Nejhorší na světě jsou vicedenní migrény, druhej den už brečívám zoufalstvím a třetí den jsem většinou ráda, že nemám přístup ke zbraním.
Stěžovací vlákno
ja uz osmy den chtela skakat z okna.fuj to je proste hnus.
Přiznejte se, čí jsou ti mravenci v naší kuchyni?!
Sweet Potato vaši ![]()
Sweet Potato Pokud mravenci zvládnou během necelého týdne přesun ze Slezska do Prahy, tak jsou to ti z naši koupelny.
Doporučuju hřebíček, hodně hřebíčku.
Zarinya Ha! Americkej brouk!
Sweet Potato Za vším hledej kočku!![]()

Sweet Potato mne nekdo poslal moly, pritom na ty kolektivni kousky fakt moc nejsem!
Včera v noci nám vypadla odpadní trubka pod dřezem v kuchyni. A samozřejmě vše nateklo do té nejdebilnější skříňky, přes roh, plné chemikálií. Likvidovala jsem to do jedný a od rána pokračuju.
999
Lituju tě příšerně!! Sousedovi loni takhle praskla trubka pod dřezem, ráno sešel ze schodů a všude v přízemí měli asi pět cenťáků vody...proteklo to až k nám do sklepa, jeho žena navíc byla někde mimo, no likvidovali jsme to s ním celý den, naštěstí to byl víkend a bylo hezky, takže jsme mohli odtahat nábytek ven. Musel tehdy měnit podlahu. Od té doby je to moje noční můra....
A se mnou se někdo podělil o své slimaky. Pěkně děkuji, to ani nemuselo být.
Garfie Díky, u nás to na výměnu podlahy snad není, ale voser hroznej. Navíc jsem to likvidovala po návratu z maminčiných narozenin, takže takové pěkné zakončení dne.
A se mnou se někdo podělil o své slimaky. Pěkně děkuji, to ani nemuselo být.
O slimáky netřeba se dělit, ti jsou všude!![]()
tv Výmluvy! Půjdu se podívat odspodu, jestli jsou podepsání a pak se uvidí!
Mha Nevěřím, že na ně sáhneš!
Každopádně moji to nejsou, teď jsem jich deset vynesla s bioodpadem a asi pět šneků hodila za plo (rodina je odmítla jako předkrm k obědu).
Garfie Sáhnu. Ale zespodu je to v Braillove písmu a hodně dlouhý jméno a dost špatně se čte.... Jestli to nebudou nějaký prokremelšti agenti, co mi je poslali. No, rozhodně patří do nevyžádané pošty.
Jdu si přepočítat své chudinky salátky.
Mha Počkej, Braill, to drhne, ne?
Sweet Potato Pisecek a kamínky nedrhnou. Zato se pořád preskupujou. Ble.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my