Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:49

Před cca dvěma roky manžel vařil na sporáku černý bez s cukrem. Přišel soused.. povídavý..a trošičku se spolu zapovídali. Nemohl se ho zbavit.. :-D Ale kuchyň pak vydrbal a vidět už to dneska není .

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 22:21
Reakce na A666:

Koukam, ze se mi neulozil cely prispevek, prala jsem nam rychle hojeni :-)

Nohy jsem mela pripoutane, ale horni polovinu tela ne a v zatackach jsem teda mela co delat udrzet se na lehatku, kdyz jsem mela jednu ruku chromou a tou zdravou jsem si tu chromou pridrzovala :-)

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 22:32

vsechny tlapkam a lituji. musim rict, ze mne  jako pravovernemu melancholikovi je po rozliti tekutiny v uklizene kuchyni... do breku. postupem casu jsem se dopracovala v takove popelkovske reakci. no jo... to neseberu ani do rana... 

ale to sam, to mne napadlo, jak jsme predloni jeli s nasima na vanocni trhy do Vidne a nakoupila jsem tam nekolik sklenenych ozdob. na tu cenu to nebylo buhvijak zabaleno a na nadrazi mi tata nabizel, ze mi to odnese v batohu. tak jsem to zvazila a rekla:

- vies co, ja si to radsej rozbijem sama... 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 00:12

Koukam, ze se mi neulozil cely prispevek, prala jsem nam rychle hojeni :-)

Nohy jsem mela pripoutane, ale horni polovinu tela ne a v zatackach jsem teda mela co delat udrzet se na lehatku, kdyz jsem mela jednu ruku chromou a tou zdravou jsem si tu chromou pridrzovala :-)

Děkuji, nápodobně :) Já doufám, že jako Vy na tom nejsem, byť teda loket bolí neustále jako dkybych se stále břinkala do brňavky (taková ta bolest, co dje celou rukou) a hybnost mám momentálně slušně omezenou. Ale nic není extrémně nateklé (zvenčí) a hend po úrazu byla hybnost dobrá, tak doufám,ž e to je jen naražené a ztuhlé....

Jinak teda taky dobrý zážitek ze sanitky. Já asi přivázaná byla (teď si to nevybavím), ale zase jsme jeli mimo město, takže to asi řidič řezal víc :) Já teda v sanitce nic na bolest nedostala, doktorka říkala, že je za to doktoři v nemocnici pucují,ž e pak nevidí příznaky v podobě boelsti a zkreslí to vyšetření - ale jela sjem teda s břišním problémem (nakonec to byla žlučníková kolika).

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 09:21

Všem potlučeným přeju brzké uzdravení a na podlitiny a naraženiny doporučuju Hirudoid (forte) gel nebo krém.

hirudoid-forte-gel-

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:09
Reakce na continuity:

"- vies co, ja si to radsej rozbijem sama... "

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 11:39

My máme většinu přátel společných, tak chodíme ven tak nějak společně. Občas jde i s "klukama" sám, ale je to tak jednou měsíčně a to je pro mě prostě zoufale málo, ideálně bych potřebovala jeden večer v týdnu sama pro sebe. Pokusím se na tom zapracovat, kdyžtak ho holt prostě vyženu na mráz 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:30
Reakce na siouxsie:

Jako kefír blbý, ale představte si velkou sklenici medu, nebo olej, je také moc fajn .... .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:53
Reakce na whiskas:

Jako kefír blbý, ale představte si velkou sklenici medu, nebo olej, je také moc fajn .... .

Vy rada "pomuzete", ze?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:57
Reakce na Candance:

Chtěla jsem "postiženou" poněkud uchlácholit, že může být i hůř. Med i olej jsem zažila. 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 13:25
Reakce na whiskas:

já zažila půl litru rozdělaný sádry....(ale nebyla to teda až tak úplně nehoda, ale vzteklej hod...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 13:30

a tlakový hrnec už někomu vybuchl? 

mně teda ne, ale kdysi se to stlao dědovi. máte pak hezky vymalováno...gulášem 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 14:17
Reakce na whiskas:

rozlitý med taky nic moc, ale přece jen je pomalej a dal by se zastavit dřív, než vytvoří na lince i podlaze souvislou vrstvičku... rozlitý olej je samozřejmě chuťovka!

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 14:22

a jak to tu čtu, tak mé kefírové extempore byla trapná akce začínajícího nemehla a mám  ještě co dohánět!

Online Ounz
20532 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 14:57
Reakce na Potrefenáhusa:

já zažila půl litru rozdělaný sádry....(ale nebyla to teda až tak úplně nehoda, ale vzteklej hod...)

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 15:00
Reakce na Jiná Realita:

Ja bych se hlavne hrozne bala,ze me ten výbuch papinaku zabije,čert vem kuchyň ohozenou gulasem!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 15:08
Reakce na Potrefenáhusa:

tak to samozřejmě! naštěstí tam zrovna nikdo nebyl. od té doby se papiňáku vždycky bojím, i když už jsou jiné typy, než takový ten s poskakujícím čímsi na poklici.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 15:57

Tak se přidávám ke stěžovatelům s částečně omezenou hybností. V noci jsem si asi během spánku zablokovala páteř v kříži a dnes se vůbec nemůžu předklonit, jinak to zabolí jak čert. To se mi nestalo snad deset let, co jsem s tím kvůli tomu byla naposled na neurologii. Sakra.

Offline Garfie
28564 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 18:02
Reakce na siouxsie:

Ehm....představte si rozbitý med (velkou sklenici) v kufru....naštěstí mě uchránil namátkové kontroly na letišti (do země se nesměly dovážet potraviny, ale já se chystala na vánoční pečení a prakticky všechny ingredience tam byly nesehnatelné, takže jsem riskovala). Med totiž prosákl a zip byl viditelně upatlaný. Takže po sem dobré, ovšem doma chuťovka 

S tukem mám taky výbornou zkušenost, tchýně nám darovala pěkně tučnou kachnu, pekli jsme ji v nově rekonstruovaném bytě, nová palubka v kuchyni, nová trouba....kachna při každém podlévání (tj. celkem 3x!!) vyklouzla a pekáč se kompletně vylil. Podlaha už prakticky zůstala zničená, zateklo to do spár, o troubě ani nemluvím....tchýni jsem vysvětlila, že normální rodiče dětem balí jen hotová jídla a od té doby se toho naštěstí drží 

Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 18:23
Reakce na Garfie:

můj bratranec si před lety koupil fungl nový auto, na který mu částečně přispěla naše babička, takže ji slavnostně vyvezl na první vyjížďku, babička chtěla na hřbitov a při tý příležitosti mu při jízdě vysypala do kufru plnej kýbl písku...