souhlasim:-)a ja bych ani kavickovani ve dvojici nejak netolerovala. My si nic nezakazujem, ale proste to nedelame.
A az budu mit potrebu travit cas s jinym chlapem asi bude doma neco spatne. :-)
nno nevim.. jit s kamaradem opacneho pohlavi na kavu v tom nevidim nic divnyho, ale travit s nim cely den nebo jit do kina na neco na co by chtel jit muj partner, ale jdu ve dvojici s jinym?:-O to bych neudelala v prve rade teda ja sama, protoze ten cas travim rada s partnerem/rodinou, rada s nim sdilim zazitky.. a mrzelo by me kdyby to sam videl jinak. jasne u studentu nebo zas po 30 letech manzelstvi to bude rozdil, ale obecne kdyby partner travil vice casu s kamaradkou nez se mnou, videla bych to cerne. bez ohledu na letopocet
souhlasim:-)a ja bych ani kavickovani ve dvojici nejak netolerovala. My si nic nezakazujem, ale proste to nedelame.
Tak to na to máme stejnej náhled..
nno nevim.. jit s kamaradem opacneho pohlavi na kavu v tom nevidim nic divnyho, ale travit s nim cely den nebo jit do kina na neco na co by chtel jit muj partner, ale jdu ve dvojici s jinym?:-O to bych neudelala v prve rade teda ja sama, protoze ten cas travim rada s partnerem/rodinou, rada s nim sdilim zazitky.. a mrzelo by me kdyby to sam videl jinak. jasne u studentu nebo zas po 30 letech manzelstvi to bude rozdil, ale obecne kdyby partner travil vice casu s kamaradkou nez se mnou, videla bych to cerne. bez ohledu na letopocet
No, tak keby môj manžel išiel niekam s niekým bezo mňa, pričom by vedel, že tam chcem ísť aj ja, alebo by sa ma ani nespýtal, tak by som mu odtrhla hlavu bez ohľadu na to, akého pohlavia bol ten kamarát/ka. Detto s tým časom.
Jak to tu čtu, tak mě napadlo, že bych já i manžel zastříhala ušima, kdyby šlo o nového kamaráda-kamarádku. Své "staré dobré" známe a neřešíme.
Ale to jsem uhnula od původného tématu. Mentálně je mi to jedno, zda je to muž či žena, na přátelství s opačným pohlavím věřím, nesvlékám se před nikým. Protože přátelé nejsou brambory, můj vztah a diskusní témata jsou daná každou osobností víc, než tím, zda je žena či muž.
No asi tak.
Jak to tak čtu, lidi si ty partnerské vztahy sami ztěžují a pak si stěžují ![]()
![]()
![]()
on taky bude rozdil, kdyz spolu mladez jen chodi a vicemene ma porad kazdy svuj program, a pak kdyz maji rodinu. ono je pekny byt tolerantni kdyz travim vikendy na horach s partou kamosu a mezitim pritel navstivi rodice a kamarady ze skoly, ale pokud se staram o domov a deti zatimco druhy travi cas s nekym jinym jinde, uz to takova sranda neni. coz pozor ale plati pro obe pohlavi.
druha vec kdyz prespi muz u kamaradky, ja si nic nemyslim on taky ne ovsem ma stejny nazor i ta kamaradka? osobne kdybych byla nezadana a prespaval u me muz co ma mozna nejakou kocku ale zenaty neni, klidne bych po nem vyjela kdyby se mi libil:-) ne kazda to prizna ale neznam zadnou ktera by to neudelala...
100% urcite ne, ale ja jsem jeste optimista byt jsem byla uz mnohokrat poucena ve sve naivite, ze ani te zene neni casto vubec na prekazku kdyz je sama zadana...
A to si jako vazne myslis, ze vsichni krome tebe tady maji jen letni studentske lasky a nulove zkusnosti s ruznymi partnery jen proto, ze maji jiny nazor nez ty? Deti spolu sice jeste nemame, ale domacnost ano a 90 % volneho casu travime spolu, ovsem pro me je dulezitych i tech deset, kdy jsem se svymi prateli sama, a rozhodne na tom neni nic spatneho, naopak.
vsak ani ja na tom nic nevidim zleho co pises. rec byla o celych dnech, kine s jinou zenou a podobne. to ze muz jede na sraz s byvalymi spoluzaky a prespi tam, nebo ze ma jiny svuj vlastni program je naprosto ok a nemam s tim problem a on taky ne
No ten rozdíl pak bývá v těch dětech. Domácnost počká, zatímco jeden je tam a druhý tam. Ale když se pak volný čas (tj. mimo práci) dělí na volný čas s rodinou, volný čas s partnerem, a volný čas úplně separátně (tj. jeden, zatímco druhý drží hlídku) , tak ten separátní čas je holt tak trochu významnější - poměr pro jednoho a druhého, náplň a tak.
