Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 14:48

Kokoska hlavně pohlidej ať táta zas nepodepíše nějakej reverz, díky bohu, že to takto dobře jde. Já nechci strašit, ale když se to rozjede, může to skončit i amputaci a to je teprve peklo.

Jinak by za me byla na místě debata s tvojí sestrou bez rodičů, abyste se vy dve domluvily, jak to lze zvladat a jim bych to už představila společně.

Tvoje máma si může přat cokoliv, ale status Quo je mimo realitu. teď to trvalo týden a nebylo to úplně dobrý. 

Offline Catherinne
10796 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 14:57
Reakce na Kokoska:

A uz koncim, prosim zase nejake stiznosti na pocasi a tak

​toho se klidně ujmu , jak můžu být sprostá?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. srpna 2021 15:10

Renusatko moje babička nikdy nechtěla, abychom se o ní někdy starali, bylo by jí to i hodně nepříjemné, kromě toho, že nás nechtěla zatěžovat. Na dd si i šetřila peníze. Letos zemřela v téměř plné kondici, takže je ani nevyužila. Tenhle týden jsem si na ní tolikrát vzpomněla, ještě to bude náročné se s tím vyrovnat

Ale u mužových prarodičů jsem se bála, že to mají nastavené jinak, že budou chtít, aby se o ně starala jejich dcera (ta moc nechce) a snacha (mužova maminka), to si zase neumím představit, je to daleko, má na starosti vlastní matku, vnoučata,... Takže se mi fakt ulevilo. Babička se o dědu zatím postará, ale to nepůjde věčně.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 15:12

Catherinne Hodně. Už je to i v Brně. Neprší, ale 19. Naštěstí včera ještě sluníčko a na kole, kolem Nových Mlýnů jsme se i koupali

Offline Catherinne
10796 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 15:35

Renusatko tady bylo ráno 14!

Teď teda chodím pár dní do práce i když mám dovolenou, ale jestli na ten jih neodjedem, tak se uběhám k smrti (a že to skoro jde, jsem se nedávno přesvědčila), protože při běhání je mi alespoň teplo!!!

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 15:58

Catherinne jakkoli, vim, jak to pomaha

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 16:11
Reakce na Kokoska:

A uz koncim, prosim zase nejake stiznosti na pocasi a tak

​Ale prosím, řeklo sluchátko...

Venku je zima a fouká! Umrznou mi na volejbale prsty a balon bude úplně nevyzpytatelnej!

A jinak teda přeju hodně sil při péči o rodiče...

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 17:14

Já si tedy stěžuju za a) na zvýšení ceny MHD v Praze a hlavně za b) na to, že pokud chce člověk vyměnit lístky koupené v automatu musí na ten jejich dispečink Na Bojišti.

To považuji skoro za šikanu.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 18:11

eM tak bacha, jednou mi  nejak spadnul balon kolmo na prsty na ruce (nemuzu to svadet na zimu, jsem proste nemehlo) a mela jsem krasny vyron na prstenicku.

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 19:29
Reakce na Kokoska:

Dadoo na presun uz je pozde, i kdyz byt v Praze pro ne porad mame. Chtela jsem to na podzim pred covidem a mama to striktne zamitla, podporovana segrou. Ted nenajdu dobryho praktickyho lekare, ktery by si je vzal do pece, a taky uz vznika spis potreba resit leziciho. Mluvila jsem rano s pani ze socialniho oddeleni v nemocnici, je nekolik moznosti, vcetne umisteni v nove otevrenem domove pro seniory primo tady v miste, ovsem to by musel tata souhlasit. Zatim opet mama tuto moznost zabila. Takze zbyva po propusteni z chiry nasledna pece s rehabilitaci v nemocnici, kdyby byla sance trochu tatu rozchodit (v coz neverim) nebo nejaka charitni organizace, ktera nabizi veskerou peci doma, ovsem to by bylo na par navstev pres den. I tak by to byla pomoc. No uvidime.

​To je zas situace na prd.

Hele ale co postavit otázku tak, že buď do domova (nedivím se že se tam nikomu nechce) nebo do bytu v Praze!

Nevěřím, že by se nějakej praktik v rámci Prahy nenašel, to za prvý... a za druhý - právě ty charitní organizace, můžou ti dost ulevit! Ne snad od práce samotný, voni se nepřetrhnou, ale jsou tam, s dotyčným doma... když ty máš práci atd. Aspoň jako hlídání.

Držím palce.

Offline notna
9398 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 19:45

barbucha To je teda pěkně hnusný, co jsi napsala. Charitni organizace se nepretrhnou, jo? Terénní pracovníci si teda rozhodně pěkně maknou.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 19:52

barbucha musime to probrat, az se segra vrati. Ona se mama vyvracela uz pri te nasledne peci, ze do LDN se chodi umrit. Tak to uz snad pochopila, ze to bude nutny, kdyz o tom sam zacal doktor z chiry. Ze to maji spojeny s rehabilitaci, nohu budou dolecovat a hlidat a zkouset tatu trochu rozpohybovat. Ovsem rikal taky, ze infekce v takovem rozsahu pri vysokem veku a celkove slabosti miva nasledky velike a s nejistou prognozou ve vsech smerech. To jsem ji zatim radsi netlumocila.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 19:54
Reakce na barbucha:

​Ne snad od práce samotný, voni se nepřetrhnou, ale jsou tam, s dotyčným doma... když ty máš práci atd. Aspoň jako hlídání.

​jako bývalý terénní pracovník si dovoluji nesouhlasit. 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 20:05

S paní od Červeného kříže, která chodila denně k mému tátovi, jsme taky měli jen ty nejlepší zkušenosti!!! A neměla to s ním snadný, on ji nechtěl. Chtěl, aby se o něj starala máma 24/7, což bylo peklo a máma to naštěstí nepřipustila a chodila na pár hodin do práce.

Online 999
19774 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 20:40

Kokoska chtěla přízemní stížnosti, takže umřel Charlie Watts :-(. Je mi to líto, byl to sympaťák, kterej vypadal, že je v tý partičce vlastně omylem...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 20:52

999 Taky jsem to sem chtela zrovna dat. Velka skoda. Byl bozi.

Online 999
19774 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 20:54

Luna Viď. Taky mě vždycky bavil. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:01

999 Normalne jak jsem na nej myslela, tak mi docvaklo, ze LC neni muj prvni komiks! Udelala jsem brachovi, kdyz mel 30. narozeniny, jeden soukromy o nasem spolecnem zivote a byla tam kresba Stounu s Havlem. Fakt se mi to povedlo, jen si vzpomenout, kam jsem to zahrabala

Online 999
19774 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:09

Luna Tak to musíš najít :-). Já byla na všech koncertech RS v Praze. Vždycky mě bavili.

Offline Garfie
28494 příspěvků moje polička 24. srpna 2021 21:19

999 Tak to ale není přízemní stížnost. Byl super.