Přiznejte se, čí jsou ti mravenci v naší kuchyni?!
Já bych možná věděla
jestli to nejsou ti, co se po týdnu odstěhovali z koupelny? A fakt nevím kam?
Přiznejte se, čí jsou ti mravenci v naší kuchyni?!
Já bych možná věděla
jestli to nejsou ti, co se po týdnu odstěhovali z koupelny? A fakt nevím kam?
Rada chodim do kavarny, kde obsluhuji mentalne postizeni. V lednu onemocnela koronavirem holcina, ktera me pravidelne obsluhovala. O rok mladsi nez ja. Skoncila v umelem soanku v nemocnici, ale pred par tydny ji presunuli na standardni pokoj, zacala trenovat chuzi atd, minuly tyden se prej uz vratila domu. A ted prisla zprava, ze vcera zemrela. :( To je tak smutny. Vybojovala fakt velkou bitvu a tyden po navratu ze spitalu to nedala. :(
razorblade achjo ![]()
razorblade to je hrozné smutné ![]()
razorblade Achjo, to je fakt špatně...
Denně jezdím po tříproudé dálnici. A v podstatě každé ráno jede někdo v prostředním pruhu pomalu (třeba 90-100) a způsobuje nebezpečné situace. Slušní řidiči nechtějí podjíždět, takže přes dva pruhy předjet a zase zpět. Upozornění nefunguje, vůbec si toho nevšímají. Naprosto nechápu, toto.
razorblade To je smutný. ![]()
andulka01 O tom jsem kdysi někde četla i reportáž. Jakože je to velmi typické pro Čechy, že prostě mají rádi tu zlatou střední cestu....a neumí jezdit na tříproudovkách!
Garfie Tak ještěže tu moc nemáme čtyřproudovky, to by bylo sakra rozhodování ![]()
Ne, fakt už jsem tu zažila i fakt ošklivý situace. Holčina s nějakou polododávkou, nerozsvíceno, oči až na předním skle a jela 80. Tak sakra když se tak strašně bojím, tak se schovám doprava! O slečně co si takto malovala řasy už jsem asi psala. Vrakododávky s dělníkama to samý. Fakt každej den!
Ach jo, to je fakt smutný. Nemůžu se zbavit pocitu, že i zbytečný, tohle tak nemuselo a nemělo být, kdyby...
To je proste strasny to pocasi.......![]()
Zarinya viděla jsem výhled na pár týdnů a nic moc :-( resp pořád teplotně podprůměrné
Magráta to me prave dorazilo.:-(
Zarinya já si ještě nevyměnila zimní věci za letní, nemá to smysl. venku to není ani na tříčtvrteční délku kalhot
Bowle no,presne.![]()
ja vcera vytahla snad jediny dlouhy kalhoty,protoze mam vsechny kratky,ale je mi v tom zima coz je tedy ke konci kvetna k placi.
Zarinya 8 měsíců v kuse je zima, a když vysvitne slunce, tak se zas přidá ledový vítr ![]()
Bowleja neocekavam 30st,ale tohle je zu viel....
kdyby se dalo jit,alespon jen mikiny,svetr....ale bez bundy to nejde.![]()
a obchody zavreny....![]()
Zarinya Já ti rozumím
Tohle počasí mi vůbec nevyhovuje a pořád jen řeším, co na sebe.
Promiň, ale já tohle počasí mám fakt ráda. A ne, ze mi teď naschvál nastydnou děti nebo bude tři dny v kuse pršet. I v léto čekám doufám trochu chladnější, mně teplo hrozně bere energii.
U nas hlasi cely tyden dest a 15 stupnu. Dneska jsem stihla dojet do prace mezi 2 slejvaky a doufam, ze Stejne se mi podari I odpoledne a nezmoknu
Promiň, ale já tohle počasí mám fakt ráda. A ne, ze mi teď naschvál nastydnou děti nebo bude tři dny v kuse pršet. I v léto čekám doufám trochu chladnější, mně teplo hrozně bere energii.
tak si s tim jdi do radostneho vlakna.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.