No, tak každá asi nie, aj keď si samozrejme viem predstaviť, že poniektoré áno.
Ono nikto netvrdí, že niektorí partneri nepodvádzajú.
Otázka pôvodne stála, že či je možné mať s mužom čisto kamarátsky vzťah. No a ja mám taký s mnohými mužmi, tak si myslím, že áno.
No a s tou rodinou, tak tam je práve naopak podľa mňa problém, že keby sme s mužom mohli vypadnúť z domu len spolu, tak trčíme doma skoro furt, alebo by sme sa zúčastňovali výhradne detských programov s večierkou o ôsmej. (No dobre, tak teraz už možno o deviatej.) Akože to je úplne super, ak nám niektorá babka povaruje a môžeme vypadnút spolu, ale ak sa prestriedame pri deťoch, že raz si vyrazí von on s kamarátmi/kami, raz ja, tak sa dostaneme oveľa viac, nehovoriac už o tom, že na rôzne druhy programov a srôznymi partiami. Lebo jasné, že niektoré máme spoločné, ale niektoré nie (ja trebárs výslovne neznášam kino, muž chodí rád, ja mám zas rada stand-upy, rockové koncerty máme radi obaja. Máme spoločných kamarátov, ale máme aj kamarátov z rôznych prostredí kde sa pohybujeme a niekedy je to na zabitie.) Takže takým, že iba spolu a max. na chvíľu na kávu, alebo ani na kávu nie by sme sa len väznili doma navzájom.
presne tak,
naviac u nas doma je taka srandovna situacia, ze muz je extrovert a nejake to spolocenske vyzitie vyslovne potrebuje, ja rada sedim vecer doma (aj dnes budem a uz sa tesim, on vypadne do prace, ja ulozim deti a mam 2 hodiny len pre seba).
takze paradoxne obcas sa stava, ze muz vyhadzuje niekam von mna, pretoze nerozumie tomu, ze rada sedim doma. ja obcas idem, su akcie, ktore si nenecham ujst, ale netrpim ani tym, ze ho nemam za zadkom, ani tym, ze on po veceroch doma nie je (asi v 90% pripadov proste pracuje). hrozne mi to takto vyhovuje a vubec neviem ako som to robila predtym.
100% urcite ne, ale ja jsem jeste optimista byt jsem byla uz mnohokrat poucena ve sve naivite, ze ani te zene neni casto vubec na prekazku kdyz je sama zadana...
Tak. Čím déle jsem už dospělá, tím více jsem (naštěstí tedy díky vztahům z mého okolí a ne vlastního) poučována ve své naivitě, že se nedivím už ničemu:-D. A stále častěji přichází v hlavě myšlenka "tak další na řadě jsem já".
To je snad názor ideální muslimské manželky ![]()
jj pravda. já teda kamarády mám a dokonce se s nimi i scházím jen o samotě ve dvou:-))) ale teda nedělám si nejmenší iluze, že kdybych jen trochu dala najevo zájem, jak by to dopadlo. vážím si teda, když se chlap vyjádří na rovinu a ustojí i to, že nemám o intimnosti zájem, takhle jednoho kamaráda, který se mi i jako chlap líbí, přesto ale nepřipadá žádný vztah v úvahu a nepřipadal ani když jsme byli nezadaní, i mám. mám ho ráda a on to bere v pohodě, akorát bylo blbý, když to jednou řekl tehdejší přítelkyni, ta nebyla ráda (se nedivím). jsou teda i pánové které jsem považovala za neškodné, ale časem to vždycky nějak vyjde najevo... přesto se s chlapama kamarádím ráda. ale dávám si bacha:-)
"Ja na "ciste"pratelstvi mezi zenou a muzem neverim.
A nebo sem nemela stesti a nepotkala chlapa ktery se se mnou chtel jen kamaradit.:-D "
Já taky na čisté přátelství mezi ženou a mužem moc nevěřím. Resp. je hodně výjimečné. Vždycky tam ve vzduchu něco poletuje. Někdy to není tak nápadné, někdy se to provalí až po letech...
takze kdyz nemam chut chodit po kavickach s jinyma chlapana nez s tim svym, nemam muzske kamarady tak musim byt muslimka? Nebo to neni normalni? Nechapu
At si kazdy travi cas jak uzna za vhodne a s kym uzna za vhodne. Ja to mam proste tak a vyhovuje mi to maximalne.
Muslimka rozhodne nejsem a dokonce mi doma ani neni nic zakazovano, obcanku mam.![]()
bohužel, ale je to tak...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.