Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 18:40
Reakce na A666:

naraženiny bolí hrozně, nic zlomeného jsem neměla, ale loni jsem si nějak divně při pádu narazila ruku, udělala se mi i divná modřina, nad kterou kroutil hlavou i ortoped (modřiny podél záprstních kůstek), že to ještě snad neviděl, a to bolelo jak čert, pohyb palcem mě bolel ještě v květnu (spadla jsem na namrzlých schodech   ) , takže plně soucítím.

jezte aescin, je to proti otokům, výtažek z kaštanu, mně to pomáhalo, a obklady z octa.

nejblbější na zraněních horních končetin je, že se člověk neobleče a neobuje. v mém případě neučeše, kdybych si zlomila ruku, musela bych si svoje tři chlupy nechat ostříhat nakrátko. mamce jsem musela dělat všechon, oblékat jí prádlo, obouvat boty, tou rukou nemohla hnotu, a není žádná fňukna.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:13
Reakce na Ounz:

Nojo, člověku se moc neuleví s nakopnutou nohou..

Ono to je dost kontraproduktivní, vzteky něco rozflákat. Jednak si člověk může ublížit a pak to ještě po sobě musí uklidit. To mě spolehlivě vytočí ještě víc. 

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:14
Reakce na A666:

A tak jsem se projela zachrankou

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:18
Reakce na Jiná Realita:

Já jsem jednou zapomněla, že vařím vejce. Probral mě až výbuch. 

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:22
Reakce na A666:

Kvůli odečítačům si fakt nedělejte starost, těm je úplně fuk, jak to u vás vypadá.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:23
Reakce na Jiná Realita:

naraženiny bolí hrozně, nic zlomeného jsem neměla, ale loni jsem si nějak divně při pádu narazila ruku, udělala se mi i divná modřina, nad kterou kroutil hlavou i ortoped (modřiny podél záprstních kůstek), že to ještě snad neviděl, a to bolelo jak čert, pohyb palcem mě bolel ještě v květnu (spadla jsem na namrzlých schodech   ) , takže plně soucítím.

jezte aescin, je to proti otokům, výtažek z kaštanu, mně to pomáhalo, a obklady z octa.

nejblbější na zraněních horních končetin je, že se člověk neobleče a neobuje. v mém případě neučeše, kdybych si zlomila ruku, musela bych si svoje tři chlupy nechat ostříhat nakrátko. mamce jsem musela dělat všechon, oblékat jí prádlo, obouvat boty, tou rukou nemohla hnotu, a není žádná fňukna.

Děkuji, Aescin mě nenapadnul, dobrý tip, ještě mám doam po svém posledníme xtempore - to bylo taky vtipný, to jsem si narazila lýtko tak, že se mi tam udělal šílený otok, zbavovala jsem se ho ještě půl roku :D Jinak jste mi připomněla, že budu muset manžela naučit plést mi cop  Neb mám právě ty dlouhé vlasy... No ještě že jsem tu alespoň zatím jako hausfrau a nikam ven nemusím - jen manžel si holt vyzkouší, co všechno ta péče o domácnost obnáší :D

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:24

Chodím na těhotenské cvičení na míčích, samotná lekce je skvělá a cvičení mě moc baví, ale mám osypky ze závěrečné relaxace, kdy nám lektorka pouští nějakou příšernou hudbu se zvuky pralesa, furt do toho vřeští opice a moje jediná myšlenka je, aby už zmlkla. Relaxovat v tělocvičně na podlaze plné cizích žen mi teda nějak nejde.

Jo a když se nedaří, chuť kopat do něčeho mám obrovskou. Často si ulevuju mytím nádobí a hodně s ním třískám, příbory do odkapávače vyloženě házím a když je úplně nejhůř, mlátím s plastovýma mističkama na obědy. Buď je vztekle házím do horní police skříňky kam nedosáhnu, takže se tam různě kácí a padají, což mě rozčílí ještě víc nebo pak občas nějakou mrsknu na zem a ještě si do ní kopnu Trochu se za to stydím, ale je to úlevné.

