Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:17

betsey jak píšu, úplně to neumím, anglicky se moc nedomluvím (dcera ano), obávám se, jak bych řešila nějaký problém, v nemocnici třeba. Dcera je velká, manžela neřeším. Prostě mi chybí zkušenosti.

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:20

Mirka doporučuji odvazit se a jet. To zvládnete. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:21

Mirka Bari je prakticky za rohem, je to EU, skoro nic nepotrebujes. Trochu opruz bude zjistit, co covid opatreni, ale to vyřeší Google a dobrý pojištění. Na místě si zabookujes nějaký Airbnb a hotovo. Manžel muže dorazit autem nebo vlakem, jestli mu tak vadí letadlo

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. března 2022 08:22

Mirka Jenom s dcerou a letadlem to urcite zvladnes. Dneska je ubytovani radove pet minut na bookingu (dcera si urcite taky poradi), vse staci mit v mobilu, a kazdy druhy den muzes byt jinde. Informace o doprave jsou take vsude, jizdenky online, spoje... Zalezi, kam planujes cestu, jak moc chces vyrazet do okoli nebo zda to bude spis poznavacka dane zeme. Pro me je cestovka daleko vetsi stres. Snad pokazde byl nejaky problem, treba s ubytovanim, cekanim na transfer apod. A jednou kdysi davno jeste s rodici nas ubytovali v uplne jine casti ostrova a ani to neoznamili! Jednou tedy i problem s fly and drive (letenka a zarizene auto na letisti). My letos po delsi dobe taky planovali nejake more nekdy v cervnu. Ale ted nejak nejsou myslenky a nalada, ale nikomu tim neprospeju, kdyz zustanu jen doma

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:22

Mirka no ale keď je dcéra veľká, tak ti pomôže keby niečo. A keď nejdete do nejakej divočiny, ale do bežného civilizovaného sveta, veľmi by som sa nebála. Bude to pre teba také vystúpenie z komfortnej zóny a ešte prekvapíš sama seba, čo všetko dokážeš. Podľa mňa by to bolo moc fajn

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:24

MP Meri manžel bude hlídat seniory, když mu tak vadí letadlo. Mně to mrzí, že se nepřekoná, máme hezký vztah, prospělo by nám to, ale přiznávám, že už jsem i trochu naštvaná.

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:24
Reakce na Mirka:

stes Pokud letadlem, tak už je to asi víceméně jedno, jen jsem ještě takhle necestovala, neumím ty věci okolo (letenky, ubytování). S dcerou jsem byla už před 6 lety na Krétě, s cestovkou. Ale projely jsme celý sever samy, autobusem, moc fajn to bylo.

​no tak vidis ..a jinak staci, ze umi jedna. Vubec to neres a leťte. At to zaridi holka, ikdyz letenky koupis i v cj a je to. Niceho se neboj. Cim budes starší, tim vic se budes obavat. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:26

betsey já jsem měla trochu obavy i na tu Krétu, ale nakonec jsme byly v hotelu za největší dobrodruhy a cestovatelky.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:28

stes obávám se, že až budu starší, tak budu už jen sedět na zadku doma. Proto to náhlé vzedmutí.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:30

Mirka přidávám se k ostatním, jeďte nevím jak je stará dcera, ale využila bych toho že s tebou ještě chce jet a budeš mít natrénováno na dobu kdy už bude mít jiné aktivity.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 08:31

Mirka určitě jeť! Jeden známý si takhle pochvaloval, že s ním jezdí jeho dospělé děti, syn řídí, dcera se domluví, on to zaplatí a všichni jsou spokojení

Offline stes
9262 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:32

Mirka to tak vidis...tak to udelej, právě proto, ze tušíš ty vyhlidky. A vubec..nepredstavuj si je 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:45

Mirka 

Prosimtě... nejedeš na Novou Guineu s miminem. 

Sbal si pět švestek a mazej Zvlášť když máš chuť - tu ti závidím! Já furt čekám až se všechno nějak vyvrbí

Online rysamona
1109 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:48

Mirka Určitě jeď. Já se takhle vydala sama letadlem do Tanzánie. Na letišti tedy čekala kamarádka ale poprvé sama letadlem, Přestup v Istanbulu , angličtina nic moc a zvládla jsem toa to vetsiho posery neni

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. března 2022 08:52

Mirka vyrazte! Ja ted taky pojedu do Barcelony s moji mamkou, protoze sambo nechtel letet:)

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 16. března 2022 09:03

Mirka Určitě jeď! Cestování s dospělými dětmi je úplně nejlepší, pokud se dcera slušně domluví anglicky, není problém zajistit ubytování - předem airbnb, pojištění a letenky dáš normálně v češtině. V tomhle ročním období by mě lákala právě ta zmíněná Barcelona a potom putovat ....

Online brrr
12363 příspěvků moje polička 16. března 2022 09:37

Mirka Nebo jeďte autem, zas tak daleko to není. To by manželovi nevadilo? Měli byste rodinný road trip.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. března 2022 09:50
Reakce na Pinot Noir:

barbucha to ne, příroda určitě bude chtít, aby měli viditelný děti, ti naši průsvitní blonďáci si budou muset nabrnknout cikánky.

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:09

Mirka Prosím tě, neváhej a jeď. Bari je fakt za rohem a je to Evropa, navíc pevnina, kdyby něco, vrátíš se i pěšky.  A chtěla jsem navrhnout totéž co brrr, pokud ti záleží na tom, aby jel manžel, nechcete vzít auto? On to může být i hezký road trip, já takhle sjela Itálii už minimálně 2x, jedním pobřežím dolů, druhým nahoru a mám na to jen hezké vzpomínky. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. března 2022 10:37

brrr navrhnu to. Řízení mu nevadí, třeba by to šlo. Na sever Itálie jezdí celkem běžně.