Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:34
Reakce na crazydaisy:

tak to je podle mne zasadni: mit svoji karieru, proste neco, co mne udrzi nad hladinou. to nemusi byt jenom financne, ale taky se da do te prace trochu oprit, pokud je cloveku jinak blbe a mne to treba trochu pomuze. 

podepisovat neco, co nectu, nebo tomu nerozumim, tak to ani nekomentuji. to neni duvera, ale nebetycna blbost.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:37
Reakce na continuity:

Tak ono je to i o tom, že ty vztahy začaly většinou hodně brzo ( já se vdávala kolem 20) a v podstatě jsme byli oba ještě nevyzrálé osobnosti, a za ty roky jsme se trošku změnili, co si budem povídat. Jako ukočírovat to šlo, nebýt toho zásahu, tak věřím, že jsme spolu dál. U nás problém v sexu tedy rozhodně nebyl :). Ale já neuměla takové to - jé, to je úžasný, jak jsi to dokázal, jak jsi to udělal, a nemohl bys tohle udělat ty, umíš to líp... atd. Já jsem člověk, co se snaží být samostatný a soběstačný a to mi nakonec podrazilo nohy. Protože když to mladá paní "praskla" schválně u nich doma, a pak to tedy prasklo i u nás, tak mi bylo řečeno - no podívej, ty jsi samostatná, soběstačná, ty to zvládneš, ale co ona, chudinka, kdyby zůstala sama... to nejde.

Takže prostě jsem zjistila, že já, hrdá na to, že jsem nikdy chlapovi nepodkuřovala, páč jsem si myslela, že to chlap jako takový nepotřebuje, jsem dojela na to, že jiná ze sebe udělala ubohou chudinku, která bez pevného chlapského rámě prostě nepřežije.

Jo že by přežila, a velmi dobře, to ví všichni, jen ne ex. No, dneska už se tomu směju, ale tehdy jsem si připadala jak největší pitomec.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:48
Reakce na Torrah:

ja jsem mela doma na gauci zhroucenej uzlicek nervu v depresi a mne nebylo o moc lip, regulerne jsem se sesypala, nad hladinou mne drzela kamaradka psycholozka. no hrabala jsem se z toho asi dva roky, ale nakonec si rikam, ze je dobre, ze to dopadlo jak to dopadlo.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 21:54
Reakce na continuity:

Tak já taky neodkráčela s písní na rtech. Ale co mi zbylo, když už to tak dopadlo, musela jsem nějak existovat, chodit do práce a tak. Nebyla to pěkná doba, nevzpomínám na to ráda a už vůbec ne často. Dneska budu mít asi po dlouhé době zas těžké sny. A to už je to hafo let.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:00
Reakce na Torrah:

tak ono je to blbe tema, ale to co se stalo, mi nevadi, je to za mnou, to neresim. ale zrovna dnes se muze ptam, jestli vubec chce abych za nima na ty hory dojela, protoze se nejak osival. trochu ve mne hrklo jak to tady probirame a on rika: no vis, ja budu mit na starost deti a jeste na krku tebe (je to chalupa bez vody a elektriny, kde se jde asi 2kilaky pesky od horni stanice lanovky - kamarad to dnes s dvema klukama sel na skialpech hodinu a navic netece voda ani ve studance, takze budeme asi topit snih.) 

(zadny divoky sex se dvema detma a na spolecny nocleharne, kde je asi 10C, opravdu nehrozi).

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:05

Moje kamarádka zavětřila větší problém, když manžel začal básnit o nové kolegyni - prej jak je pořád dobře naladěná, pořád se směje a tak... Kamarádce bylo 40, kolegyňce ani ne 25, samozřejmě bez závazků a starostí s tím spojených. Takhle, jako svobodná jsem taky měla skoro pořád dobrou náladu a často jsem se smála ( i proto že jsem chtěla dobře zapůsobit, že ano ), protože jaksi takové ty běžné rodinné starosti ještě chyběly. Jenže ten chlap si neuvědomí, že pokud si nabrnkne mladou, bude chtít děti, pak zákonitě přijdou ty starosti a už děvče taky nebude jen dobře naladěné. Podle mě musí být v těch dlouholetých vztazích fakt hlavně vůle vydržet splu ten tzv. normální život a realisticky si uvědomit, že "motýlci v břiše" všude časem frnknou. Jo a  mimochodem - kamarádka s manželem tu krizi prozatím překonali, tak uvidíme jestli navždy. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:12
Reakce na Emerald:

no ja neviem, ja som teraz v praci dost vesela a od noveho roku sa ma traja kolegovia spytali, co som si slahla. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:14
Reakce na continuity:

Tak hlavně buďte veselá i doma

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:18
Reakce na Torrah:

"no podívej, ty jsi samostatná, soběstačná, ty to zvládneš, ale co ona, chudinka, kdyby zůstala sama... to nejde."

