Ještě jsem měla jednu takovou oblíbenou tetu. Mojí mamku jsem ještě nikdy neslyšela, že se mi něco povedlo, něco jí chutnalo nebo se jí něco líbí. Člověk se pořád tak nějak snaží, ale nedočká se. Moje děti nemají takovou babičku, tak doufám, že jim to alespoň vynahradím já.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my