Garfie Ano, jednosměrný.
![]()
Garfie Ano, jednosměrný.
![]()
Magráta kdysi jsme se takhle v srpnu prestehovali s dvema batolatama do baraku bez topeni. V zari prisel topenar, pobyl tyden a pak musel vzit jinou (co vic horela a bylo za ni o moc vic penez) zakazku. Vratil se v prosinci...
Magráta to ja bych si rada pritopila,nejpozdeji zitra,protoze ja topim podle teplot ne dle mesicu,ale prave jsem se dozvedela,ve firme,ze si musim pockat na naseho opravare az se vrati z dovoleny.
ty woe.....![]()
Ounz Hanka H Touché. Dokonce "vždyť ta jedna měla sladěný prádlo".
Teď jsem se nad sebou musela hluboce zamyslet
- pokud je sladěné prádlo považováno za signál sexuální vstřícnosti, ba přímo nevázanosti či podbízivosti, musím se v tomto směru ukáznit
- sladěné prádlo mám tak nějak běžně denně....
Vzpomínka na babičku, která si na tohle už tehdy před mnoha desetiletími potrpěla - "Co kdyby tě někde srazilo auto!?"
A ejhle - dnes je to chápáno jako přitěžující okolnost..![]()
moora To je teda historka! ![]()
Magráta ale já mám podobný :-) Naši přestavovali barák (za provozu), když jsem byla asi v 7. třídě a pamatuju si dodnes, že topení nám zapli 23.prosince, na moje narozeniny. Cukroví jsme pekli u přímotopu. A taky si pamatuju Vánoce, které jsme slavili s mužem během opravy bytu. On bydlel v Brně, já ve sdíleném podnájmu a dojížděl za mnou. Rozhodli jsme se romanticky uspořádat v bytě Vánoce, navzdory tomu, že tam zrovna chyběla asi dvě okna a balkonové dveře (a vůbec všechny dveře). Ozdobili jsme stromeček, roztáhli spacáky na zem...a v noci klesly teploty na -20! ![]()
Zarinya kolik máte bytě stupňů? Náš teploměr hlásí 24, tak mě překvapuje, že mluvíš o topení. U nás je topení centrální, pouští se obvykle okolo konce září, je na to nějaké pravidlo, jako když teplota klesne pod x stupňů y dní v řadě:)
Evaeva ja mam rada teplo,topim i platim si to sama a az bude od zitra 15 st tak bych si rada zatopila.
Garfie Našim vloni klekl kotel 23. prosince. Naštěstí ráno, takže táta sehnal kamaráda topenáře a bratr někde uhnal někoho, kdo jim dojel vydat ze zavřeného obchodu materiál. Velké štěstí bylo, že naši už plánovali výměnu kotle, takže ho měli koupený. I tak tam ale chudák topenář strávil krásný Štědrý den, naštěstí byl tak ochotný, že se do toho pustil ![]()
Zarinya To já nijak nezpochybňuju, jen mě to překvapilo, že je u vás bylo až tak chladno. Já v zimě taky docela topím, resp. potřebuju mít doma teplo, žádných 20 stupňů jako mají u tchánů.
Nam zacal tect bojler vloni na podzim, nekdy v rijnu - listopadu, tak jsme to taky menili komplet s kotlem a meli jsme velke stesti, ze tomu cloveku, ktery to delal, odpadla jedna zakazka, jinak jsme prisli na radu az nekdy v unoru. Ty spotrebice si umej vybrat, kdy kleknou, lednice zase zasadne v lete a pracky pockaj na plny kos pradla po dovolene a prvni davku s napustenou vodou uvnitr.
Kokoska to potvrzuju, mě včera klekla žehlička. Jsem ve stavu, že už nemám, co nosit. Naštěstí je dneska teplo a můžu si vzít tenké kalhoty - jediné zbývající![]()
Zarinya To já nijak nezpochybňuju, jen mě to překvapilo, že je u vás bylo až tak chladno. Já v zimě taky docela topím, resp. potřebuju mít doma teplo, žádných 20 stupňů jako mají u tchánů.
já byla minulý týden u rodičů na Vysočině a jeden nebo dva dny byla v baráku fakt ráno dost zima. Zatopila jsem v krbových kamnech. Dovedu si představit, že v bytě ve starém domě, kam třeba moc nesvítí sluníčko, teď už dost chladno je. Hlavně ta předpověď od zítřka 15 stupňů! ![]()
moora my ho máme objednaný od května, takže původně ho měli dodat na přelomu června/července, pak na přelomu července/srpna, pak před 14 dny a teď mi psal muž, že mu psal švagr, že mu psal obchodní zástupce, že PŘIJDE KAŽDÝM DNEM!! což tedy může být zas kdykoli :-)
a že se co divíme, že teď se na všechno čeká, a že na tepelná čerpadla se čeká ještě dýl
a je to
Garfie taky dobrý zážitky :-) já už jsem se začala otužovat, jeden nikdy neví
já byla minulý týden u rodičů na Vysočině a jeden nebo dva dny byla v baráku fakt ráno dost zima. Zatopila jsem v krbových kamnech. Dovedu si představit, že v bytě ve starém domě, kam třeba moc nesvítí sluníčko, teď už dost chladno je. Hlavně ta předpověď od zítřka 15 stupňů!
no přesně, je to starší dům, takže chladno tam je, i když je venku vedro (takže vevnitř jsem v ponožkách a vyjdu na zahradu a praští mě vedro :-)
možná jsme to měli nechat i zateplit
Evaeva ale zehlicku aspon koupis obratem, odneses si sama, sama strcis snuru do zasuvky, zadna velka akce neni treba. Ale ze je to teda schvalnost, to zas jo!
Já jsem měla letos jaro v bundě a u přímotopu. Rekonstruovali jsme část domu a od konce dubna do poloviny června jsme byli všichni v jedné místnosti, protože se ve zbytku domu dělaly nové rozvody topení. A ještě jsme měli v celém domě jen jeden jediný tekoucí kohoutek pouze se studenou vodou. Bylo to dobrodružný.
Tabea starý barák je jasný, na chalupě topíme někdy i v červenci. V bytě mě to krapet překvapilo.
Kokoska jo to jo. Nová už je na cestě, ale zrovna včera jsem měla i docela chuť to vyžehlit. Dneska to dopadne tak, že vyžehlím jen to nejnutnější a zbytek tu zbyde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.