Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 16:59

Dekuji vsem za podnetne prispevky k akci past na mys!

Tu zpravu jsem mu prave schvalne poslala na pages a ne na osobni profil, protoze vim o problemu se slozkou dalsi zpravy. Na pages by teoreticky mela dojit normalne do prijatych. Tak uvidime. Damy diky, budu vas informovat, bude-li o cem! :D

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 17:33
Reakce na :

Tak moc držím palce do budoucnosti!
Přesně, tyhle vnitrofiremní personální šarvátky jsou vždy výsledkem nezvládnutého managementu, ale málokterý vedoucí je schopný to přiznat. V jedné firmě jsem byla svědkem celého procesu... od skvělého kolektivu k naprosto rozpadlé skupince navzájem se pomlouvajících a nespolupracujících individuí. Smutné a vyčerpávající.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 17:47
Reakce na Lilly_Ku:

tak držim palce, aby se to nějak slibně rozvinulo, nejhorší jsou tyhle úvahy a začít se v tom nimrat, co když mu to náhodou nedošlo a člověk už v tom jede a píše další zprávu atd., ale na to vy my nepřijdete úplně ten typ :-D

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 17:58
Reakce na Lilly_Ku:

Taky bych jeste zasla na nejaky koncert, jak radila Viktorka, pri druhem setkani uz by to melo byt jasnejsi. Si to kafe nebo drink date hned  Fakt to vypada, ze si to neprecetl. 

Ja jsem si nedavno FB zaridila jenom kvuli tomu, ze nova skola, kam chodi syn, komunikuje hodne pres FB (coz se mne osobne moc nelibi, ale co nadelam) a pri te prilezitosti jsem si tam tedy pridala kamarady, se kteryma se stykam. No co vam budu povidat, messenger na telefonu nemam, protoze mi vadi, kolik informaci si FB pres aplikaci vydoluje, na pocitaci se divam jen letmo, jestli tam neni neco ze skoly - nekolik zprav mi tam taky viselo dost dlouho - vetsinou az kdyz mi kamaradka rekla, jestli jsem jeji zpravu cetla :D 

Tak mozna je to podobne ztraceny pripad  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 18:08

když jsou tu teda ty stížnosti a navíc pánské téma, tak si stěžuju na sebe, že při jakémkoli kontaktu s hezkými muži přepnu na mód "opravdu blbá slepice", melu blbosti, za které bych si nafackovala v té vteřině, kdy ze mě vypadnou, a zpravidla se stávám navíc nemotornou. jsem prostě na zabití!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 18:22
Reakce na Jiná Realita:

asi vás to moc neutěší, ale já tím trpím chronicky celý život a vdala jsem se i nějaký ty děti mám, takže to asi nebude uplně na závadu:P

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 11. ledna 2017 19:46
Reakce na Jiná Realita:

Obávám se, že to je úplně normální....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 10:10
Reakce na Jiná Realita:

Potvrdzujem je to úplne bežné, mne sa to stáva pri kontakte s cudzími ľuďmi, nielen s chlapmi. Začnem splietať tretie piate cez deviate, som v strese a ešte si to potom dlho vyčítam. 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 10:24
Reakce na Jiná Realita:

Normálka. Ani nemusí být hezcí. A kolikrát ani ne muži.  Stačí nějak pro mne důležití lidé. Melu páté přes deváté, slyším, jaké blbosti říkám a nejde to zastavit, naopak melu čím dál víc.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 10:36
Reakce na Sweet Potato:

stále si myslím, že to je lepšia varianta, ako že ja pre zmenu nehovorím vôbec nič, len blbo kukám, prípadne úsečne odpovedám na priamo položenú otázku. Potom o mne hovoria, že som chladná a povýšenecká. Tak si vyber

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 10:48

Mám kamarádky, které tvrdí, že nerozlišují, jestli je jejich kamarád chlap nebo ženská. Moc se mi to nechce věřit, máte to některá taky tak? Já tedy, i když to bude sebelepší kamarád, si furt uvědomuju, že proti mně sedí (nebo stojí) chlap. Jedinej kámoš je o tolik starší a nehezký, že to u něj nevnímám. A to je mi přes padesát! Taky s nima přece neprobírám to samé jako s kamarádkou-ženskou.

