Já jsem zvědavá na pokračování, si pořád myslím, že si to na tom facebooku prostě nepřečetl (beru to podle sebe) a že se nějaké reakce dočkáte :-).
Stěžovací vlákno
Ja na "ciste"pratelstvi mezi zenou a muzem neverim.
A nebo sem nemela stesti a nepotkala chlapa ktery se se mnou chtel jen kamaradit.:-D
Dokonce i gay byl "podvodnik"a chtel meho ex.:-)
To vypadá na dobrou historku, prosím, vyprávěj.![]()
radsi ne.![]()
Nektere historky ze zivota vymazavam,tohle bylo tak hluboko,ze sem to i editovala.:-D
Teda jak na boží mlýny nevěřím (podle mě melou straašně pomalu), tak u pana kolegy se to teda povedlo!
Jasně, témata taky nemám se všema holkama stejné. Ale: Zkoušely byste si třeba před kamarádem nové šaty, že byste se svlíkly do prádla jako před kámoškou? Já mám pocit, že nás příroda tak prostě vybavila, že to v tom podvědomí furt je, že já jsem ženská a on chlap. A přitom se mi vůbec nemusí líbit.
nez sem stihla odpovedet tak jste to smazala.:-)tak ono o nic nejde,jen sem vyjadrila poznatek,ze vlastne ani gayum se neda verit,ze je to ciste pratelsvi.Tehda kdyz to vyslo najevo,ze vlastne se mnou kamaradi jelikoz je zamilovany do meho ex tak proste "pratelstvi"skoncilo.Jen nejak vubec natu dobu nevzpominam rada.
No já jsem nechtěla bejt vlezle zvědavá.
Taky kamarádství muž x žena musí tolerovat partner, žejo. Když doma řeknu, že jdu s kámošem na kafe a pak s ním půjdu vybírat pro něj kalhoty, tak by to asi každej nedal. Já to tedy zatím nezkusila![]()
Ehm, to by som nikdy nespravila ani pred kamoškou.
Ale to nie je celkom o tom, že neviem, že je to muž alebo žena, to je o tom, že ten vzťah je rovnaký.
Taky kamarádství muž x žena musí tolerovat partner, žejo. Když doma řeknu, že jdu s kámošem na kafe a pak s ním půjdu vybírat pro něj kalhoty, tak by to asi každej nedal. Já to tedy zatím nezkusila![]()
Prosím, aký je presný čas? Mám nejaký problém, mne to stále ukazuje rok 2017.
Já mám na to svou teorii - že když ten chlap cítí zájem a má ho sám, tak se angažuje. Když se musíš angažovat ty, tak buď zájem nemá => marný, nebo je to trouba a pak se můžeš snažit, jak chceš, ale => marný. Ono to trochu zavání tím sedávej panenko v koutě, ale spíš je potřeba balit "nenápadně", aby si ten chlap myslel, že na to přišel a může za to sám... (Bohužel to neumím, teprve se to učím.)
Souhlasim do puntiku.
nno nevim.. jit s kamaradem opacneho pohlavi na kavu v tom nevidim nic divnyho, ale travit s nim cely den nebo jit do kina na neco na co by chtel jit muj partner, ale jdu ve dvojici s jinym?:-O to bych neudelala v prve rade teda ja sama, protoze ten cas travim rada s partnerem/rodinou, rada s nim sdilim zazitky.. a mrzelo by me kdyby to sam videl jinak. jasne u studentu nebo zas po 30 letech manzelstvi to bude rozdil, ale obecne kdyby partner travil vice casu s kamaradkou nez se mnou, videla bych to cerne. bez ohledu na letopocet
Jo, máme rok 2017:-) Já mám manžela v pohodě (no taky po těch letech!), ale na kafe nebo na skleničku se nás vždycky sejde nějak víc (z práce, z jazykovky..). Kdybych řekla, že budu celý večer trávit s kamarádem, myslím že by z toho na větvi nebyl. A přitom ho nepovažuju za žárlivce.
Jak to tu čtu, tak mě napadlo, že bych já i manžel zastříhala ušima, kdyby šlo o nového kamaráda-kamarádku. Své "staré dobré" známe a neřešíme.
Ale to jsem uhnula od původného tématu. Mentálně je mi to jedno, zda je to muž či žena, na přátelství s opačným pohlavím věřím, nesvlékám se před nikým. Protože přátelé nejsou brambory, můj vztah a diskusní témata jsou daná každou osobností víc, než tím, zda je žena či muž.
Jak to tak čtu, lidi si ty partnerské vztahy sami ztěžují a pak si stěžují ![]()
A ztěžujou si to tím, že se kamarádí s opačným pohlavím, nebo že si to navzájem zakazují?
Tím zakazováním. Kdyby po mne někdo chtěl, abych se věnovala jen mu a s kamarádem maximálně na kafe na dvě hodiny, a to ještě s jím prověřeným a nejmíň ve trojici, byl by to náš poslední rozhovor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.