999 máš sympatickeho tatínka a pejsek
, 17 let je úctyhodných
Stěžovací vlákno
![]()
Tohle je vždycky smutný a je jedno, kolik let s tebou zvíře bylo nebo kolik papučí rozkousalo. To je život. A máš krásnýho tátu.
dynda Viď :-). Já ho miluju.
999 Také jsme měli pejska 17 let a museli ho nechat uspat. tehdy jsem si říkala- už nikdy psa nechci. Badíček zemřel v únoru, v dubnu už se na zahradě vyvaloval Tonánek. A děkuju bohu za to, že ho máme, protože bez něj už bychom tu asi nebyli. Takže -bude štěně?
ionicera Asi ne. Tátovi je 80, myslím, že není zodpovědné, pořídit si psa. My bychom se o něj starat nemohli, kdyby se něco stalo. Ale už dostal nabídky, že by k němu mohl jeden pejsek chodit do školky :-),
999 Chápu. Tak přeju tatínkovi hodně sil.
Mam stiznost ale dam ji jako dotaz, protoze nevim co to je.
Kdyz vam zacina opar/asi pasovy?/projevuje se to nejak? Napriklad bolesti kuze aniz by na tom miste neco bylo videt? Hrozne me boli na 3 malych mistech blizko sebe na zadech a podpazi, boli to asi jako odrene, spalene ale nic tam neni videt, jen to strasne boli. Neni to od podprsenky, tilka.
Candance To dost odpovídá oparu. K tomu mě tedy ještě bolely i ty kosti pod tím.
999 je mi lito pejska i vas vsech, ale pejsci skolka zni dobre!
999
bolí to, psí školka zní skvěle, to by bylo radosti
999 tohle je vzdycky moc hrozny
a pro starší lidi asi zvlášť :-(
Myrtila vás je mi taky lito - my máme nemocnyho Ruficka, hodně, má srdecni vadu, která se zacala horsit
fakt blbe to vypadá od jara, teď dostal injekci na odvodnění a strašně moc se zlepsil, jak se mu udelalo lip, ale není to na dlouho ![]()
![]()
Potrefenáhusa Ach jo, to uz zbyva jenom doufat, ze to "ne nadlouho" bude co nejdelsi ![]()
![]()
Nas pes ma nejaky akutni problem s jatry, to se da zkusit lecit, ale az vcera ze svagra vylezlo, ze si mysli, ze i kdyz tohle vylecime, tak ji asi brzo zacnou selhavat ledviny, ktere ma taky horsi ![]()
moora Sweet Potato dekuju za podporu, je to fakt na ...
Potrefenáhusa u nás to samé s Žigulikem. Taky srdíčko a zavodňovani.
Dostali u věta 20 prášku s tím, ze co zbyde, mají vrátit. ![]()
Ale Žigoušek je bojovník, drží se a ohromné ožil. Jen se neví, na jak dlouho, no. Tak hu udržují v úplném klidu, ani s Růžou se nesmí raději vidět, jen aby ho to nerozrusilo a nebylo to na srdíčko moc. Taky je mu už 16 pryč. ![]()
Ta zvířátka by nám tohle neměla dělat, neměli by nás opouštět ![]()
Ve středu jsem za ním byla, byl šťastný jako blázen, tulil se, mazlil, chtěl být na klíně.. Drahoušek. ![]()
Všem zvířátkům přejeme uzdravení! ![]()
![]()
![]()
999 docitam teraz a je mi to luto. ![]()
999psi školka je bezvadný nápad, pro oba , nemám ty nápady pořizovat starým lidem psa, nejlépe štěně vůbec ráda.Strašim tim moji maminku 85, že když nebude chodit ven dobrovolně dostane štěňátko
.
Candance Bolí to tak nějak do hloubky a kůže svědí, já měla na žebrech a bolelo to jako bych se narazila. Můj otec měl PO před rokem, na zádech a bolí jej to prý dodnes. Vizuálně už na kůži nic nemá.
Dadoo rufickovi je s bídou 10 :-( zrovna včera jsme oslavili společných 6 let spolu ![]()
dost jsem přehodnotila pohled na starý "tlustý" dejchavicny pejsky, po těch injekcich se mu zmenšil obvod briska skoro o 10 cm a leze mu pater ze zad, jak je hubenej ![]()
Vsem s trapenim s pejsky
. Ale vsechny si uvedomte, jak krasne zivoty u vas meli a maji.
999 Existuje spolek Psi seniori v nouzi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí