Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 20:41
Reakce na Setare:

v česku tohle problém fakt nebude, ale asi přebíráme ze zahraničí některý ty trendy trochu bezmyšlenkovitě:-/

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. ledna 2017 22:19

Uh... Takže:

Láhve jsou lehce a řádila je řádila, snad je to srozumitelný. Jak se krucinál na novým androidu vypíná ta poblbená T9? 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 01:42
Reakce na Solathis:

to nevím, ale pobavila jsem se :-D

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 07:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Já už tolik ne, kolikrát to změní celej význam věty...

Radila 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 10:57

a jedno takove ustiznuti (podle vzoru ublognuti):

minulej tyden jsem byla na koncerte a videla jsem tam moc zajimavyho muzikanta. po vystoupeni jsme se chvili bavili - ptala jsem se ho na nejaky veci ohledne nastroju, na ktery hral - a pripadal mi fakt sympatickej. kamaradka rikala, ze po me pak pokukoval, coz teda muze byt i prani otcem myslenky, no.

druhej den se mi to nejak rozlezelo, protoze tohle se mi az zas tak casto nestava. a odhodlala jsem se k akci: nasla jsem si jeho stranky na facebooku a napsala jsem mu, ze se mi libila jeho muzika, ze mi prisel sympaticky a jestli nema chut jit na kafe. a ze taky delam muziku a odkaz na muj web. 

desne jsem se vyhecovala, jakoze 21. stoleti a pohoda, co bych nemohla nekoho pozvat na kafe. nicmene to vyslo uplne do prazdna, panc on si tu zpravu od soboty ani neprecetl (na fb je to videt), takze bud tam vubec nechodi, nebo to bez precteni smazal nebo uz nevim co. sakra prace!  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:07

Sťažujem si, že som betadinom ohodila bielu stenu, biely stôl, bielu bedňu od pc a bielu lampu. 

49356 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:13
Reakce na Lilly_Ku:

tak sice je 21. stoleti, ale porad jsou lidi kteri nebyvaji 24/7 online.. dej mu jeste cas:-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:18

jojo, nic jinyho mi nezbyva ...

ale chapes to, ze jsou lidi, co nemaj messenger v telefonu a nekontrolujou facebook kazdej den??? mi to hlava nebere ... :D

49356 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:23
Reakce na Lilly_Ku:

neke fakt? hehe, treba ja? resp ja vidim ze tam neco mam, ale kdyz se mi nechce tak si toho nevsimam.. beztak to jsou (skoro) same blbosti;-) jestli ja si neslapu po stesti teda:P

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:26

:D 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:28
Reakce na Lilly_Ku:

Držím palce, ať se vám ozve! Rozhodně nám pak dejte vědět, jo? 

Jo a moje kamarádka (25) sice vše kontroluje, ale strašně nerada odpovídá, takže dělá to, že si na FB přečte jen to viditelné, aby zpráva zůstala nepřečtená.

Takže rada pro příště, v prvním řádku něco napínavýho, co nevydrží nerozkliknout! :-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:34
Reakce na Jehelníček:

v tomto pripade treba: ahoj, pisu pro casopis Rolling Stone a chci s tebou udelat rozhovor :D

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:38
Reakce na Lilly_Ku:

Vy se neztratíte!

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 11:54
Reakce na Lilly_Ku:

Haha, něco podobného už se mi taky párkrát stalo a mám z toho jediné ponaučení - buď bude iniciativa od chlapa, nebo nic. Protože když se náhodou stane, že jsem iniciativní já, tak to dopadne stejně - nic. Jako samozřejmě bych ti přála, aby se ozval, ale tohle je prostě má zkušenost (kdybys ho zajímala, tak ti odpoví hned, tak to je).

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 12:02
Reakce na Olinka:

jasne! ja to nijak nehrotim, v podstate by mi stacilo, abych videla, ze tu zpravu cetl, zadna odpoved taky odpoved, ze :) 

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 12:07
Reakce na Lilly_Ku:

Aha, aby ti bylo jasné, že to četl a nechce, protože co když to nečetl, ale chtěl by? :-D 

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 12:20
Reakce na Olinka:

ano, mam rada jasno :)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 12:35
Reakce na :

abych to uvedla na pravou miru: tohle je amatersky muzikant, co hraje po berlinskych barech a klubech a na fejsu ma 85 fanousku, takze rozhodne zahlcenej postou neni. spis hadam, ze na ty svoje stranky proste dlabe. 

ja mam trochu problem s tim, ze nikoho odlovovat nechcu, kor potom, co jsem ho uz kontaktovala. mam spatnou zkusenost se vztahama, ve kterych jsem na zacatku byla az moc aktivni, takze tohle byl vrchol iniciativy, kterou jsem byla schopna vyvinout. ne z nejakyho kalkulu, spis pocitove.

toz tak :)