Kokoska preju hodne sil, hlavne psychickych, at to zvladnete. Vratily se mi vsechny vzpominky na peci o tchyni, kterou nam vratili z mekoliksmesicniho rehabilitacniho pobytu jako lezaka. Bylo to fakt tezky. Pozadala bych obvodacku at tatinkovi napise domaci peci o ty vredy a to denne vcetne svatku. Taky muze napsat poukaz na pleny nebo podlozky. Tchyne mela otevrenou pistel a sestra chodila prevazovat a cistit denne. V pujcovnach se da pujcit hrazda k posteli, treba to pomuze s polohovanim.
Stěžovací vlákno
Ignis ty jo, to není zas taková prkotina. Ať to pěkně srůstá!
Ginger jo, bude chodit sestra, ale o vikendech asi ne. Pomucky napise, v tom neni problem. Na tu hrazdu se podivam, ale oni maji takovy stary valendy, odklapeci s uloznym prostorem, kdovi, jestli by to tam slo zabudovat.
Kokoska určitě jde půjčit i celá ta "nemocniční" postel, ale asi to bude dost stát. Myslím, že s tímto by ti mohl pomoct ten domácí hospic, i když vím, že přímo takové služby nepotřebuješ. Neposkytují třeba i nějaké poradenství?
Kokoska to je fajn, ze uz mate domluvenou tu sestru. Jinak se da pujcit i cela postel a mozna i na poukaz od doktora. Akorat teda nevim, kam pak dat tu valendu. No preju hodne stesti.
Evaeva Ginger postel by se pujcit dala, ale to by se musela vystehovat pulka nabytku, ktery moje mati-hromadic natahala ze stareho bytu s trojnasobnou rozlohou. Nemate predstavu, jak to u nich vypada. A nutit je k nejakym manevrum ja teda nebudu, to by znamenalo hadku s mamou, jeste by z toho mela dalsi mrtvici.
Kokoska to je jasné, přecejen to není tvůj domov, ale jejich. Třeba půjde instalovat aspoň ta hrazda. Je to hrozný, člověk toho má dost jen z té péče a stresu a ještě musí zařizovat tyhle věci okolo.
Kokoska je mi ľúto, čo prezivas, želám ti pevné nervy a tatinkovi zotavovanie.
Janulik03 docitam, tvuj tatinek vypada uplne jak muj dedecek! Moc me to mrzi, drz se
Vsem hodne sil
To je teda...
Kokoska snad to dopadne dobre! Tolik starosti a stresu. Drzim palce
Jen mě napadla jedna připomínka k té nemocniční posteli, kdyby třeba někdy někdo potřeboval. My ji koupili na nějakém bazoši a byla to skvělá investice, opravdu hodně to pomůže jak pro pacienta tak i pro pečovatele. No a pak po několika letech jsme ji prakticky za stejnou cenu zase poslali dál. Takže to je varianta k těm půjčovnám.
Syn je, dúfam, z najhoršieho vonku. Pľúciar mu povedal, že také pľúca, ako mal on, keď ho prijali, ešte nikdy nevidel na živom človeku. Teraz sa postupne dozvedá od sestričiek a doktorov, že neverili, že prežije. Podávali mu látku, zvanú aktylíza, pri ktorej je vysoké percento úmrtí a ani ju nemôže dostať každý. Predpoklad je silné srdce, dobrý krvný obraz, žiadne operácie a zlomeniny predtým....Z toho psychického vypätia posledných dní som hrozne unavená, ale šťastná, že to dal. Na jar prekonal covid a pred mesiacom dostal prvú vakcínu a odvtedy mu nebolo dobre. Takže tú masívnu embóliu pľúc má určite z toho. Už ma nikto nikdy nepresvedčí, že je to neškodné. Keby som mohla vrátiť čas, už by sme sa ani my s manželom očkovať nedali. Nechcem tu robiť žiadnu kampaň, píšem len svoj názor, tak ma, prosím, nekameňujte. ![]()
Biely kvet to jsou skvělé zprávy, jen tak dál![]()
Biely kvet mam velkou radost![]()
Biely kvet Mám obrovskou radost
, že to dopadlo dobře. Moc to přeju tobě i synovi. Alespoň nějaké dobré zprávy.![]()
Kolem sebe mám poslední dobou samé špatné zprávy. Maminka od jedné kamarádky dostala akutní leukémii, dávají jí čas v řádu dní. Tatínek od druhé kamarádky chodí na chemo, psychicky to nedává a ještě se přidaly potíže asi neurologické. Zapomíná, neví, kde je a další potíže. Umřel kluk od nás z posilovny 32 let
.
Tady čtu samé zdravotní problémy. Od pacientek slyším jednu hrůzu za druhou a už to dávno není nic o covidu.
Renusatko Nejsi v tom sama u nás bolest, slzy a zmar.
Biely kvet mám radost, že se synovi daří líp ![]()
Biely kvet to je skvela zprava,moc Vam to preju.
Malenge Koukám, že na bazoši opravdu nemocniční postele jsou. To je výborný typ, děkuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články