Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Maureen
příspěvků moje polička 16. května 2021 18:11

...zapomněla jsem v kapse svých nových černých kalhot,které jsem si zamilovala,papírový ubrousek...a co se stalo v pračce jistě víte

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 16. května 2021 18:44
Reakce na Zarinya:

​to budou ti od MP Marge

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2021 19:25

Mám za sebou celkem děsný zážitek. Včera večer jsme šli na procházku a kolem 21:30 jsme se vraceli. Po takové hlavní ulici šla úplně opilá žena, několikrát vlezla do silnice, málem přepadla přes zábradlí a chodila ze strany ze stranu. Nebylo by to nic divného, ale ona vláčela holčičku, které byly tak maximálně 4 roky. Spíš holčička se snažila držet matku na chodníku. Strašné. Navíc matka byla ještě těhotná. My jsme s manželem ani jeden neměli mobil, ale po cestě se mi podařilo zastavit policejní auto. Celou dobu myslím na to, že některé děti jsou opravdu chudinky, takový život. Rozhodně to podle holčičky nevypadalo, že je to poprvé. Říkala, že maminku občas vodí.

Offline Torrah
3313 příspěvků moje polička 16. května 2021 19:26

Renusatko

to je strašné :( chudák dítě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2021 20:11

Renusatko to je hrozný

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 16. května 2021 20:16

Renusatko To je fakt smutný. 

Offline slniecko admin
19524 příspěvků moje polička 16. května 2021 20:17
Offline Malenge
4836 příspěvků moje polička 16. května 2021 21:17

Renusatko chudák holčička a chudinka to malé, co se narodí a čeká ho delirium. Hrůza.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2021 21:23

Malenge Ta holčička byla taková malá, pěkná a celkem chytrá. Ještě ke všemu u nás byla odpoledne podobně stará neteř a tak mi to přišlo ještě horší. Když vidím, jak rozdílný život můžou ty děti mít. 

Offline Tak Betty
6099 příspěvků moje polička 16. května 2021 21:33

Renusatko jo, některé děti mají tu startovní čáru dost těžkou. Často se to s nima veze do dospělosti.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 16. května 2021 21:44

Renusatko tohle je strasne smutne a strasne nefer :(

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 16. května 2021 22:35

Tak Betty Mam teď v okolí podobný příběh, holčička je teda už před prahem dospělosti a je to hrozny, je to skutečně znicenej život. Kéž je takových děti co nejmíň. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2021 22:50

Karja Tak Betty No právě. Napřed tě napadne, jaké má dětství a hned potom, že z tohohle se nemusí nikdy dostat a bude mít pravděpodobně stejný osud. Jako fakt mi jí bylo líto. Chtěla bych věřit, že to byl jen nějaký náhodný úlet.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 16. května 2021 23:02

Renusatko 

Hele nemusí to skončit špatně. Měla jsem kamarádku, co chlastala první ligu (a vždycky si našla odpovídajícího partnera ještě k tomu, kterej ji občas profackoval jen tak cvičně)... dvě dcery povila, často jsem se o ně starala - někdy měly i hlad! - brala si je na prázdniny a tak, dělala jsem jim tetu... no a litovala je furt. Ta holka nebyla špatná ani blbá, jen prostě takový neštěstí, a ty chlapi tomu nepřidali, začarovanej kruh prostě. Skončila špatně, docela mladá. A holky dneska nejen že vzpomínaj dodnes na mámu se slzou v oku, moc hezky... a jsou úplně v cajku a v pohodě, obě úspěšný a rozumný. Díky tý tvrdý škole se o sebe dokázaly rychle postarat, odjakživa samostatný, samy mají děti kterejm se věnujou velmi zodpovědně...

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 16. května 2021 23:30

barbucha Jo, kéž by to tak bylo ve většině tehle případů! 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 16. května 2021 23:38

Karja 

Tak určitě to byla i klika, náhoda... ani jedna se nijak nezvrhla. A to samozřejmě neměly ani jedna  tátu - první byl k ničemu, začal trochu fungovat v podstatě až když se stal dědou a druhej se brzo ufetoval

A na holky je radost pohledět

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. května 2021 00:07

barbucha 

Tyjo, to mi připomnělo hororový zážitky z dětství, co mi vyprávěla kdysi dávno jedna kolegyně. Byla strašně krásná, chytrá, schopná, takovej renesanční člověk. Táta alkoholik a debil, máma asi "jenom" alkoholička. Taky jsem si říkala, že ji život naučil se o sebe postarat. Bohužel je jasný, že to takhle dobře nedopadne vždycky. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 17. května 2021 10:40

barbucha To se asi nikdy nedozvím, jak to s holkou dopadne, ale přála bych jí, aby to hlavně přežila. Viděla jsem ji několikrát málem pod autem a to jsme je viděli chvíli. Myslím, že si to ponesou celej život, ale ráda slyším, že jsou i dobré konce.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. května 2021 12:18

Renusatko to je hrozne my se vcera vraceli z chalupy, hrozny provoz... a predjizdela nas zenska, ktera vezla kluka tak 4-5 leteho na predni sedacce bez sedacky a ani nemel pas, proste nic. Poskakoval tam u pristrojove desky. Bylo mi z toho spatne a hrozne smutno. Chtela jsem zavolat policii, jenze ona sjela z dalnice a nevidela jsem vubec spz. Tak jen doufam, ze se mu nic nestane. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 17. května 2021 12:21

barbucha to je dobre, ze to takhle dopadlo