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 10:55
Reakce na MP Marge:

Já mám na to svou teorii - že když ten chlap cítí zájem a má ho sám, tak se angažuje. Když se musíš angažovat ty, tak buď zájem nemá => marný, nebo je to trouba a pak se můžeš snažit, jak chceš, ale => marný. Ono to trochu zavání tím sedávej panenko v koutě, ale spíš je potřeba balit "nenápadně", aby si ten chlap myslel, že na to přišel a může za to sám... (Bohužel to neumím, teprve se to učím.)

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:04
Reakce na Marbuša:

Tak já samozřejmě rozlišuju chlapy a ženské, ale probírám s nimi prostě ta témata, co máme společná (nedělím mužská/ženská, prostě na co dojde řeč). Někteří kamarádi mi připadají fyzicky přitažliví a někteří vůbec ne, ale že je to chlap, to si teda všimnu vždycky :-)

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:04
Reakce na Marbuša:

Mám kamarádky, které tvrdí, že nerozlišují, jestli je jejich kamarád chlap nebo ženská. Moc se mi to nechce věřit, máte to některá taky tak? Já tedy, i když to bude sebelepší kamarád, si furt uvědomuju, že proti mně sedí (nebo stojí) chlap. Jedinej kámoš je o tolik starší a nehezký, že to u něj nevnímám. A to je mi přes padesát! Taky s nima přece neprobírám to samé jako s kamarádkou-ženskou.

Tak iste - menštruačný cyklus s nimi nepreberám - ale inak to mám tiež tak.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:10
Reakce na Olinka:

ja si vsechny svoje dulezitejsi byvaly vztahy (dva delsi, jedne kratsi) nabalila sama. ne ze bych je nejak stalkovala, ale proste jsem dost jasne a cilevedome davala najevo, ze mam zajem o vztah.

musim rict, ze minimalne u toho posledniho se mi to fakt nevyplatilo, panc kdybych nebyla tenkrat na zacatku tak aktivni a trochu vnimala i reakce druhe strany, vubec nic by z toho nebylo a ja bych si usetrila celkem dost zbytecnych trabli..

cimz jsem chtela rict, ze souhlasim s tim, ze je dobry nechat prostor i druhymu.

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:22
Reakce na Marbuša:

Samozřejmě rozlišuju.  A když mám náhodou pocit, že nerozlišuju, zjistím, že rozlišuje on. Pak už samozřejmě nerozlišovat tuplem nejde. 

Kdysi jsem měla opravdu hodně blízkého kamaráda, jak bráchu, řešil se mnou své lásky, trable. Říkala jsem, že nám to tak funguje, protože si nikdy nevšiml, že jsem ženská. No, setkali jsme se po letech a on se mi vyznal! Naprostá rána, v podstatě jsem musela přepsat své soukromé dějiny!

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:24

Já nejsem typ na intrikaření obecně a vztahové hrátky konkrétně. Pokud se mi nějaký muž líbil, neměla jsem problém ho někam pozvat, stejně jako takové přímé pozvání přijmout, pokud jsem měla zájem. Ale jak kolem mne někdo brousil jako kolem horké kaše, nikdy jsem to nepoznala, musela mne na to např. nedávno upozornit kamarádka. Ušetřilo mne to spousty srdcervoucích vyčkávání na správnou dobu, správný krok, první pusu apod.; o co mne to připravilo, to samozřejmě nevím.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 11:24
Reakce na Marbuša:

Asi záleží, jak to ta kamarádka myslí. Jestli to myslí tak, že o kamarádech ani v tom úplně nejmenším ani v nějaké alternativní realitě neuvažuje jako o potenciálních partnerech, tak to mám stejně a fakt v tom nerozlišuju, čím je zrovna pánbůh vybavil.

Pokud jde ale o volbu témat, tak to pro mě roli hraje a samozřejmě i některé diskuze se z logiky věci odehrávají trochu jinak, protože chlapi myslí trochu jinak, tam si to teda samozřejmě uvědomuju a rozlišuju.