Je vás hodně, co mě povzbuzujete, všem moc děkuju za podporu!
Stěžovací vlákno
Mirka Tak vidíš..myslím, že když zadáš dceři úkol, do víkendu máte nakoupeno komplet. A těšíme se se výsledek.
Mirka Budu držte palce, ať se nějak domluvíte. A kdyby manžel nechtěl, tak jeďte samy.
Nevím, kolik máte času, ale do té Itálie mi to připadá autem takové smysluplnější. Projedete ji celou, víc toho uvidíte, zastavíte, kde budete chtít, odbočíte kam budete chtít,.... I kdybyste až do toho Bari nedojeli, tak by to mohlo být fajn.
brrr neřídím, nemůžu.
Mirka Jo, myslela jsem, ať s dcerou letíte samy.
Mirka road trip je taky dobrý nápad, my takhle jeli Itálií po jednom pobřeží tam, po druhém zpátky, dojeli jsme teda jen k Neapoli. Bylo to fajn, i když Francie byla lepší.
Mirka Určitě jeď. Itálie není tak daleko aby tam kdyžtak někdo sjel, pokud máš nějaký obavy že se naplní promile možnosti nějaké katastrofy. Jak jednou vystoupís z konfortni zóny už to pak bude pokaždý jednodušší a ještě si po světě pojezdis. Pak navíc třeba holky budou mít děti a budeš moct jezdit s nima na rodinný dovolený a nebude to takový ,,no musíme se tam postarat i o mámu, všechno ji zaridit,,. Jako tohle je malý krůček na budoucí rozjezd. Myslím,že jet spíš musíš než že bys měla;-)
Karja už to tak vypadá, že jestli si tu Itálii neprosadím, tak jsem mrtvej Homolka
. Tak kdyby nás tam muž musel jet zachraňovat
, aj, tak to bych si za rámeček nedala. Přinejmenším by významně mlčel a říkal, že sice nic neříkal, ale na jeho slova došlo
.
Mirka nejspíš na ně nedojde, tak směle do toho!![]()
Mirka Hahaha, vlastně je to winwin situace:-D Kdyby se vám to na nějakou tisícinu promile nepovedlo, manžel bude spokojenej macho manžel:-D
. Tak kdyby nás tam muž musel jet zachraňovat
, aj, tak to bych si za rámeček nedala. Přinejmenším by významně mlčel a říkal, že sice nic neříkal, ale na jeho slova došlo
.
pro vztah není nic lepšího, než když manžel zachraňuje svoji princeznu. ![]()
Potrebuju si postezovat a online diagnozu. Bolelo me v krizi asi tyden. Pak dobry,a ted se mi to vratilo, ze nemuzu ani spat. Nevadi mi chuze, vadi mi sedet,vstavat a nekdy vstat. Prudky pohyb. Rizeni a slapani na plyn. Uz mam pocit, ze i spatne doslapuju, abych chranila kycel. K dr jdu zitra. Ale asi mi da Voltaren.
To asi pristi tyden nepobezim takovy mistni beh, ze?
Candance do diagnozy se poustět nebudu, ale já bych neběžela (říká ta, co si uhýbáním od bolesti kyčle nejspíš poničila koleno
). Místo toho fyzioterapeut a uvolnění případného bloku páteře manipulací a správným protažením. Voltaren nic nevyřeší /ten si můžeš koupit i bez doktora /, max. trochu uleví.
Makara tak momentalne se mi ani bezet neda.Sotva jsem si napravila rameno, zacnu jinde. Sakra to je ta 40.
Candance no jo, jak bylo to telo s malymi detmi nastaveno fungovat, tak ted pocitilo ulevu, ze uz na tobe nejsou tak fyzicky zavisle a zacalo si zadat peci. Tak se zacni cilene rozmazlovat i kdyz telo neboli.
Candance Hlavně nepodcenit. V červenci mi křuplo v kyčli a přeci nepůjdu někam ukazovat zadek.......a v lednu už to bylo k nevydržení, takže doktor, rhb a zlepšení veškeré žádné.
Candance mno, já se včera sklonila (k záchodvé štětce,ehm) a luplo mi v zádech, takže jsem v noci moc nenaspala, protože jsem si neměla jak lehnout, teď mě bolí celý člověk a hýbu se s obtížemi. A nevím, jestli to s tím souvisí, ale je mi lehce na zvracení, když se snažím něco sníst. Rozklad! (Jo a 41 na krku.)
Já si dám jednu banální. Už mě nebetyčně se.ou lidi u nás v baráku který nechápou, že do směsnýho odpadu se fakt nehází nábytek a spol. Pak je tu druha skupina blbečků, který nejsou schopný hodit ty odpadky do poloprázdný popelnice a milostivě je položej vedle kontejneru. Pak tu nemáme mít přemnožený ty krysy-potkany nebo co to je. Uff...
brrr ten pocit na zvraceni muze souviset
Lama_z_Lana tihle idioti jsou bohužel všudezdejší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.