Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:47

Kokoska preju hodne sil, hlavne psychickych, at to zvladnete. Vratily se mi vsechny vzpominky na peci o tchyni, kterou nam vratili z mekoliksmesicniho rehabilitacniho pobytu jako lezaka. Bylo to fakt tezky. Pozadala bych obvodacku at tatinkovi napise domaci peci o ty vredy a to denne vcetne svatku. Taky muze napsat poukaz na pleny nebo podlozky. Tchyne mela otevrenou pistel a sestra chodila prevazovat a cistit denne. V pujcovnach se da pujcit hrazda k posteli, treba to pomuze s polohovanim.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:53

Ignis ty jo, to není zas taková prkotina. Ať to pěkně srůstá!

Offline Kokoska
34798 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:57

Ginger jo, bude chodit sestra, ale o vikendech asi ne. Pomucky napise, v tom neni problem. Na tu hrazdu se podivam, ale oni maji takovy stary valendy, odklapeci s uloznym prostorem, kdovi, jestli by to tam slo zabudovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:10

Kokoska určitě jde půjčit i celá ta "nemocniční" postel, ale asi to bude dost stát. Myslím, že s tímto by ti mohl pomoct ten domácí hospic, i když vím, že přímo takové služby nepotřebuješ. Neposkytují třeba i nějaké poradenství? 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:13

Kokoska to je fajn, ze uz mate domluvenou tu sestru. Jinak se da pujcit i cela postel a mozna i na poukaz od doktora. Akorat teda nevim, kam pak dat tu valendu. No preju hodne stesti.

Offline Kokoska
34798 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:22

Evaeva Ginger postel by se pujcit dala, ale to by se musela vystehovat pulka nabytku, ktery moje mati-hromadic natahala ze stareho bytu s trojnasobnou rozlohou. Nemate predstavu, jak to u nich vypada. A nutit je k nejakym manevrum ja teda nebudu, to by znamenalo hadku s mamou, jeste by z toho mela dalsi mrtvici. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:29

Kokoska to je jasné, přecejen to není tvůj domov, ale jejich. Třeba půjde instalovat aspoň ta hrazda. Je to hrozný, člověk toho má dost jen z té péče a stresu a ještě musí zařizovat tyhle věci okolo.

Online letfenixa
10850 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 05:14

Kokoska je mi ľúto, čo prezivas, želám ti pevné nervy a tatinkovi zotavovanie. 

Offline 0zero7
11821 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 06:19

Janulik03 docitam, tvuj tatinek vypada uplne jak muj dedecek! Moc me to mrzi, drz se  

Offline 0zero7
11821 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 06:36

Vsem hodne sil To je teda...

Kokoska snad to dopadne dobre! Tolik starosti a stresu. Drzim palce

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 08:56

Evaeva Kokoska díky

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 09:14

Jen mě napadla jedna připomínka k té nemocniční posteli, kdyby třeba někdy někdo potřeboval. My ji koupili na nějakém bazoši a byla to skvělá investice, opravdu hodně to pomůže jak pro pacienta tak i pro pečovatele. No a pak po několika letech jsme ji prakticky za stejnou cenu zase poslali dál. Takže to je varianta k těm půjčovnám.

Offline Biely kvet
4149 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 12:55

Syn je, dúfam, z najhoršieho vonku. Pľúciar mu povedal, že také pľúca, ako mal on, keď ho prijali, ešte nikdy nevidel na živom človeku. Teraz sa postupne dozvedá od sestričiek a doktorov, že neverili, že prežije. Podávali mu látku, zvanú aktylíza,  pri ktorej je vysoké percento úmrtí a ani ju nemôže dostať každý. Predpoklad je silné srdce, dobrý krvný obraz, žiadne operácie a zlomeniny predtým....Z toho psychického vypätia posledných dní som hrozne unavená, ale šťastná, že to dal. Na jar prekonal covid a pred mesiacom dostal prvú vakcínu a odvtedy mu nebolo dobre. Takže tú masívnu embóliu pľúc má určite z toho. Už ma nikto nikdy nepresvedčí, že je to neškodné. Keby som mohla vrátiť čas, už by sme sa ani my s manželom očkovať nedali. Nechcem tu robiť žiadnu kampaň, píšem len svoj názor, tak ma, prosím, nekameňujte.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. srpna 2021 13:02

Biely kvet to jsou skvělé zprávy, jen tak dál

Offline viktorka_od splavu
49235 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 13:06

Biely kvet mam velkou radost

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 13:34

Biely kvet Mám obrovskou radost, že to dopadlo dobře. Moc to přeju tobě i synovi. Alespoň nějaké dobré zprávy.

Kolem sebe mám poslední dobou samé špatné zprávy. Maminka od jedné kamarádky dostala akutní leukémii, dávají jí čas v řádu dní. Tatínek od druhé kamarádky chodí na chemo, psychicky to nedává a ještě se přidaly potíže asi neurologické. Zapomíná, neví, kde je a další potíže. Umřel kluk od nás z posilovny 32 let

Tady čtu samé zdravotní problémy. Od pacientek slyším jednu hrůzu za druhou a už to dávno není nic o covidu. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 13:54

Renusatko Nejsi v tom sama u nás bolest, slzy a zmar. 

Online Tabea
8067 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 14:11

Biely kvet mám radost, že se synovi daří líp

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 14:32

Biely kvet to je skvela zprava,moc Vam to preju.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 21. srpna 2021 14:33

Malenge Koukám, že na bazoši opravdu nemocniční postele jsou. To je výborný typ, děkuji!