Z toho kefírového příběhu se mi udělalo úplně úzko, jen jsem si to představila. Tuhle jsem si chtěla dopřát příjemnou chvíli na gauči, uklidila jsem celý pokoj a při skládání deky jsem převrhla sklenici multivitamínového džusu. Pozorovala jsem ho, jak se vsakuje do úplně nové bílé deky, jak se rozlévá po čerstvě vyměněném ubrusu, teče na bílý podsedák židle a stéká na vysátou a vytřenou podlahu. A měla jsem chuť jít pryč, nechat to tam a doufat, že se to do mého návratu samo uklidí, vypere, umyje a vytře

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:24
Reakce na Jehelníček:

Když mi žijeme v Německu a máme pronájem od velké společnosti a odečítat přijdou právě od nich, tak máme podezření, jestli si rovnou nebudou dělat nenápadnou prohlídku, jak ten byt spravujeme... V ČR bych si z toho nic nedělala, ale tohle je nová zkušenost :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:25

A tak jsem se projela zachrankou

Tak jestli to byl fajn zážitek, tak proč ne :) Já jela jednou, v noci, lítala sjem na tom lehátku sem a tam a docela to byl pro mě adrenalin :D

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:25
Reakce na Bledule:

No právě..mně se to stalo jen párkrát, když už jsem fakt byla v raptu, ale rozhodně to neuleví 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:27
Reakce na MP Meri:

tak to je blbý, pak jedině opravdu partnera občas poslat samotného. pokud on sám tu potřebu nechápe/nemá je to horší. nenaznačovala bych, prostě bych mu to řekla. nějakou aktivitu by snad sám/s přáteli provozovat mohl. poslední možnost si jednou za čas vzít volno z práce:-) pokud ovšem nepracuje z domova, to by byla smůla:P

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:35
Reakce na žluťásek:

Plastokrabičkové laviny jsou u nás celkem časté.

A jakpak dopadl druhý díl kuličkiády?

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:43
Reakce na Sweet Potato:

Je mi stydno, ale ještě jsem nenašla odvahu se do toho pustit. Teprve po několika čištěních se mi povedlo víceméně odstranit většinu kuliček z filtru vysavače, nějak se mi nechce absolvovat to hned znovu

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:44
Reakce na žluťásek:

"... Pozorovala jsem ho, jak se vsakuje do úplně nové bílé deky, jak se rozlévá po čerstvě vyměněném ubrusu, teče na bílý podsedák židle a stéká na vysátou a vytřenou podlahu."

přesně takový pocit jsem nedřív měla - koukala jsem na to bez schopnosti pohybu, jako by se to stalo někomu jinému a já nebudu muset nic uklízet. o vteřinu později mi to ale docvaklo

přiznávám, že trošku ulevné bylo, když se do kuchyně vkradl syn a já na něj mohla zařvat, že jestli si jde udělat selfíčko s kefírem, tam mu můžu jednou fláknout tím hadrem. no, byla jsem za hydru, ale aspoň jsem trochu upustla páru

všechny stěžující se zdravotními trablemi moc lituju a ať je brzy líp!

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 19:57
Reakce na siouxsie:

Nejhorší na tom, když si ten průšvih vyrobíme sami, je, že nemáme komu vynadat. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 20:05
Reakce na Jiná Realita:

Jeste k tem skvarkum - bracha varil klobasky, prisel kamarad, tak si sli zahrat fotbal. Nasi si na zahradce asi 50 m od domu libovali, ze nekdo griluje a jak to krasne voni a ze hned jak prijdou si ogriluji ty klobasky v lednicce. 

No museli i vymalovat a smrad porad - v digestori bylo nejake molitanove testeni a to smrdelo tim dymem.  

Online Kokoska
34970 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 20:38

Kdysi jsem vzteky rozkopala plastový  prádelní koš. Nebolelo to a báječně se mi ulevilo. Jen jsem pak musela lhát, že mi nějak blbě upadl a rozštípnul se.

Sama doma jsem občas moc ráda, když byly děti malé, nejhezčí dovolená byla, když odjely na týden s tatínkem na prázdninya jájsem nemusela vůbec nic!

A kdyz jsem rozbila sklo od trouby, zjistila jsem, že se to dá celkem snadno rozebírat a ten zatečený sajrajt tam nemusí být už napořád.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 20:54
Reakce na Candance:

přesně - digestoř! jak se to pustí, zase to smrdí :/ ani postup na čistění odpadů nezabral (posypat sodou, polít octem, polát vařící vodou) - sice jsou síta krásně čistá, ale páchnou pořád.

puch spálených škvarků je fakt hrozný, to nesahá spálené rýži ani mumifikovanému kuřeti ani po kotníky.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:08
Reakce na Kokoska:

Ja jednou svihla krytem do mikrovlnky.  Jak se mi ulevilo a manzel nechapal, jak mohl tak prasknout pri obycejnem padu. Asi spadl na hranu nebo co.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:39
Reakce na žluťásek:

Nedávno mali v Lidli ten vankúš na kojenie. No pri každom nákupe keď idem okolo neho si na Vás spomeniem.