To je naprosto klíčový okamžik  Silná osobnost  - která už tím, ať si to (on) přizná nebo ne, občas chlapovi leze na nervy, protože ho vlastně nepotřebuje... proti něžné květince, která by bez něj bídně zahynula (a mužské ego se tím pomyšlením tetelí a nafukuje, i kdyby měl IQ 150). Stačí vhodně přiživit ty pocity a je to v kapse  

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:20
Reakce na Emerald:

no doma se mi taky ulevilo, ale tak doma vedi proc

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:20
Reakce na barbucha:

Přesně tak. Je vymalováno.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:25

A dost, už mě ta depresivní ikonka štve, jdu do nějaké veselejší.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:44
Reakce na barbucha:

Ty jsi ale nepsala, že na kávičku s jiným chlapem nemáš chuť - řekla jsi, že bys to kávičkování netolerovala  To je poměrně razantní přístup... A jít s chlapem (jiným než manžel) na to kafe přece ještě neznamená, že vztah není v pořádku? Teda mně to tak závadný nepřipadá... 

No nic, souhlasím aspoň v tom, nechť se každej zařídí dle svýho gusta 

ano,netolerovala bych mu to.:-)Kazda tady vychazime ze zkusenosti a situaci ve kterych jsme.Logicky-utrzkovite.

Ono by taky bylo dobre zminovat,zda ten kamarad/ka je stary z drivejska nebo novy.

Muj muz kdyz jsme se pred 18lety seznamili tak zadne kamaradky nemel takze kdyby zitra prisel s tim,ze jde s Janou na kafe tak bych asi koukala jak z jara a logicky by asi nebylo neco v poradku.(to snad uznas i ty)

Proste to nedelame aniz by jsme si to zakazali.

Jinak ja mu duveruju,nikdy mi nedal duvod k nejakym pochynostem i casto pracovne cestuje na delsi dobu a rozhodne se doma zarlivosti neuziram.Ale vseho s mirou.

Ja to u jinych neodsuzuju,sama bych dokazala jit na kafe a vim,ze by o nic jineho neslo,ale za druhe ruku do ohne nedam.;-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 22:49
Reakce na Emerald:

ufff tak to je taky "dobra"historka s tim gayem.

Asi to nebude zas tak ojedinele.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 23:04
Reakce na Brioso:

Musím říct, že jsem teda dost překvapená z toho, že má někdo problém s tím, že jeho polovička jde sama někam s opačným pohlavím. Mám hlavně mužské kamarády a bežně s nimi chodím na pivo. I jednotlivě. A stejně tak přítel má kamarádky a chodí s nimi ven. Asi si nedokážu představit, že jen kvůli tomu, že mám dlouholetý vztah, tak bych se měla přestat vídat s některými kamarády, se kterými jsem byla vždy zvyklá vídat se jednotlivě.
Dodávám, že jsme spolu s přítelem přes 5 let a přes 3 roky spolu bydlíme.

Tohle,ale bude zrejme to klicove.Tezko se asi prestanu kamaradit jen z duvodu vztahu (i kdyz nekdy to vysumi samo,treba jen z duvodu casoveho)

Ale nove vztahy byste navazovala a pak prisla domu,ze mate noveho kamarada?

To si trochu neumim predstavit.:-)

Offline Tak Betty
6138 příspěvků moje polička 12. ledna 2017 23:07

Chtěla jsem si napsat do profilu rok narození, no a ta moje cifra v nabídce není. Asi jsem pro tenhle web

přestárlá. Mám mít z toho depresi?

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 07:20
Reakce na Torrah:

A dost, už mě ta depresivní ikonka štve, jdu do nějaké veselejší.

Tyhle lucerničky mi připomínají Broučky. ... a spali a spali a spali.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 08:51
Reakce na Tak Betty:

Dej tam věk, na který se cìtíš :-)

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 09:05

Proč bych neměla získávat nové přátele jen proto, že mám manžela? To mi přijde dost ujetý. Stejně jako mi přijde dost ujetý to přesvědčení a přesvědčování tady, že až se mi to jednou stane, tak změním názor. Uklidním vás, už se stalo, ale já jsem holt nepoučitelná a pokud chci, aby se ke mě partner nějak choval, musím se tak taky chovat k němu.

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 13. ledna 2017 09:31
Reakce na Tak Betty:

Haha, musela jsem se jít přesvědčit, opravdu!!! Já se teda vejdu s rezervou, ale chápu, že někdo ne....to dělal nějaký absolvent asi :-)

Jinak já mám mužské kamarády (z velké části se rekrutují z mých "ex"), muž má kamarádky, nevadí mi, když s nimi jde na kafe, ale třeba kino už by mi opravdu přišlo divné. Asi bych teda nic neřekla, ale byla bych ostražitá.  :-) Je to hodně i o tom, že když má člověk práci a děti, do toho ještě nějaký koníček, toho času "na víc" je opravdu málo, takže už hrozně zvažujete, kam ho investujete. A pokud můj muž usoudí, že nejlepší investice je nějaká jiná slečna/paní, tak by mě to trochu mrzelo. A kdyby to byla nějaká "nová", tak budu ve střehu dvojnásob. 

Taky mi jeden ex utekl za "kamarádkou", ale kvůli tomu nepodezřívám toho současného.