Jos tak to už pak vím, kdo mi tu energii vysál..!! ![]()
Stěžovací vlákno
No já se vzbudila v cajku - aby ne, když takhle krásně jsem se nevyspala ani nepamatuju! ![]()
Pavlena
. Na me funguje to slunicko a svetlo. A uplnky na me neplati asi nikdy, taky ani nevim, kdy jsou.
barbucha Já trpím dny před úplňkem. A tenhle týden to teda bylo fakt mazec, nespavost, únava strašná, nálada ještě horší. Fakt jsem byla na facku a nenáviděla sama sebe.
Náladu bych do toho snad ani nepletla. Ten bordel vůkol člověku nepřidá...
barbucha Ale já normálně tak samonasírací nejsem, fakt ![]()
Pavlena
No já se vzbudila v cajku - aby ne, když takhle krásně jsem se nevyspala ani nepamatuju!
Já stejně. Spala jsem sice málo, ale po dvou večírkách se ctím úplně super, plná energie. A ani v práci jsem to nepozorovala, všechny pacientky mi oba dny došly, nikdo nic neříkal. Jen kolegyně dnes měla šílenou migrénu.
andulka01 Diky, kousek po kousku, musime se tim doma postupne prokousat.
vyměnili se mi sousedi..místo mladého páru, o kterém jsem prakticky nevěděla, přišla paní s uječeným chlapečkem ![]()
V cca 11 vypadl proud, ještě jsme byli ve škole.
Vichr jako blázen, doma ale vše ok, jenom nejde proud.
Pořád nejde proud.
Většinou nejde ani internet.
Mám tu asi 15 celsiusů.
Jsme s Růžou zelezle pod deskami. Já navlecena jak pumpa. Ještě že ta Růža hřeje jak kaminka pod dekou.
Vukol zima a tma. ![]()
Dadoo jejda tak držím palce ať brzo nahodej. Kdyby bylo nejhůř sbal psici a přijeďte, můžete přespat v teple ![]()
Dadoo Ber to jako dobrodrůžo, oni to do zítřka spraví. Zima je fuj, ale mohla být daleko větší, je s ohledem na datum celkem teplo.
K nám přišel na návštěvu strom z protějšího lesa, teda jen na dvorek, ale zapomněl si otevřít branku
Ale zas bude spousta táboráků
udělala jsem lesno/silniční pych a rozřezané špalky bryskně "uklidila"
SunEclipse no čekám a jsem zvědavá. Už jsem si udělala kotel čaje. Vodu jsem uvařila v hrnci. Z té zimy jsem do sebe natlacila asi 4 marcipanove miništoličky.
Růže zima není, teď leží na deka h a já už se taky zahřála.
Ale asi si dám nějaký kurz přežití. Pro příště. ![]()
Hlásím, že já dneska vcelku cajk. Slabý nohy, ale celej den s tlakem 90/60 se nedivím... výpadek proudu ve špitále opakovaně, na to navázaný výpadek systému. Sestry celý odpoledne přepisovaly nálezy psaný rukou a doúčtovávaly pojišťovnám. Zasloužily by svatozáře, do toho zástupy nerudných pacientek- byli jsme hodinu ve skluzu- prevence ani ultrazvuk bez štávy nelze...horší je, že máme tchyni (80+) po třetí dávce, která má buď reakci nebo nějakou virózu se zvracením a horečkou 380km daleko. Je u ní švagr, ale je laik a vůbec se neorientuje a pochopitelně nemáme žádné spojení, abychom mu byli schopní říct, jak s ní má naložit. Doufám, velmi doufám, že pochopí, kdy bude čas jí eventuálně odvézt do špitálu. Nemůže bejt klidu, aspoň chvilku.
andulka01 Sambo většinou ráno parkuje na takovém osamoceném parkovišti pod lipama, nevím proč dneska zaparkoval jinde, jo říkal, že se mu nechtělo jít tak dlouho pěšky, tak to vrznul někam do ulice. No a odpoledne přijede busem z práce a vidí, že na tím jeho beznem parkovacím místě je spadlej strom:-D. Tak to měl dneska kliku, respektive auto, já mu říkám ,,jsou to jenom plechy,,:-D
Dadoo No a neporidis si spíš nějakej agregát? U nás vypadává proud často, takže do baráku pak budeme muset mít nějakej náhradní zdroj....ale už vidím, že ho budeme kupovat po třech dnech bez proudu v lednu.
marieu panebože, len popis znie vyčerpávajúco!
Až tak strašně to tady nebylo. Ale prý výpadl proud na velké lokalite.
Tady to prvně pustili pár minut před osmou a od té chvíle to pořád vypinaji a zapinaji.
Doufám, že se to ne zopakuje až bude - 20.![]()
Dadoo Nemáš nějaký náhradní zdroj tepla? Krb apod? Ať vám to brzy pustí už stabilně a vstáváš ráno do tepla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí