Amen!
Stěžovací vlákno
On je ještě problém, že zprávy od lidí, co nemáte v přátelích, chodí do jiné složky (další zprávy) a ne vždy se pak ukáže upozornění, že máte novou zprávu.... Já takhla na zprávu od známé přišla skoro za měsíc a čirou náhodou.....
přesně tak. to, že má 85 kontaktů, svědčí o tom, že tím fejsem zase tak nežije. pak taky záleží, jestli je to "page" nebo osobní profil, či jak se tomu říká - to ovlivňuje kam ty zprávy chodí, pak taky jestli to má v mobilu jako apku. pokud má 85 kontaktů nebo fanoušků, tak asi nebude zahlcenej zprávama od fanynek a máte určitě šanci, až/pokud si to přečte. taky jestli je to "page", tak má možná někde osobní profil - já bych mu tam dala pár lajků a nějakej komentář a vidělo by se :)
jak rikala moje prababicka, kdo to kdy videl, aby past behala za mysi.
takze aktivita ano, ale je potreba ji smerovat ke strojeni tech pasti.
jinak na podobne tema, vcera mi osmileta dcera sverila sladke tajemstvi, ze se do zamiloval spoluzak - tridni zlobysek jako vzdy (v tomto veku jeste primereny vyraz). nevedela, co s tim, protoze ona jeho nemiluje, ale chce s nim kamaradit. ale velkou starost mela z toho, ze to uz rekl Marcelovi a ten to jiste vsem vyslepici, takze dnes to bude vedet uz cela trida a bodou se ji smat. (a to prosim nechtela rict ani mne, protoze uz to vedel tatinek a tim by to uz nebylo tajemstvi).
to je hezky prislovy.:-D
musim doporucit svuj nejnovejsi objev: vyplachovani nosnich dutin slanou vodou. zacla jsem s tim ted pri poslednim nachlazeni a uzdravila jsem se citelne rychleji nez kdy predtim. vyplach se doporucuje provadet i preventivne, tak ted kazde rano leju :)
Zrovna jsem to chtěla doporučit, jak to tu pročítám. Konvička je skvělá a naučí se to i malé děti, podle mě od cca 3 let. Je to vynikající i na zánět dutin. Já to ještě kombinuju s kapkami do nosu od ATOK, taky moc fajn věc.
Mamka se nechává očkovat proti chřipce už asi 20 let a moc si to chválí. Já přestala po prvním otěhotnění, předtím jsem byla očkovaná asi 3x. Kolegyně manžel pravděpodobně na očkování proti chřipce zemřel
Nahodou ja jsem tu mys hezky zacvakla, stacil jen jeden vypad, takze bych to pasivni cekani na korist tolik neprecenovala.
tak pasivni asi ne, spis to strojeni pasticek chapu tak, ze by Lilly_Ku mela navstivit nejaky dalsi koncert a nahodou pak iniciativa k dalsimu setkani vyjde od mysky;-)
Haha, něco podobného už se mi taky párkrát stalo a mám z toho jediné ponaučení - buď bude iniciativa od chlapa, nebo nic. Protože když se náhodou stane, že jsem iniciativní já, tak to dopadne stejně - nic. Jako samozřejmě bych ti přála, aby se ozval, ale tohle je prostě má zkušenost (kdybys ho zajímala, tak ti odpoví hned, tak to je).
Ze jo!? Moji pratele se nekdy divi, proc zrovna ja jsem tak neochotna udelat prvni krok, kdyz se mi nekdo libi, protoze me znají jako extrovertni, asertivni a se smyslem pro humor, pro kterou by to dle jejich mineni nemel byt problem. Jenze to je tim, ze kdykoliv jsem v minulosti byla iniciativni ja, tak to VZDYCKY dopadlo blbe - fakt vzdycky. Takze ja jsem se taky adaptovala spis na tu pasticku ![]()
Zrovna jsem to chtěla doporučit, jak to tu pročítám. Konvička je skvělá a naučí se to i malé děti, podle mě od cca 3 let. Je to vynikající i na zánět dutin. Já to ještě kombinuju s kapkami do nosu od ATOK, taky moc fajn věc.
Mamka se nechává očkovat proti chřipce už asi 20 let a moc si to chválí. Já přestala po prvním otěhotnění, předtím jsem byla očkovaná asi 3x. Kolegyně manžel pravděpodobně na očkování proti chřipce zemřel
Vy jste mě tady všechny ta nahlodaly, že jsem si včera tu konvičku objednala taky. Tak doufám, že se s mojí šikovností neutopím. A taky doufám, že mi ji pošlou rychle, už mě ta nekonečná rýma fakt nebaví.
Chce to chtít
. My jsme to doma všichni zvládli bez újmy na zdraví na poprvé nad vanou. A pak vydržet, než si "osaháš" všechny varianty a pocity u toho. Přeju brzké uzdravení!
Na takove traparny vazne nemam cas!![]()
Ak nie ste na fb priatelia, tak mu správa príde do iného priečinku ako ostatné a nezobrazí sa mu ani v zozname nových správ. Nevieš si predstaviť, koľko ľudí ani nevie, že tam má na takéto správy ešte jeden priečinok a ten nekontroluje vôbec. Začala by som pokusom pridať si ho do priateľov a ak to prijme, potom písala správu.
On je ještě problém, že zprávy od lidí, co nemáte v přátelích, chodí do jiné složky (další zprávy) a ne vždy se pak ukáže upozornění, že máte novou zprávu.... Já takhla na zprávu od známé přišla skoro za měsíc a čirou náhodou.....
píšem si....najprv čítať, potom písať, nie naopak...![]()
A nemohla mu ta zpráva spadnout do dalších?
Jinak se mi pravidelně stává, že mi ZLO "zapomene" nahlásit, že mi něco přišlo a já si pak přijdu jak blbec, když to najdu třeba až za týden .. (podotýkám, mám jak Messenger, tak fb aplikaci, tak ty jejich pages, nebo jak se to jmenuje)
Šmarjá kde to pracujete? Jako taky mám za sebou zajímavé nekolegiální historky, ale u vás to vypadá jako naprosto rozložený kolektiv...
Taky vás něco dlouho nerozhází a pak se necháte vytočit naprostou kravinou?
To, že blbě myje myčka je u mě už běžný problém. To, že přestal fungovat vysavač, no... holt tu bude ještě chvíli bordel. To, že půlka žárovek v domě nesvítí... no doufám, že až se ve tmě přerazí domácí pán, něco s tím udělá. Že pod stromečkem nebyl papír a vosk je všude, no moje blbost, měla jsem to zkontrolovat. Furt dobrý. Ale pak jsem otevírala krabičku s uchošťourama a jak byla plná, ty vyskočily ven a byly po celé koupelně... Tak už dobrý, už nemlátím hlavou do zdi, vysavač jsem neroztloukla, uchošťoury jsou uklizené a asi si dám panáka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.