Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online 999
19774 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:28

Garfie Taky mě to napadlo, že jsem to blbě napsala...

Offline Kammila
759 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:53
Reakce na barbucha:

​a za druhý - právě ty charitní organizace, můžou ti dost ulevit! Ne snad od práce samotný, voni se nepřetrhnou, ale jsou tam, s dotyčným doma... když ty máš práci atd. Aspoň jako hlídání.

​Sedím si na rukách a přemýšlím, jak moc únosné je být v internetové diskusi sprostá. Ale nechci se snížit na tvoji obvyklou obhroublou pavlačovou úroveň, tak raději nic. V oboru nepracuji, ale zkušenosti mám s blízkým okolím a klobouk dolů před těmi lidmi

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:08

Voni se nepretrhnou...no tvl.

Ty si někdy fakt nevidíš do huby, barbucha 

Online Černá kočka
1754 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:23

Kokoska Mela jsem na oddeleni nasledne pece babicku tri tydny po zlomenine a opravdu se ji podarilo postavit na nohy, i kdyz u ni to bylo jednoduche v tom, ze mela silu a touhu zase chodit, ale zazila jsem tam i jeji spolupacienty, kteri proste nechteli, rodina s nima nehnula, ale s pomoci fyzioterapeutu = cizich lidi ten krok udelali. Plne chapu i tu touhu tvych rodicu byt doma a ne v nemocnici. Oni si neuvedomuji co vsechno obnasi ta pece a starost o ne, ale takovou tu podstatu, ze se nachazi v posledni etape zivota v podvedomi asi maji a prave proto se drzi toho sveho. Tohle rozhodovani za svoje blizke neni lehke.

Jeden prakticky  poznatek, pokud tam tvuj tatinek pujde na doleceni - pohlidala  bych co ji, ta strava mi tam prisla dost na hrane, kazdy den jsme nosili neco z domu.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:45

999 to teda neni uplne prizemni. Krome toho, ze je o sikovnyho cloveka min, zmizel zas kousicek naseho zivota.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:49

Černá kočka ja to chapu, ze chteji byt doma, spolu, jak jen to pujde. Jen doufam, ze to pujde nejak zaridit snesitelne pro vsechny.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 22:58

Kammila tv barbucha ja jsem to pak zapomnela napsat, ale myslim, ze i jen to byt nekde s nemocnym je docela narocny, kdyz to neni zrovna bezvedomej v komatu. Ono i kdyz spi a zacne z toho spani stenat a neco povidat, musis na to nejak reagovat. Potrebuje jednou sednout, jednou chce vic lezet, stara se, kde ma svoje veci, i kdyz je zrovna nepotrebuje, chce napit, chce vedet, co je za den a kdy pujde k doktorovi... proste desitky malickosti, ktere kazda z nich neni prace, ale za pul dne jsi z toho v amoku, protoze se to opakuje kolem dokola, a to ani nemluvim o reseni telesnych potreb. 

Proto rikam, ze i navsteva sestry z charity treba 3x za den na hodinu, kdy na chvili muzu na toho nemocnyho prestat myslet a reagovat, by byla velka uleva a pomoc.

Offline Aranel
6578 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 23:01

Postěžuju si na lidi. Minulý týden jsem strávila na Slovensku. Hrozně mě nabilo stoupání do kopců a výhledy do dolin, krása nesmírná, i počasí vyšlo. Ale poslední večer padlo nějak víc alkoholu, došlo na diskusi o společenských tématech a kauze Dominika Feriho a já ne že jsem vykoukla ze svý bubliny, spíš jsem z ní byla vytažená za uši. A to šlo o lidi mýho věku a vysokoškolsky vzdělaný...

Vzhledem k tomu alkoholu se mi vlastně nechtělo diskutovat, zbytečně bych se vysilovala, tak jsem šla obratem spát, i s rizikem, že vzteky neusnu.

Ach jo. Jde to pomalu.

Offline Ounz
20519 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 23:07

Aranel copak? 'Beztak to chtěly, hodilo se jim to a vůbec, měly to říct tenkrát' mě z mojí bublinky vytrhuje pracovní kolektiv, často. Ale bolí to vždycky..

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 23:11

Aranel Tipnu si ... Co si myslely, opily se a šly s ním do bytu dobrovolně ... to si myslely, že se tam budou modlit?! 

Někdy alkohol způsobí značný průnik sociálních bublin!

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 07:17

Celou noc otevřené okno, ráno 8 stupňů, bolí mě v krku a odpoledne máme wellness pobyt v místních lázních.jdu do práce, snad to rozchodim.

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 07:30

Kokoska nějaká odlehčovací služba pomůže určitě hrozně moc.

K máti jezdí charita koupat otce, je ležák, do koupelny by ho nikdo nedostal. Mají nějaké speciální lůžko, které naplní vodou a vykoupou.

Offline vanilka
2163 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 07:47

konec srandy - ráno na teploměru 6 stupňů

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 08:34

vanilka K tomu bych ráda dodala, že nás čeká nejteplejší den tohoto týdne!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 08:49

to pocasi je hnus fialovej....a do toho mame rozbity topeni a uz tri tydny se neda dovolat opravari a druhy opravar je po uraze a domaci je v Recku a nereaguje na nas telefon a do toho prijdou v sobotu menit okna.

jako,nechce se mi topit v srpnu,ale jeste vic nesnasim studeny bydleni.

Offline vanilka
2163 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 08:51

Garfie jo no. Ale bude aspoň slunce! I když jen 17 stupňů..... Očekávám krásné září a říjen!

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 09:23
Reakce na Kokoska:

Proto rikam, ze i navsteva sestry z charity treba 3x za den na hodinu, kdy na chvili muzu na toho nemocnyho prestat myslet a reagovat, by byla velka uleva a pomoc.

​Ale jo, takhle jsem to taky myslela. Je to jiný, než kdyby sis soukromě platila ošetřovatelku, po který už můžeš za ten plat leccos vyžadovat... ale aspoň to hlídání se taky hodí.

Offline Aranel
6578 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 10:45

Ounz Hanka H Touché. Dokonce "vždyť ta jedna měla sladěný prádlo". Vzpomněla jsem si na jiný výlet s lidma z týhle skupiny, kdy jsem se dostala do situace těch holek. Docela jsem to iniciovala, flirtovala, oči dělala... prádlo si teda nepamatuju, bylo to na horách No a pak jsem si to prostě rozmyslela. Už v posteli. A ten kluk mě nechal bejt, i když zmatenej teda asi byl. Teď mě to nutilo přemejšlet, co kdyby mě nenechal bejt?... uf. Jasně, nějak bych to asi přežila... Ale stoupnul u mě, a po týhle páteční diskusi ještě o kousek.

(Neměl by muset nikam stoupat, měl by to bejt naprostej standard, ale není, jak vidno)

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 11:49
Reakce na Hanka H:

Někdy alkohol způsobí značný průnik sociálních bublin!

​Bohužel jen jednosměrný....

Aranel Taky mám takový zážitek, dodnes vlastně nechápu, že mi to prošlo, když zvážím všechny okolnosti. Ale on u mě taky stoupnul a vlastně mám pocit, že i já u něj (byl to proslulý lamač ženských srdcí a navíc můj šéf). 

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 11:54

a nám stále nedodali kotel začínám být lehce nervózní (jasně, ještě bychom netopili, ale přece jen jen 25. 8. a musí se to do podzimu nějak vychytat atp atp)