Tak ono je to i o tom, že ty vztahy začaly většinou hodně brzo ( já se vdávala kolem 20) a v podstatě jsme byli oba ještě nevyzrálé osobnosti, a za ty roky jsme se trošku změnili, co si budem povídat. Jako ukočírovat to šlo, nebýt toho zásahu, tak věřím, že jsme spolu dál. U nás problém v sexu tedy rozhodně nebyl :). Ale já neuměla takové to - jé, to je úžasný, jak jsi to dokázal, jak jsi to udělal, a nemohl bys tohle udělat ty, umíš to líp... atd. Já jsem člověk, co se snaží být samostatný a soběstačný a to mi nakonec podrazilo nohy. Protože když to mladá paní "praskla" schválně u nich doma, a pak to tedy prasklo i u nás, tak mi bylo řečeno - no podívej, ty jsi samostatná, soběstačná, ty to zvládneš, ale co ona, chudinka, kdyby zůstala sama... to nejde.
Takže prostě jsem zjistila, že já, hrdá na to, že jsem nikdy chlapovi nepodkuřovala, páč jsem si myslela, že to chlap jako takový nepotřebuje, jsem dojela na to, že jiná ze sebe udělala ubohou chudinku, která bez pevného chlapského rámě prostě nepřežije.
Jo že by přežila, a velmi dobře, to ví všichni, jen ne ex. No, dneska už se tomu směju, ale tehdy jsem si připadala jak největší pitomec.