Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 13. května 2021 09:43

barbuchaTak to by mě zabilo. Tady to řešíme tak, že se donese pár zákusků ke kafi a za to dostaneš nejaké velekrásné předměty typu svíčka s vůní moře, čaj z Lidlu nebo putovní Toffife.

I když jedna kolegyně mi dala suprový vzorovaný punčochy, ty fakt potěšily.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 13. května 2021 09:48

Luna 

Jako spřátelený osoby si taky navzájem přejou i soukromě, i nějakej ten dárek/kytku si předaj pokud to tak maj zavedený... to je celkem běžný. Ale ten hladovej kolektiv, to prostě nedávám.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. května 2021 10:33

Mně ten hobití model, kdy dám všem dárky jednou za rok a nemusím se průběžně lekat, že jsem na někoho zapomněla, přišel původně docela dobrej. Ale jak jste tu nastínili ty podnikový večírky, tak už mi tak dobrej nepřijde :-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2021 10:51

barbucha 50 lidí očekává, že jim koupíš chlebíček a bez toho ti ani nepopřejou?!

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 13. května 2021 12:33

barbucha Evaeva to bych teda myslela, at si to prani strci do... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2021 12:40

Kokoska asi tak

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. května 2021 12:49

Evaeva A taky: "Nemáš právo na chlebíček, protože jsi nepřispěla na dárek."  Nebo: "Cože , on neočekávaně donesl chlebíčky? Honem musíme koupit dárek, protože se to musí!"

Online Dadoo
11641 příspěvků moje polička 13. května 2021 13:46

U nás byla dlouho tradice, že oslavenci připrvovali svačinu pro kolektiv - učitele teor. ve sborobně. Někdo sál, jindy víc najednou. Pak to nějak začalo usínat..obměnou lidí, ale na jídlo se seběhli obvykle všichni, kdo byli ve škole. 

Ted už vůbec nemám chut něco dělat (a to budu mít kulatiny) protože je tam docela dost lidí, kteří se přijdou doslova nažrat (odhlášená stravenka included) ale sami nepřipraví nikdy nic.. A že nemusí doma vařit a péci, dá se to objednat a zaplatit a udělají to ženské ze školní kuchyně.

prostě takové klasické vyžírky.

Offline Liesel
1662 příspěvků moje polička 13. května 2021 14:03

stěžuju si na sebe, koupila jsem nové žárovky do koupelnové skříňky se zrcadlem, ty vrásky tam včera nebyly

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. května 2021 14:08

Liesel Špatné žárovky, běž je reklamovat.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. května 2021 19:18

Nas*al mě můj praktik, ale tak, že dost.

Offline viktorka_od splavu
49217 příspěvků moje polička 13. května 2021 19:53

Kan co provedl?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. května 2021 19:58

viktorka_od splavu Komunikace na prdlačku, doktor po známosti. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 13. května 2021 20:08

barbucha Povinnost by mě teda zabila a ještě nějaké nařízení, co mám  pořídit nebo zorganizovat.

My máme v práci rozdělené narozeniny na dvě skupiny. Jarní a podzimní. Není nás moc, takže je polovina oslavenců, kteří se složí na oslavu a polovina hostů. U nás je to skoro jediná možnost se sejít a vůbec si něco říct a pokažde se teda sejdeme všichni. Během pracovní doby se občas sotva pozdravíme.

49217 příspěvků moje polička 13. května 2021 20:17

Kan to je nahouby:-(

Online continuity
42779 příspěvků moje polička 13. května 2021 21:33

Kan já se snažím z praktické vyrazit výpis kvůli zdravotní prohlídce.  dovolat se tam absolutně nedá, bez objednání tam nesmím. Vyrobila jsem si registraci do nějakého on-line systému na 1.6. a za tři dny ji nemám ani potvrzenou. 

A taková pečlivá doktorka to byla před covidem. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. května 2021 08:00

continuity Já podobně, telefon zvoní a nikdo to nebere, když už  to zvedne sestra, tak mi na oznámení, že bych se ráda objednala k lékaři řekne- a co mu chcetééé?  Jo a rezervační systém spočívá v emailu, na který vám sice odpoví, ale pouze pokud jste akutní a to ani nezmiňuju, že jsem si psala s nějakým úplně jiným doktorem, který taky chce vědět s čím tam jako jdu. Fakt mě brnělo v prstech mu napsat, že po včerejší BDSM párty mám podlitiny a nejde mi sundat obojek. Lékař je kamarád kamarádky,před covidem byli všichni normálně funkčí a ochotní, nikdy neomrzuju zbytečně, jsem tam tak 2x do roka, dojezd 50 Km.

49217 příspěvků moje polička 14. května 2021 08:05

Kan  

no na me to jednu dobu (jako co chci) zkousela sestra na gynde. tak ji rikam-jsem ted v praci a svuj zdravotni stav proberu s dr. osobne.

Online continuity
42779 příspěvků moje polička 14. května 2021 08:32

Kan no já si radsi nechci představovat, co bych dělala s akutním problémem. Nemluvě už o tom, že lékařka normálně zvala na prevence a ta moje měla být už v lednu. 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 14. května 2021 08:54
Reakce na Evaeva:

barbucha 50 lidí očekává, že jim koupíš chlebíček a bez toho ti ani nepopřejou?!

​Už ne Na začátku se teda nestyděli občas přijít zeptat, jestli bude oslava, mrk mrk... ale už to vzdali

Někdy i někdo v rychlosti popřeje když se potkáme na chodbě, takový dvě tři osoby co si to pamatujou... ale jak jsem řekla, mám výhodu narozenin v blbým období, svátky/dovolený... tak je celkem pokoj. Mě to hlavně strašlivě štvalo u ostatních vlastně, který se tvářej mezi sebou jak nejlepší kámošky (to u mě nehrozí, jsem prakticky mimo kolektiv), ale zadarmo si snad nedaj ani kytku.