Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:38

Je vás hodně, co mě povzbuzujete, všem moc děkuju za podporu!

Online stes
9262 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:44

Mirka Tak vidíš..myslím, že když zadáš dceři úkol, do víkendu máte nakoupeno komplet. A těšíme se se výsledek.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:45

Mirka Budu držte palce, ať se nějak domluvíte. A kdyby manžel nechtěl, tak jeďte samy.

Nevím, kolik máte času, ale do té Itálie mi to připadá autem takové smysluplnější. Projedete ji celou, víc toho uvidíte, zastavíte, kde budete chtít, odbočíte kam budete chtít,.... I kdybyste až do toho Bari nedojeli, tak by to mohlo být fajn.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:46

brrr neřídím, nemůžu.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:48

Mirka Jo, myslela jsem, ať s dcerou letíte samy.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 13:46

Mirka road trip je taky dobrý nápad, my takhle jeli Itálií po jednom pobřeží tam, po druhém zpátky, dojeli jsme teda jen k Neapoli. Bylo to fajn, i když Francie byla lepší.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 16. března 2022 14:34

Mirka Určitě jeď. Itálie není tak daleko aby tam kdyžtak někdo sjel, pokud máš nějaký obavy že se naplní promile možnosti nějaké katastrofy. Jak jednou vystoupís z konfortni zóny už to pak bude pokaždý jednodušší a ještě si po světě pojezdis. Pak navíc třeba holky budou mít děti a budeš moct jezdit s nima na rodinný dovolený a nebude to takový ,,no musíme se tam postarat i o mámu, všechno ji zaridit,,. Jako tohle je malý krůček na budoucí rozjezd. Myslím,že jet spíš musíš než že bys měla;-) 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:03

Karja už to tak vypadá, že jestli si tu Itálii neprosadím, tak jsem mrtvej Homolka. Tak kdyby nás tam muž musel jet zachraňovat , aj, tak to bych si za rámeček nedala. Přinejmenším by významně mlčel a říkal, že sice nic neříkal, ale na jeho slova došlo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:13

Mirka nejspíš na ně nedojde, tak směle do toho!

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:19

Mirka Hahaha, vlastně je to winwin situace:-D Kdyby se vám to na nějakou tisícinu promile nepovedlo, manžel bude spokojenej macho manžel:-D

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 16. března 2022 17:59
Reakce na Mirka:

. Tak kdyby nás tam muž musel jet zachraňovat , aj, tak to bych si za rámeček nedala. Přinejmenším by významně mlčel a říkal, že sice nic neříkal, ale na jeho slova došlo.

​pro vztah není nic lepšího, než když manžel zachraňuje svoji princeznu.

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 20. března 2022 09:04

Potrebuju si postezovat a online diagnozu. Bolelo me v krizi asi tyden. Pak dobry,a ted se mi to vratilo, ze nemuzu ani spat. Nevadi mi chuze, vadi mi sedet,vstavat  a nekdy vstat. Prudky pohyb. Rizeni a slapani na plyn. Uz mam pocit, ze i spatne doslapuju, abych chranila kycel. K dr jdu zitra. Ale asi mi da  Voltaren.

To asi pristi tyden nepobezim takovy mistni beh, ze?

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 20. března 2022 09:16

Candance do diagnozy se poustět nebudu, ale já bych neběžela (říká ta, co si uhýbáním od bolesti kyčle nejspíš poničila koleno). Místo toho fyzioterapeut a uvolnění případného bloku páteře manipulací a správným protažením. Voltaren nic nevyřeší /ten si můžeš koupit i bez doktora /, max. trochu uleví.

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 20. března 2022 09:22

Makara tak momentalne se mi ani bezet neda.Sotva jsem si napravila rameno, zacnu jinde. Sakra to je ta 40.

Offline Makara
3652 příspěvků moje polička 20. března 2022 09:32

Candance no jo, jak bylo to telo s malymi detmi nastaveno fungovat, tak ted pocitilo ulevu, ze uz na tobe nejsou tak fyzicky zavisle a zacalo si zadat peci. Tak se zacni cilene rozmazlovat i kdyz telo neboli.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 20. března 2022 09:55

Candance Hlavně nepodcenit. V červenci mi křuplo v kyčli a přeci nepůjdu někam ukazovat zadek.......a v lednu už to bylo k nevydržení, takže doktor, rhb a zlepšení veškeré žádné. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. března 2022 10:23

Candance mno, já se včera sklonila (k záchodvé štětce,ehm) a luplo mi v zádech, takže jsem v noci moc nenaspala, protože jsem si neměla jak lehnout, teď mě bolí celý člověk a hýbu se s obtížemi. A nevím, jestli to s tím souvisí, ale je mi lehce na zvracení, když se snažím něco sníst. Rozklad! (Jo a 41 na krku.)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. března 2022 15:33

Já si dám jednu banální. Už mě nebetyčně se.ou lidi u nás v baráku který nechápou, že do směsnýho odpadu se fakt nehází nábytek a spol. Pak je tu druha skupina blbečků, který nejsou schopný hodit ty odpadky do poloprázdný popelnice a milostivě je položej vedle kontejneru. Pak tu nemáme mít přemnožený ty krysy-potkany nebo co to je. Uff...

Online Candance
5633 příspěvků moje polička 20. března 2022 15:39

brrr ten pocit na zvraceni muze souviset

Online Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 20. března 2022 15:43

Lama_z_Lana tihle idioti jsou bohužel všudezdejší.